تاکاهاشی، نماینده سازمان تجارت خارجی ژاپن(جترو) در تاشکند که با هدف بررسی ظرفیتهای شبکه حمل و نقل ترکیبی و ترانزیت بینالمللی استان در مسیر کریدور شمال- جنوب به بندرعباس سفر کرده است، از بندر شهید رجایی بازدید و با ظرفیتها و تشریفات گمرکی و بندری در این منطقه ویژه اقتصادی آشنا شد. مدیرکل بنادر و […]
تاکاهاشی، نماینده سازمان تجارت خارجی ژاپن(جترو) در تاشکند که با هدف بررسی ظرفیتهای شبکه حمل و نقل ترکیبی و ترانزیت بینالمللی استان در مسیر کریدور شمال- جنوب به بندرعباس سفر کرده است، از بندر شهید رجایی بازدید و با ظرفیتها و تشریفات گمرکی و بندری در این منطقه ویژه اقتصادی آشنا شد.
مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان در نشستی با تاکاهاشی به بیان ظرفیتها و توانمندیهای بندر شهید رجایی پرداخت و افزود: این بندر در حال حاضر دارای ۴۵ اسکله است که از این تعداد پنج اسکله آن نفتی است.
حسین عباسنژاد، ظرفیت سالانه بندر شهید رجایی را ۱۴۰ میلیون تن و ظرفیت کانتینری آن را ۶٫۵ ملییون TEU اعلام کرد و گفت: در حال حاضر ترانزیت از آسیای میانه به بنادر جنوبی خلیجفارس به صورت غیرمنظم درحال انجام است.
نماینده سازمان تجارت خارجی ژاپن(جترو) در تاشکند نیز در تشریح فعالیتهای سازمان تجارت خارجی ژاپن(جترو) گفت: تمرکز اصلی این سازمان برگسترش سرمایهگذاری مستقیم خارجی در ژاپن و کمک به شرکتهای کوچک و متوسط برای به حداکثر رساندن توان صادرات جهانی آنها است.
تاکاهاشی با بیان اینکه درحال حاضر جترو با ۵۵ کشور فعالیت تجاری دارد، از بندرعباس به عنوان یک ظرفیت مهم تجاری برای تعاملات اقتصادی با این این سازمان دانست.
وی از بندرعباس به عنوان نزدیکترین و کمهزینهترین مسیر برای فعالیتهای تجاری برای سازمان تجارت خارجی ژاپن(جترو) در تاشکند نام برد و خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه شرایط برای سرمایهگذاری شرکتها در ایران باز بوده، توجه ما به توسعه تجارت و سرمایهگذاری با بندر شهید رجایی بیشتر شده است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
استاندار هرمزگان بر اهمیت حفظ محیط زیست در کنار توسعه صنعتی تأکید کرد و با اشاره به ضرورت اجرای تعهدات قانونی صنایع در ایجاد فضای سبز و کاهش آلایندگی، از پالایشگاه نفت ستاره خلیج فارس بهعنوان الگویی موفق در این زمینه نام برد و خواستار مشارکت گستردهتر سایر صنایع در این مسیر شد.
شرکت توسعه خدمات دریایی و بندری بتاء، در راستای مسئولیت اجتماعی خود و با هدف حفظ محیط زیست دریایی، با همکاری هنرستان علوم و فنون دریایی دریابان غلامعلی بایندر پاکسازی ساحل بندرعباس در محدوده ساحلی دولت و غدیر را انجام داده اند. این برنامه با حضور نمایندگان فعال محیط زیست برگزار شد و بخشی از تلاشهای مستمر شرکت برای حفاظت از منابع طبیعی و ارتقای فرهنگ زیستمحیطی در جامعه به شمار میرود.
استاندار هرمزگان و اعضای کمیسیونهای اقتصادی و حمایت از تولید و نظارت بر اصل ۴۴ قانون اساسی در بازدید از پالایشگاه نفت بندرعباس، بر اهمیت این مجموعه در اقتصاد کشور و لزوم رفع مسائل پیش روی آن با بهرهگیری از ظرفیتهای قانونی تأکید کردند.
سرمایهگذاری ۹.۵ میلیون یورویی معادل هفت هزار و پانصد میلیارد ریالی شرکت توسعه خدمات دریایی و بندری بتا در نوسازی ناوگان حملونقل بندری بندر شهید رجایی در راستای اقتصاد دریا محور
Δ