به گزارش پایگاه خبری صدای گامبرون ؛ معاون بهره برداری شرکت فولاد هرمزگان اعلام کرد که از سال ۹۴با توجه به شرایط بازار و رکود ایجاد شده، با تعیین استراتژی کاهش هزینه ها یکی از اقداماتی که در دستور کار قرار گرفت بومی سازی اقلام و مواد مصرفی و نسوز فولادسازی بود . مهندس محمدجعفر […]
به گزارش پایگاه خبری صدای گامبرون ؛ معاون بهره برداری شرکت فولاد هرمزگان اعلام کرد که از سال ۹۴با توجه به شرایط بازار و رکود ایجاد شده، با تعیین استراتژی کاهش هزینه ها یکی از اقداماتی که در دستور کار قرار گرفت بومی سازی اقلام و مواد مصرفی و نسوز فولادسازی بود .
مهندس محمدجعفر پارسی با بیان اینکه بومی سازی به عنوان یک رویکرد استراتژیک در جهت کاهش هزینه می باشد، گفت: این مهم در سازمان منجر به حصول شرایط تامین پایدار ، کاهش خروج ارز ، تعهد به مسولیت های اجتماعی در جهت رشد پایدار و ایجاد اشتغال ، توسعه تکنولوژی و ارتقا دانش فنی و کاربردی در کشور می گردد.
وی اظهارداشت: تاکنون ۱۴ قلم از مواد مصرفی و نسوز فولادسازی بومی سازی و تولید داخل شده است که در حدود ۴۲٫۴ درصد اقلام نسوز و مصرفی فولاد سازی فولاد هرمزگان می باشدو در از نظر وزنی ۸۶٫۸ درصد مواد نسوزی خارجی بومی سازی شده است و هم اکنون از داخل کشور تامین می گردد.و پروژه بومی سازی ۵ قلم دیگر از مواد مصرفی و نسوز نیز در حال انجام می باشد که حدود ۴۰ تا ۷۰ درصد پیشرفت داشته است.
وی تصریح کرد: با بررسی توانمندی و و ارزیابی دانش فنی و زیرساخت های تکنولوژیکی تولید کنندگان داخلی و شناسایی نیاز ها و اولویت های فولاد هرمزگان اقلام مورد نظر جهت بومی سازی که به صورت وارداتی و در برخی موارد انحصاری تامین می گردید انتخاب و مراحل تولید به صورت پروژه مشترک با هماهنگی بین تولید کننده و فولاد هرمزگان طی می شد .
مهندس پارسی خاطر نشان کرد: اولویت انتخاب اقلام و مواد مصرفی برای بومی سازی از بین اقلام استراتژیک و گلوگاهی براساس اقلامی است که بصورت انحصاری تامین می گردد و در مرحله بعد هزینه و نرخ مصرف قابل توجهی در قیمت تمام شده محصول داشته باشد و همچنین در تداوم روند تولید نقش بارز داشته باشد و در حال حاضر با توجه به شرایط بوجود امده و نوسانات نرخ ارز و مشکلاتی که جهت تبادلات مالی وجود دارد تمرکز بر تامین حداکثری بدون نیاز به خروج ارز از کشور می باشد.
معاون بهره برداری فولاد هرمزگان، با اشاره به تعاملات موجود با تامین کنندگان و صنعتگران داخلی افزود:موضوع بومی سازی در فولاد هرمزگان به صورت دو طرف بوده است و این فرصت جهت تولید کنندگان داخلی نیز فراهم بوده است که با توجه به توانمندی خود ،پیشنهادات خویش را در خصوص بومی سازی مواد مصرفی و نسوز فولادسازی ارایه نمایند .
مهندس پارسی در ادامه افزود توسعه توانمندی تامین کنندگان داخلی همواره به عنوان یکی از رسالت های اجتماعی فولاد هرمزگان سرلوحه امور قرار داشته است و بر این باوریم که با توجه به شرایط اقتصادی و وضعیت اشتغال یکی از مسیرهای دستیابی به توسعه پایدار تلاش در جهت بومی سازی حداکثری با توجه به منابع موجود و نیازمندیهای بازار و مصرف می باشد و در حال حاضر نیز که تحریم ها اقتصادی شرایط دشواری جهت تولید در کشور بوجود آورده است بومی سازی از جمله راهکارهای مقابله و گذر از این شرایط می باشد که می بایست با اتکا به تجارب مثبت بدست آمده با سرعت و شتاب بیشتری پیش برود.
