پیرحسین کولیوند، رئیس جمعیت هلال احمر در اجلاس بینالمللی مقابله با توفانهای ماسه و گرد و غبار، گفت: ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار داوطلب با جمعیت هلال احمر همکاری دارند که از این میان ۱۴۰ هزار نفر نخبه هستند و میتوان از ظرفیت و همکاری این افراد برای اجرای برنامهها و راهکارهای مقابله توفانها ناشی […]
پیرحسین کولیوند، رئیس جمعیت هلال احمر در اجلاس بینالمللی مقابله با توفانهای ماسه و گرد و غبار، گفت: ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار داوطلب با جمعیت هلال احمر همکاری دارند که از این میان ۱۴۰ هزار نفر نخبه هستند و میتوان از ظرفیت و همکاری این افراد برای اجرای برنامهها و راهکارهای مقابله توفانها ناشی از گرد و غبار اقدام کرد.
وی با تاکید بر این که داوطلبان هلال احمر نقش بسیار مهمی در انجام اقدامات بشردوستانه دارند، اطهار کرد: جمعیت هلال احمر در توسعه روابط بینالملل اقدامات موثری انجام داده است.
رئیس جمعیت هلال احمر ادامه داد: جمهوری اسلامی ایران موفق به کسب عالیترین نشان صلیب سرخ جهانی شده است. همچنین در زلزله سوریه و ترکیه جزو اولین کشور کشورهایی بودیم که در منطقه حضور پیدا کردیم و صلیب سرخ جهانی از ایران تقدیر کرد و رئیسجمهور ترکیه نیز نشان صلیب سرخ را به جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران داد.
کولیوند به آموزش همگانی محلهمحور و آموزش خود امدادی و دگر امدادی اشاره و تصریح کرد: این جمعیت در جهت پیشگیری از حوادث و آموزش به مردم اقدامات موثری انجام میدهد. بر اساس همین آموزشها میتوان در جهت اقدامات مقابله با توفانهای گرد و غبار عمل کرد.
کولیوند گفت: مدتی پیش بهمنظور پیشگیری از وقوع تغییرات اقلیمی در بسیاری از شهرهای ایران توسط ۱۰ هزار داوطلب جوان برای پیشگیری از آثار مخرب تغییرات اقلیمی، ۱۰۰ هزار نهال کاشته شد و این اقدام در کمتر از ۲۰ دقیقه در سراسر کشور صورت گرفت.
رئیس جمعیت هلال احمر بیان کرد: این جمعیت یک جمعیت ملی پیشرو است و اقدامات موثری برای پیشگیری، آموزش و مقابله با بلایای طبیعی انجام میدهد. همچنین در همین راستا جمهوری اسلامی ایران در اجلاس کاپ ۲۷ شرکت کرد و در کاپ ۲۸ هم مشارکت خواهد داشت.
وی همچنین از آمادگی جمعیت هلال احمر برای توسعه همکاریهای ملی و بینالمللی در راستای مقابله با پدیده گرد و غبار و انتقال تجربیات به کشورهای دیگر خبر داد و گفت: جمعیت هلال احمر نقش اساسی در کمکرسانی فوری به حادثهدیدگان در حوادث مختلف اعم از حوادث حوادث و بلایای طبیعی دارد و در جهت افزایش تاب آوری جامعه نیز اقداماتی انجام میدهد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
یک پژوهش علمی که در مجله علوم و تکنولوژی محیط زیست منتشر شده است نشان می دهد که بیشتر ضایعات پلاستیکی که به محیط زیست رها میشوند به خاک ختم میشوند اما نزدیک به یک سوم به محیط دریایی نفوذ و اثرات جبرانناپذیری بر اکوسیستمها ایجاد میکنند علاوه بر این، زبالههای پلاستیکی با چرخه کربن دریایی تداخل ایجاد و تغییرات آبوهوایی را تشدید میکنند.
حفاظت از حشرات ، حفاظت از پرندگان
قطعنامه « مقابله با طوفانهای شن و گردوغبار» با ابتکار عمل جمهوری اسلامی ایران و پیشنهاد اجلاس تهران در ششمین مجمع جهانی محیطزیست ملل متحد تصویب شد.
دیدارهای دوجانبه علی سلاجقه با وزرای محیط زیست کشورهای مختلف در راستای دیپلماسی محیط زیستی دولت مردمی ادامه دارد.
Δ