شاخصهای کلان مدیریتی، عملکردی، ارزیابی تامینکنندگان و ایمنی حریق بنادر و دریانوردی غرب استان هرمزگان مورد ارزیابی قرار گرفت. به گزارش صدای گامبرون با حضور “عبدالله جعفری” مدیر ایمنی، بهداشت و محیط زیست (HSE) سازمان بنادر و دریانوردی، چهار شاخص کلان مدیریتی، عملکردی، ارزیابی تامینکنندگان و ایمنی حریق در راستای ارزیابی سالانه شاخصهای ایمنی، بهداشت […]
شاخصهای کلان مدیریتی، عملکردی، ارزیابی تامینکنندگان و ایمنی حریق بنادر و دریانوردی غرب استان هرمزگان مورد ارزیابی قرار گرفت.
به گزارش صدای گامبرون با حضور “عبدالله جعفری” مدیر ایمنی، بهداشت و محیط زیست (HSE) سازمان بنادر و دریانوردی، چهار شاخص کلان مدیریتی، عملکردی، ارزیابی تامینکنندگان و ایمنی حریق در راستای ارزیابی سالانه شاخصهای ایمنی، بهداشت و محیط زیست (HSE) در بنادر و دریانوردی غرب استان هرمزگان مورد ارزیابی قرار گرفت.
مدیر ایمنی، بهداشت و محیط زیست سازمان بنادر و دریانوردی ضمن ابراز رضایت از اجرای ممیزی این دوره بر توجه بیشتر به رعایت الزامات ایمنی توسط تامینکنندگان بنادر غرب هرمزگان تاکید کرد.
“عبدالله جعفری” همچنین اقدامات صورت گرفته، تعهدات مدیریتی، نشستهای بازنگری مدیریت و تمامی اقدامات انجام شده در امور دریایی و بندری، محیط زیست دریایی، HSE و تضمین کیفیت را نقطه قوت این دوره برشمرد.
وی با اشاره به ارزیابی و ممیزی پنج شاخص اصلی مدیریتی و سه حوزه و ۴۴ شاخص اصلی عملکردی گفت: ارزیابی تامینکنندگان دارای ۵۳ شاخص اصلی و شاخص ایمنی حریق در ۲ بخش و ۷ شاخص اصلی است که در این دوره مورد ارزیابی و ممیزی قرار گرفت.
جعفری خاطرنشان کرد: نتایج حاصل از ارزیابی شاخصهای عملکردی HSE و ایمنی حریق به منظور برنامهریزی و هدفگذاری به منظور بهبود عملکرد حوزههای ایمنی، بهداشت و محیط زیست بنادر کشور به کار گرفته خواهد شد.
مدیر بنادر و دریانوردی بندرلنگه و غرب هرمزگان نیز بر لزوم حفظ و ارتقا استانداردهای مربوط به HSE و ایمنی حریق را مورد تاکید قرار داد و گفت: بنادر غرب استان به عنوان یکی از محیط های کاری پرتراکم محسوب میشود که جابجایی میلیونها تن انواع کالای تجاری در آن صورت میگیرد.
“مرتضی سالاری” افزود: اجرای دقیق ممیزی بر اساس فرآیندها و روشهای اجرایی مصوب سازمان به تقویت سطح ایمنی و تداوم کسب و کار در این بندر منجر خواهد شد.
وی ایجاد ساختار یکپارچه HSE و ایمنی حریق در این بندر را اقدامی موثر در راستای ایجاد هماهنگی درون سازمانی به منظور ارتقا شاخص عملکرد HSE و آتش نشانی در بنادر غرب استان هرمزگان دانست.
گفتنی است؛ اهمیت و نقش سیستم مدیریت ایمنی، بهداشت و محیط زیست HSE-MS برگرفته از سه عنصر سلامتی (Health)، ایمنی (Safety) و محیط زیست (Environment) است و امروزه با توجه به رشد صنایع تولیدی توجه به مسائل ایمنی و سلامت انسانها و همچنین حفظ محیط زیست از اهمیت زیادی برخوردار است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
؛”حمیدرضا محمدحسینی تختی” با اشاره به برگزاری رزمایش دریایی نیروهای مسلح در روز ۳۱ شهریورماه افزود: ارائه خدمات به مسافران و گردشگران در پایانه مسافری دریایی بندر شهید حقانی با چند ساعت وقفه انجام خواهد شد. این مقام مسئول گفت: از ساعت ۶:۳۰ صبح روز جمعه۳۱ شهریور ماه تا پایان رزمایش، رفت و آمد در […]
امروز همزمان با ۳۱ شهریور و آغاز هفته دفاع مقدس، نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران مستقر استان هرمزگان رژه اقتدار ملی را در جوار آبهای نیلگون خلیج فارس در بندرعباس برگزار کردند. مراسم رژه آغاز هفته دفاع مقدس پس از سخنرانی محمد باقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی، یگانهای مختلف نظامی ارتش، سپاه، نیروی انتظامی […]
برنامه های هفته جهانی گردشگری در قشم اعلام شد؛ ارتقای صنعت گردشگری با تمرکز بر جاذبه ها و آداب غنی جزیره مدیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سازمان منطقه آزاد قشم گفت: برنامه های هفته جهانی گردشگری امسال با تمرکز بر میراث و آداب و رسوم غنی و کهن جزیره و در راستای ارتقای صنعت گردشگری اجرا می […]
مهدی دوستی شامگاه سه شنبه ۲۸ شهریور ماه، در نشست ویدئوکنفرانسی با شرکتهای دانشبنیان حوزهی صنایع دریایی، با اشاره به هزینههای بالای شیرینسازی آب دریا و دعوت از دانشبنیانها برای ورود به این عرصه، اظهارداشت: در حال حاضر به ازای هر ۳.۵ کیلو وات ساعت برق، یک متر مکعب آب در کشور شیرینسازی میشود در […]
Δ