از همین رهگذر توام با بومی سازی امکان برقرار لجستیک معکوس نیز در این بین تسهیل می گردد که این مهم نیز نقش ارزنده و بارزی در راستای حفظ محیط زیست و صرفه جویی های منابع خواهد داشت.
مهندس پارسی درادامه اشاره نمود که در حوزه ساخت قطعات و تجهیزات نیز فعالیتهای متنوعی در زمینه ساخت و بومی سازی قطعات و تجهیزات مکانیکی ، هیدرولیک و برق و ابزار دقیق صورت گرفته است که در نمایشگاه بومی سازی صنعت فولاد تجارب و دستاوردهای فولاد هرمزگان در زمینه بومی سازی بصورت کلاسه شده به اشتراک گذاشته خواهد شد و همچنین اقداماتی که در حال انجام است نیز اطلاع رسانی می شود ضمن اینکه نیازمندیها و برنامه های آینده بومی سازی نیز عرضه خواهد شد.
پارسی در ادامه به تولید ۵ گرید آلیاژی ویژه اشاره کرد و افزود: در راستای رفع نیاز بازار محصولات فولادی در چهار ماه اخیر ۵ گرید آلیاژی ویژه تولید گردیده است که یک گرید مربوط به صنعت لجستیک میعانات نفتی و ۲ گرید استحکام بالا مربوط به صنعت لوله جهت کاربردهای خاص در پروژه ها عمرانی و دو گرید نیز جهت صنایع دریایی با ویژگی مقاوم به خوردگی با موفقیت تولید و به مشتریان عرضه شده است که پیش از آغاز تحریم تختال مورد نیاز این محصولات از خارج از کشور تامین می گردید. و در این راستا نیز آمادگی کامل وجود دارد که نیازهای صنعت و کارخانجات نورد مورد بررسی قرار گیرد.
“بابک پارسا”
این مطلب بدون برچسب می باشد.
، “مهدی بروغنی” افزود: طرح تعویض انرژی چین وکابل کشی سیستم ترولی و راهاندازی گنتری کرین شماره ۱۴ با رکورد جدید ۱۷ روز کاری و در ارتفاع ۵۰ متر از سطح زمین انجام شد. وی اعتبار اجرای عملیات تعویض انرژی چین و کابلهای ترولی این ابر سازه هزار و ۷۰۰ کیلوگرم را رقمی بالغ بر […]
مهدی دوستی شامگاه سه شنبه هفتم آذرماه در نشست با سرپرست سازمان بهداشت و درمان صنعت نفت که با حضور احمد مرادی نایبرئیس کمیسیون انرژی برگزار شد، اظهارداشت: پایه شکلگیری شهر آبادان و زیرساختهای آن و از جمله درمان، پالایشگاه آبادان بود و در حال حاضر هرمزگان چند برابر آن دارای ظرفیت است. استاندار هرمزگان […]
“مرتضی سالاری” با اشاره به بازرسی از ۲ هزارفروند شناور صیادی بدون هویت در بنادر غرب، اظهارکرد: این اقدام در راستای لزوم تسهیل ثبت قایق های صیادی بدون هویت در سواحل و بنادر غرب با هماهنگیهای انجام شده با اداره کل بنادر و دریانوردی استان انجامگرفته است. وی ادامه داد: در همین راستا کارگروه و […]
، در نخستین همایش سراسری شوراهای فرهنگی مناطق نه گانه صنعت نفت در مشهد مقدس، مهدی علی محمدی معاون وزیر در توسعه مدیریت و سرمایه انسانی و رئیس شورای عالی فرهنگی وزارت نفت به پاس تحقق برنامه های فرهنگی این وزارت در بزرگترین پالایشگاه میعانات گازی جهان، از علیرضا جعفرپور مدیرعامل شرکت نفت ستاره خلیج […]
Δ