یک وبگاه خبری در گزارشی که چند روز پیش منتشر کرد از این گفت که ممکن است ایران اولین منطقه ای نام بگیرد که کرونا در آن وارد موج دوم خودش شده است. به گزارش پایگاه خبری صدای گامبرون و به نقل از ؛ خبر فوری، افزایش مبتلایان و افراد فوت شده توسط کرونا در […]
یک وبگاه خبری در گزارشی که چند روز پیش منتشر کرد از این گفت که ممکن است ایران اولین منطقه ای نام بگیرد که کرونا در آن وارد موج دوم خودش شده است.
به گزارش پایگاه خبری صدای گامبرون و به نقل از ؛ خبر فوری، افزایش مبتلایان و افراد فوت شده توسط کرونا در ایران باعث بیشتر شدن نگرانی بسیاری از شهروندان و متخصصان شده است.
این افزایش مبتلا به حدی بوده که برخی از آغاز موج دوم این بیماری در ایران سخن گفته اند. این ادعا توسط برخی رسانههای خارجی حمایت شده است.
به طور مثال، ایندیپندنت در خبری که چند روز پیش منتشر کرده از این گفته که ممکن است ایران اولین منطقه ای نام بگیرد که کرونا در آن وارد موج دوم خودش شده است.
با این حال، مقامات کشورمان این ادعا را رد کرده اند. وزارت بهداشت علی رغم افزایش تعداد مبتلا تاکید دارد که ایران هنوز وارد موج دوم بیماری نشده است. به طور مثال رئیس اورژانس ایران در یک برنامه تلویزیونی که از شبکه اول سیمای جمهوری اسلامی پخش شد اعلام کرد که موج دوم همهگیری ویروس کرونا در ایران هنوز آغاز نشده است. کولیوند تاکید کرد: «در حال حاضر در موج اول بیماری کرونا قرار داریم و مردم باید هنگام تردد در اجتماعات از ماسک استفاده کنند. موج دوم این بیماری در کشور شروع نشده است.»
با وجود اظهارات متخصصین، باید قبول کرد که شرایط کرونا در کشورمان روندی سینوسی دارد. برای فهم دقیق جایگاه ایران در نمودار بیماری و ابتلا باید نمودار ابتلای روزانه خود را با سایر کشورها مقایسه کنیم.
ابتدا نگاهی به نمودار ابتلای کشورهای پُرخطر کرونایی بیندازیم. طبق اعلام سازمان جهانی بهداشت کشورهای آمریکا، برزیل، روسیه و هند بیشتری ابتلا را داشته و چند کشور اروپایی و ایران در جایگاه بعدی قرار دارند. لازم به ذکر است که نمودار ترسیم شده آمار این بیماری را تا روز ۲۶ خرداد محاسبه کرده است.
بابک پارسا/////
این مطلب بدون برچسب می باشد.
ارتحال ملکوتی فقیه عالیقدر و استاد بزرگ اخلاق، حضرت آیت الله العظمی سید عباس محفوظی، موجب غم و اندوه شد.
روایت صالحی رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی از آینده بنیاد مسکن و برنامه توسعه هفتم: بدون تمرکز بر برنامه هفتم پیشرفت, مطالبات اقتصادی رهبری برآورده نمی شوند رئیس جمهور سرچشمه وفاق اقتصادی را بخوبی نشان داد/ بنیاد مسکن برای تحقق اهدافش، نیازمند زنجیره همکاری است/ تشکیل میز وفاق در بنیاد مسکن برای تحقق برنامه […]
رئیسجمهور توسعه و پیشرفت کشور را نیازمند اصلاح و تغییر روشها و کار آمد کردن نظام اجرایی کشور دانست و افزود: سازمان برنامه و بودجه بهعنوان مغز متفکر دولت وظیفه دارد با استفاده از دانش و تخصص اندیشمندان و نخبگان و همچنین تعامل با مراکز علمی برتر دنیا، بهروزترین روشها و برنامههای مدیریتی برای توسعه کشور را تدوین و به مدیران دستگاههای اجرایی کشور ارائه کند چرا که با شیوههای فعلی مشکلی حل نخواهد شد.
در حکمی از سوی رییس جمهوری کشورمان شینا انصاری به عنوان معاون رییس جمهور و رییس سازمان حفاظت محیط زیست منصوب شد.
Δ