برگزاری جلسه کمیته تحول محیط بانی با حضور فرمانده یگان حفاظت محیط زیست کشور دراستان هرمزگان

در ادامه این جلسه مدیر کل حفاظت محیط زیست استان به بررسی وضعیت حفاظتی مناطق تحت مدیریت محیط زیست استان پرداخت

جلسه کمیته تحول محیط بانی با حضور فرمانده یگان حفاظت محیط زیست کشور در دفتر مدیرکل حفاظت محیط زیست استان برگزار شد .
در ابتدای این جلسه مدیرکل حفاظت محیط زیست استان هرمزگان ضمن خیرمقدم به سرهنگ محبت خانی فرمانده یگان حفاظت محیط زیست کشور و حضور ایشان در استان هرمزگان به ارائه گزارش خود در خصوص وضعیت زیست محیطی استان پرداخت .
وی در این ارائه به  پتانسیل بکر و گسترده استان هرمزگان و مناطق تحت مدیریت محیط زیست استان با  توجه به وجود ۱۹ منطقه حفاظت شده در استان و کمبود شدید نیروی  محیط بان را مورد تاکید قرار داد.
در ادامه شریفی فرمانده یگان حفاظت محیط زیست هرمزگان به ارائه اقدامات یکساله یگان حفاظت محیط زیست استان پرداخت و پس از آن فرماندهان یگان حفاظت محیط زیست شهرستان ها به گفتگو و بیان مشکلات حوزه یگان حفاظت محیط زیست خود پرداختند .
در  پایان این جلسه فرمانده یگان حفاظت محیط زیست کشور با توجه به مشکلات کمبود نیروی محیط بانی در استان هرمزگان دستورات لازم جهت جذب ۱۰نفر سرباز وظیفه در این اداره کل را صادر کردند . در این جلسه وی تاکید بر  برگزاری دوره های آموزشی مکرر ضابطین دادگستری و قانون  بکار گیری سلاح را مورد تاکید قرارداد.