بازار داغ تعمیرات گوشی و تجهیزات رایانه‌ای

به گزارش پایگاه خبری صدای گامبرون و به نقل از خبرگزاری ایلنا: درحال حاضر نمایندگی‌های برند‌های مختلف برای تعمیر تجهیزات دیجیتال به طور میانگین ۳ روز زمان لازم دارند. گزارشات میدانی نشان می‌دهد، تعمیرکاران دیگر نیز وضعیت مشابهی‌ دارند و وقت زیادی برای تعمیر دستگاه‌های معیوب ندارند. حسام دلاویز یکی از تعمیرکاران گوشی تلفن‌همراه درباره […]

به گزارش پایگاه خبری صدای گامبرون و به نقل از خبرگزاری ایلنا: درحال حاضر نمایندگی‌های برند‌های مختلف برای تعمیر تجهیزات دیجیتال به طور میانگین ۳ روز زمان لازم دارند.

گزارشات میدانی نشان می‌دهد، تعمیرکاران دیگر نیز وضعیت مشابهی‌ دارند و وقت زیادی برای تعمیر دستگاه‌های معیوب ندارند.

حسام دلاویز یکی از تعمیرکاران گوشی تلفن‌همراه درباره علت افزایش تقاضا برای تعمیر گوشی به خبرنگار ایلنا گفت: گران شدن گوشی نو، مهم‌ترین دلیل این موضوع است و مردم قدرت مالی کافی برای خرید یک محصول جدید را ندارند و تلاش می‌کنند تا با دستگاه قدیمی خود کنار بیایند.

وی افزود: البته هزینه تعمیرات گوشی نیز افزایش پیدا کرده است اما هنوز نسبت به خرید یک گوشی‌نو به صرفه است.

به گفته این تعمیرکار، عمر استفاده از گوشی‌های‌ هوشمند در کشور ما بسیار کم است و مردم علاقه زیادی به خرید گوشی جدید دارند و این درحالی است که گوشی فعلی آن‌ها از نظر فنی و تکنولوژی هیچ مشکلی ندارد.

دلاویز ادامه داد: این موضوع در کشورهای صنعتی کمتر دیده می‌شود و مردم این کشورها چندان به تعویض گوشی فکر نمی‌کنند و ترجیح می دهند تا گوشی‌های خود را تعمیر کنند.

وی در پاسخ به این سوال که عمر مفید هر گوشی‌هوشمند چقدر است ؟ گفت: به طور میانگین عمر هر دستگاه تلفن‌همراه ۴ سال است ؛ اما معنایش این نیست که گوشی ۴ ساله دیگر قابل استفاده نیست ، بلکه تنها با اپلیکیشن‌ها و سیستم‌عامل‌های جدید به خوبی کار نمی‌کند و ممکن است کاربر خود را با کندی‌هایی هنگام پردازش اطلاعات مواجه کند.

این تعمیرکار گوشی‌تلفن‌همراه با بیان اینکه استفاده از قطعات موبایل طی چند ماه اخیر افزایش یافته است، گفت : قطعاتی که جایگزین قطعات معیوب می‌شوند اغلب غیر اصل هستند و اخیرا این ماجرا به شدت در بازار رایج شده و بهتر است مردم برای تعمیر گوشی‌های خود به نمایندگی‌ها و یا تعمیرکاران معتبر مراجعه کنند.

دلاویز درباره بیشترین مشکلات دستگاه‌های تعمیراتی اظهار کرد: آسیب‌های ناشی از وارد شدن ضربه به دستگاه که بیشتر منجر به بروز مشکل در صفحه‌نمایش‌ها می‌شود از مهمترین مشکلات گوشی‌های معیوب به حساب می‌آید که هزینه بالایی را نیز به مراجعه‌کنندگان تحمیل می‌کند.

وی افزود: در حال حاضر هزینه تعویض صفحه‌نمایش از ۴۰۰ هزار تومان تا ۵ میلیون تومان است که با توجه به مدل و برند گوشی تغییر می‌کند.

علیرضا نوروزی‌پور یکی از تعمیرکاران دستگاه‌های رایانه‌ای نیز درباره میزان مراجعه‌کنندگان به خبرنگار ایلنا گفت: رایانه‌های شخصی و پرینتر‌ها بیشترین دستگاه‌های آسیب‌دیده هستند که مردم به منظور تعمیرات آن‌ها به بازار می‌آیند ؛ البته رایانه‌های شخصی کمتر آسیب پیدا می‌کنند و کاربران بیشتر برای ارتقای سخت‌افزار به ما مراجعه می‌کنند.

وی با اشاره به اینکه هم‌اکنون محصولات تقلبی زیادی در بازار موجود است، گفت: در حال حاضر افزایش ظرفیت هارددیسک‌ها و حافظه‌های رم بیشترین آمار تعویض قطعات رایانه‌ای را به خود اختصاص داده‌اند که محصولات تقلبی و غیراصل این قطعات به وفور وارد بازار شده‌ است.
“بابک پارسا”