“مهدی دوستی” شامگاه چهارشنبه ۲۲ آذرماه در چهارمین کارگروه توسعه دریا محور با اشاره به ابلاغ سیاستهای کلان اقتصاد دریا محور از سوی مقام معظم رهبری اظهار داشت: هرمزگان با دارا بودن بخش زیادی از پهنه دریایی کشور محور اصلی تحقق و اجرای این سیاستها بوده و بر همین مبنا نیز باید برنامه ریزی جامع […]
“مهدی دوستی” شامگاه چهارشنبه ۲۲ آذرماه در چهارمین کارگروه توسعه دریا محور با اشاره به ابلاغ سیاستهای کلان اقتصاد دریا محور از سوی مقام معظم رهبری اظهار داشت: هرمزگان با دارا بودن بخش زیادی از پهنه دریایی کشور محور اصلی تحقق و اجرای این سیاستها بوده و بر همین مبنا نیز باید برنامه ریزی جامع و اصولی در این زمینه صورت گیرد.
استاندار هرمزگان ادامه داد: فعالیت به روش گذشته عاملی بازدارنده در تحقق منویات رهبری است و باید از روشهای جدید در این زمینه بهره برد.
دوستی با بیان اینکه تحقق سیاستهای کلان ابلاغی نیازمند روی آوردن به سوی کارهای بزرگ است؛ بیان داشت: باید با ابتکار و نوآوری زمینه عملیاتی سازی سیاستهای رهبر معظم انقلاب در حوزه اقتصاد دریا محور را فراهم کرد.
وی گفت: وقتی به سمت تغییر و بهبود محیط حرکت شود میزان بهرهوری افزایش و در نتیجه کمک شایانی به تحقق اقتصاد دریا محور خواهد شد.
نماینده عالی دولت در هرمزگان ابراز کرد: در این خصوص میتوان از تجربیات سایر کشورهای موفق الگو برداری و آن را بومی سازی کرد.
دوستی در بخش دیگری با تاکید بر برنامهریزی جامع برای عملیات سازی سیاستهای کلی توسعه دریامحور در استان، از تشکیل کارگروههای پنجگانه ذیل شورای توسعه دریا خبرداد.
وی از دیگر مسائل مهم در اجرای طرح ابلاغی توسعه دریامحور به اهمیت نهادسازی اشاره کرد و گفت: باید کارگروههای پنجگانه عملیاتی سازی طرح کلی توسعه دریا محور تشکیل و مسئولان هر کارگروه تعیین شوند تا هر کارگروه جداگانه برنامههای خود را به این نشست ارائه دهند.
استاندار هرمزگان گفت: کارگروهها نقش تعیین کننده در اجرای این سیاستها دارند از این رو علاوه بر تعیین اعضا و دستگاههای دخیل در کارگروه، باید از مشاوران مجرب و متخصص نیز استفاده تا با نگاهی کلان و وسیع بتوانند برنامهریزی جامعی انجام داده و آن را عملیاتی کنند.
گفتنی است؛ در این نشست طرح کلی عملیاتی سازی توسعه دریا محور مورد بررسی قرار گرفت و روسای پنج کارگروه این طرح شامل کارگروههای انرژی و مواد خام، محصولات غذایی و دریایی، گردشگری، کشتی سازی و حمل و نقل و لجستیک دریایی معرفی شدند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
استاندار هرمزگان و اعضای کمیسیونهای اقتصادی و حمایت از تولید و نظارت بر اصل ۴۴ قانون اساسی در بازدید از پالایشگاه نفت بندرعباس، بر اهمیت این مجموعه در اقتصاد کشور و لزوم رفع مسائل پیش روی آن با بهرهگیری از ظرفیتهای قانونی تأکید کردند.
روایت صالحی رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی از آینده بنیاد مسکن و برنامه توسعه هفتم: بدون تمرکز بر برنامه هفتم پیشرفت, مطالبات اقتصادی رهبری برآورده نمی شوند رئیس جمهور سرچشمه وفاق اقتصادی را بخوبی نشان داد/ بنیاد مسکن برای تحقق اهدافش، نیازمند زنجیره همکاری است/ تشکیل میز وفاق در بنیاد مسکن برای تحقق برنامه […]
استاندار هرمزگان اعتبار طرح گازرسانی میناب را بالغ بر ۶۰۰ میلیارد تومان دانست و از پیشرفت فیزیکی مناسب طرح خبرداد.
سرپرست بیمارستان خاتم الانبیاء (ص) جاسک، از اقدام خیرخواهانه یک نیکوکار در اهدای یک دستگاه دیالیز به این مرکز درمانی خبر داد
Δ