تجلیل از فعالین حوزه فیلمسازی استان هرمزگان به مناسبت جشن مهر سینمای ایران

اسمعیل جهانگیری مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی هرمزگان پیام وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به مناسبت جشن مهر سینمای ایران قرائت نمودند: «سینمای ملی ایران اسلامی، متولد معنویت و مولود معرفت و زاده‌ فضیلت‌هاست. چنین سینمایی به کشف حقیقت‌ و تسکین انسان نظر دارد و آگاهانه به رابطه‌مندی مردم، هویت، مذهب، تحکیم باورها، تثبیت آداب […]

اسمعیل جهانگیری مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی هرمزگان پیام وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به مناسبت جشن مهر سینمای ایران قرائت نمودند: «سینمای ملی ایران اسلامی، متولد معنویت و مولود معرفت و زاده‌ فضیلت‌هاست. چنین سینمایی به کشف حقیقت‌ و تسکین انسان نظر دارد و آگاهانه به رابطه‌مندی مردم، هویت، مذهب، تحکیم باورها، تثبیت آداب و آیین‌ها ‌می‌اندیشد.
سینمای امروز، با بیان هنرمندانه‌ بایدها و نبایدها، می‌کوشد انسان روزگار خود را رویین‌تن سازد و با تعریف دینی و ترسیم جامعه‌ الهی، نقشی علاج‌بخش و عاقبت‌اندیش ایفا کند.
طراحی و تدوین چنین چشم‌اندازی را از مهم‌ترین تکالیف و خجسته‌ترین مقاصد ماموریت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تعیین کرده و با علم به دشواری‌ها و ناهمواری‌ها و با اتکا به تاکید دولت محترم مبنی بر توسعه‌ عدالت فرهنگی و معماری مطلوب مدیریت هنری، تمرکز بر تمدن ایرانی‌اسلامی را مسیر مستقیم خویش ترسیم کرده‌ایم. از جمله رویدادهایی که منحصرا برساخته‌ تکثراندیشی و عدل‌محوری دولت سیزدهم است؛ «رویداد مهر سینمای ایران» است که صحنه‌ ظهور نسل نو و بستر بهره‌مندی از سرمایه‌های سینمایی استان‌هاست. میدان مبارکی که جهادگران سینمای امروز را به تولید و توسعه‌ی هنر فراخوانده است و می‌کوشد با حفظ حرمت و پاسداشت پایگاه سینما، نشاط فردی و آگاهی اجتماعی را در اضلاع جغرافیای ایران اسلامی تعمیم بخشد.
اولویت‌بخشی به این رویداد نوپدید و آتیه‌مند را از ماموریت‌های سازمان سینمایی می‌دانم و امید آن دارم که فرزندان فرهیخته‌ فرهنگ و هنر این سرزمین، با اعجاز خویش، سفیران برومند سینما باشند.
فروتنانه به همه‌ اصحاب این دوره‌ مهر سینمای ایران که با مهر و مهارت و مدیریت خویش، موید منزلت و مرتبت سینما در منظر جامعه‌ اسلامی بودند قدردانی می‌کنم.»

گفتنی است: فعالین مورد تجلیل حوزه فیلمسازی استان هرمزگان در جشن مهر سینمای هرمزگان به شرح ذیل می باشد.

کارگردانی: اصغر بشارتی در بخش داستانی و محمود شهبازی در بخش مستند

فیلمنامه نویسی: محمود شاکری

تدوین: آرشدهقانی

فیلمبرداری: غفور شهبازی

صدابرداری: مهراب بهرامی

صداگذاری: محمدحسین مهرجو

گریم: مهرآیین حاج حسینی

بازگری: جعفر قاسمی و علیرضا زارعی

آموزشگاه برتر سینمایی: سعید دادی زاده (لور) و اصغر گردابی (آنامیس)

موسسه فعال سینمایی : داود مرزی زاده

مدرس برتر سینمایی: غلامعباس سبزیکار

پژوهشگر برتر سینمایی: علیرضا محسنی

سینمادار برتر: احمد اسفندنیا

هنرمند پیشکسوت: عماد عمادی

هنرمند ایثارگر: غلام احمدی پناه و محسن زاهدی

مرکز خدمات فنی: هادی مذنبی و مهدی خواجه ای

کانون فیلم و عکس: فاطمه سربخش (بندرخمیر)، جابر واجدزاده (جاسک)، حجت الله جعفرپور (حاجی آباد)، حمیدرضا عالی زاده (فین) و جعفری (رویدر)

خانواده شهید: شهید دوماری

فعال حوزه فیلمسازی: احمد بازماندگان قشمی

مدرسین کانون ها: خوبیار سالاری، مصیب داوری، محسن بختیار و مهرداد امیرزاده