به گزارش پایگاه خبری صدای گامبرون ، دکترسعید پورعلی معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان منطقه آزاد کیش در نشست مسئولان سازمان منطقه آزادکیش با رابطان امور زنان در نهادهای مختلف کیش که چهارشنبه اول آبان در مرکز همایش های بین المللی کیش برگزار شد، بحث ارتقای زنان در زمینه های اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی را یکی […]
به گزارش پایگاه خبری صدای گامبرون ، دکترسعید پورعلی معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان منطقه آزاد کیش در نشست مسئولان سازمان منطقه آزادکیش با رابطان امور زنان در نهادهای مختلف کیش که چهارشنبه اول آبان در مرکز همایش های بین المللی کیش برگزار شد، بحث ارتقای زنان در زمینه های اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی را یکی از مهمترین سیاست های سازمان برشمرد و گفت: با استناد به آمارهای سال ۹۵ ، ۴۴ درصد جمعیت جزیره را زنان تشکیل می دهد که انجام اقدامات ساختاری برای تقویت مشارکت زنان در مدیریت جزیره از جمله موضوعاتی است که نیاز به اقدامات ویژه در حوزه سیاست گذاری و اجرا دارد.
وی با بیان اینکه ۹۷٫۴ زنان در جزیره کیش باسواد هستند و بخش عمده جمعیت فعال اقتصادی در دست زنان است گفت: آمارها نشان می دهد که زنان جامعه کیش، استعدادها و توانمندی های بسیاری دارند که در ارتقا و پیشرفت جزیره در تمامی حوزه ها موثر است.
پورعلی جمعیت کیش را ۳۹ هزار و ۸۵۳ نفری عنوان کرد و اظهار داشت: ۱۷ هزار و ۶۷۵ نفر از ساکنان کیش را زنان تشکیل می دهند که نسبت جمعیت زنان به مردان ۴۴درصد به ۵۶ درصد است و به عبارتی به ازای هر ۱۲۵ مرد، ۱۰۰ زن در کیش ساکن هستند.
وی در ادامه افزود: حرکت خوبی که در قالب تشکیل پارلمان زنان شکل گرفته است با کمک تمامی شما باید به گونه ای اداره شود که در حوزه سیاست گذاری سازمان بیشترین سهم مشارکت زنان در جامعه را داشته باشیم و منجر به ارتقا کیفیت و توسعه پایدار همه جانبه شود.
معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان منطقه آزاد کیش در بخش دیگری از سخنانش، میانگین سنی مردم در این جزیره را ۲۸٫۶ سال اعلام کرد و افزود: ۴۱درصد جمعیت جزیره بین ۲۵ تا ۳۹ سال سن دارند و گروه سنی زیر ۱۵ سال نیز ۲۳ درصد و جمعیت جوان ۱۵تا ۲۹ سال هم حدود ۲۶ درصد جمعیت کیش را تشکیل می دهند.
پورعلی ادامه داد: ۶۷ درصد از جمعیت کیش متاهل هستند که تعداد آنها ۲۲ هزار و۱۳۸ نفر می باشد و ۳۰ درصد از جمعیت کیش که ۹ هزار و ۶۷۴ نفر را شامل می شود هرگز ازدواج نکردند و ۲ درصد جمعیت نیز همسر ندارند و طلاق گرفته اند.
وی نرخ بیکاری را بر اساس آمار سال ۹۵، ۳٫۸ درصد و نرخ با سوادی در کیش را ۹۶٫۶ درصد و نرخ بی سوادی را ۳٫۴ درصد عنوان کرد و تصریح کرد: نرخ باسوادی در زنان ۹۷٫۴ و در مردان ۹۵٫۹ است که آمار نشان دهنده آن است که زنان از سواد بیشتری نسبت به مردان در کیش برخوردارند.
همچنین عالمه خسروی کتوله رئیس اداره امور زنان کیش در این مراسم گفت: هر چه میزان مشارکت زنان در عرصه های مختلف اجتماعی بیشتر باشد، منجربه افزایش سطح کیفیت و سلامت زندگی خواهد شد و به طور قطع جوامع را در رسیدن به اهداف توسعه ای در تمامی زمینه ها یاری می کند.
خسروی افزود: با اهتمام و نگاه ویژه دکتر مظفری مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش به حوزه بانوان، شکل گیری پارلمان زنان درجزیره کیش به عنوان یکی از سیاست های راهبردی در دستور کار این سازمان قرار گرفت تا زمینه ساز حضور و مشارکت بیشتر زنان در جامعه باشد. وی همچنین درخصوص چگونگی تشکیل کمیته اجرایی پارلمان زنان گفت: پس از ابلاغ دستور دکتر مظفری و واگذاری این مسئولیت بر عهده معاونت فرهنگی و اجتماعی، کمیته اجرایی شکل گرفت و با حضور همکاران این معاونت و با مدیریت دکتر پور علی جلسات متعددی تا کنون برگزار و مصوبات همه در قالب پیشنهاد ارائه شده است.
رئیس اداره امور زنان کیش افزود: پیش نویس فعالیت پارلمان زنان در قالب شیوه نامه آماده شده است که در جلسات آینده با حضور فعال رابطان امور زنان در نهادهای مختلف، پیشنهادات این حوزه بحث و بررسی می شود و پس از نهایی شدن و جمع بندی موارد، شاهد شکل گیری پارلمان فراگیر با حضور همه اقشار جامعه زنان در کیش خواهیم بود.
“بابک پارسا”
این مطلب بدون برچسب می باشد.
ارتحال ملکوتی فقیه عالیقدر و استاد بزرگ اخلاق، حضرت آیت الله العظمی سید عباس محفوظی، موجب غم و اندوه شد.
روایت صالحی رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی از آینده بنیاد مسکن و برنامه توسعه هفتم: بدون تمرکز بر برنامه هفتم پیشرفت, مطالبات اقتصادی رهبری برآورده نمی شوند رئیس جمهور سرچشمه وفاق اقتصادی را بخوبی نشان داد/ بنیاد مسکن برای تحقق اهدافش، نیازمند زنجیره همکاری است/ تشکیل میز وفاق در بنیاد مسکن برای تحقق برنامه […]
رئیسجمهور توسعه و پیشرفت کشور را نیازمند اصلاح و تغییر روشها و کار آمد کردن نظام اجرایی کشور دانست و افزود: سازمان برنامه و بودجه بهعنوان مغز متفکر دولت وظیفه دارد با استفاده از دانش و تخصص اندیشمندان و نخبگان و همچنین تعامل با مراکز علمی برتر دنیا، بهروزترین روشها و برنامههای مدیریتی برای توسعه کشور را تدوین و به مدیران دستگاههای اجرایی کشور ارائه کند چرا که با شیوههای فعلی مشکلی حل نخواهد شد.
در حکمی از سوی رییس جمهوری کشورمان شینا انصاری به عنوان معاون رییس جمهور و رییس سازمان حفاظت محیط زیست منصوب شد.
Δ