به گزارش پایگاه خبری صدای گامبرون و به نقل از خبرگزاری فارس، بهنام سعیدی درباره کمکهای بلاعوض و تسهیلات بانکی که به آسیبدیدگان سیلاب در استانهای کشور ارائه میشود، گفت: کمکهای بلاعوض به ازای هر واحد مسکونی در مناطق شهری ۱۲ میلیون تومان و در مناطق روستایی ۶ میلیون تومان است. وی ادامه داد: بازسازی […]
به گزارش پایگاه خبری صدای گامبرون و به نقل از خبرگزاری فارس، بهنام سعیدی درباره کمکهای بلاعوض و تسهیلات بانکی که به آسیبدیدگان سیلاب در استانهای کشور ارائه میشود، گفت: کمکهای بلاعوض به ازای هر واحد مسکونی در مناطق شهری ۱۲ میلیون تومان و در مناطق روستایی ۶ میلیون تومان است.
وی ادامه داد: بازسازی واحدهای احداثی در مناطق شهری ۱۲ میلیون تومان، روستایی ۱۰ میلیون تومان، تعمیر واحدهای شهری و روستایی ۵ میلیون تومان و تأمین لوازم خانگی ۵ میلیون تومان برآورد شده است.
سعیدی درباره تسهیلات بانکی به آسیبدیدگان حادثه سیل در مناطق کشور گفت: برای بازسازی واحدهای احداثی شهری ۵۰ میلیون تومان و احداثی روستایی ۴۰ میلیون تومان اختصاص یافته است و برای تعمیر واحدهای شهری و روستایی نیز ۱۵ میلیون تومان در نظر گرفته شده است.
سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور اظهار داشت: برای تأمین لوازم خانگی نیز ۱۵ میلیون تومان اختصاص یافته است. در سامانه سجاد تمامی اقدامات و اقلامی که در اختیار مردم قرار میگیرد جهت رعایت عدالت ثبت میشود و مردم نیز میتوانند اقدامات انجامشده را ملاحظه کنند و افرادی که درخواستهایی را دارند بر اساس این سامانه عمل کنند.
وی ادامه داد: همچنین تمامی دستگاههای اجرایی و نیروهای مسلح و کسانی که در بازسازی مشارکت دارند با هماهنگی بنیاد اسلامی در مناطق سیلزده میتوانند اقدام کنند.
سعیدی یادآور شد: برای استانهای خسارتدیده استانهای معین مشخص شده است تا از ظرفیت دیگر استانها نیز جهت بازسازی این مناطق بهره ببریم.
سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه آیا کمکهای بلاعوض و تسهیلات در حال حاضر به آسیبدیدگان مناطق سیلزده ارائه میشود، گفت: کمکهای بلاعوض معیشتی، تعمیری و احداثی آغاز شده است و افراد نیز برای دریافت تسهیلات بانکی به بانکها معرفی شدهاند تا دیگر مراحل آن انجام شود.
“بابک پارسا”
این مطلب بدون برچسب می باشد.
ارتحال ملکوتی فقیه عالیقدر و استاد بزرگ اخلاق، حضرت آیت الله العظمی سید عباس محفوظی، موجب غم و اندوه شد.
روایت صالحی رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی از آینده بنیاد مسکن و برنامه توسعه هفتم: بدون تمرکز بر برنامه هفتم پیشرفت, مطالبات اقتصادی رهبری برآورده نمی شوند رئیس جمهور سرچشمه وفاق اقتصادی را بخوبی نشان داد/ بنیاد مسکن برای تحقق اهدافش، نیازمند زنجیره همکاری است/ تشکیل میز وفاق در بنیاد مسکن برای تحقق برنامه […]
رئیسجمهور توسعه و پیشرفت کشور را نیازمند اصلاح و تغییر روشها و کار آمد کردن نظام اجرایی کشور دانست و افزود: سازمان برنامه و بودجه بهعنوان مغز متفکر دولت وظیفه دارد با استفاده از دانش و تخصص اندیشمندان و نخبگان و همچنین تعامل با مراکز علمی برتر دنیا، بهروزترین روشها و برنامههای مدیریتی برای توسعه کشور را تدوین و به مدیران دستگاههای اجرایی کشور ارائه کند چرا که با شیوههای فعلی مشکلی حل نخواهد شد.
در حکمی از سوی رییس جمهوری کشورمان شینا انصاری به عنوان معاون رییس جمهور و رییس سازمان حفاظت محیط زیست منصوب شد.
Δ