اثر هنری هنرمند کهگیلویه وبویراحمدی از مواد بازیافتی

به گزارش پایگاه خبری صدای گامبرون ؛ پسماند و پلاستیک ۲ معضلی هستند که امروزه محیط زیست با آن مواجه است.
زباله های پلاستیکی یکی از بزرگترین معضلات زیست محیطی جهان امروز است . این ساخته دست بشر بعلت قابلیت های فراوانی که دارد با تکیه بر قیمت ارزان آن , به شکل های گوناگونی مورد ا ستفاده قرار می گیرد .
کاربرد این محصول به حدی در زندگی امروزه گسترده شده که می توان انواع آن را در وسایل و ابزارهای پیش پا افتاده و روز مره گرفته تا وسایل فوق پیش رفته و استرا تژیک به راحتی دید , تا جائیکه زندگی بدون آن ممکن به نظر می رسد.
برهمین اساس امین الله بالین پرست هنرمند کهگیلویه وبویراحمدی که با استفاده از مواد بازیافتی و به شکل ساده اثرهنری از طبیعت ساخته است دراین خصوص گفت: حفظ محیط زیست و طبیعتی عاری از زباله و پلاستیک همواره یکی از دغدغه های من بوده است .
وی گفت: همواره در این فکر بوده ام که چگونه می توانم با اقدامی عملی , دوستان و هم نوعان خود را از اهمیت حفظ محیط زیست آگاه نمایم تا اینکه به فکر ساخت اثر هنری از مواد بازیافتی افتادم .
هنرمند کهگیلویه وبوراحمدی افزود: ساخت این تابلو و اثر هنری بشدت مورد استقبال دوستان وعلاقمند به کار هنری قرار گرفت و امیداورم در آینده بتوانم بصورت جدی تری این کار را توسعه , و یک کارگاه تابلو سازی کوچکی از مواد بازیافتی را اندازی نمایم.
“بابک پارسا”