پ. خرداد ۱۸ام, ۱۴۰۲

استقبال از برگزاری جشن قصه گویی در بندرعباس

1 دقیقه خوانده شده

به گزارش پایگاه خبری صدای گامبرون ، جشن قصه مجتمع آفرینش بندرعباس با حضور ۵۰ کودک دختر و مادران آن‌ها در بخش‌های قصه‌گویی صحنه‌ای ۲ قصه گوی بزرگسال و یک عضو نوجوان برگزار شد.  

به گفته راحله خادمی مربی مسئول مجتمع آفرینش این ویژه برنامه با هدف گسترش فرهنگ قصه‌گویی و یادآوری دوباره اهمیت آن در بین خانواده ها با اجرای همزمان  کارگاه «مادر و کودک » و جشن « قصه‌های من و مامانم » در مرکز برگزار شد.

وی افزود: شرکت کنندگان  در این برنامه  با پخش تیزر جشنواره بیست و یکم قصه گویی و یک قصه گویی برگزیده ۹۰ ثانیه ای سال گذشته،  با بخش‌های مختلف جشنواره قصه‌گویی امسال، شرایط شرکت و زمان ثبت نام آشنا شدند.

خادمی خاطر نشان کرد: در ادامه این برنامه شرکت‌کنندگان  به تماشای  اجرای  ۳ قصه منتخب نوجوان و مربی و مادران اعضا در بخش صحنه ای  نشستند. و در پایان  اعضا دختر مجتمع  به همراه مادرانشان در کارگاه ساخت زیورآلات دست ساز شرکت کردند و لحظه‌های شادی را به همراه یکدیگر تجربه کردند.

“بابک پارسا”

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *