درطرح «حمایت از کالای ایرانی»، تمامی تولیدکنندگان و فروشندگان کالای ایرانی به منظور تسهیل در فروش کالای خود می توانند به انعقاد تفاهمنامه با بانک قرض الحسنه مهرایران اقدام کنند تا مشتریان آنان از طریق دریافت تسهیلات قرض الحسنه بتوانند هزینه های خرید محصولات مورد نظر را تامین و پرداخت کنند. به گزارش پایگاه خبری […]
درطرح «حمایت از کالای ایرانی»، تمامی تولیدکنندگان و فروشندگان کالای ایرانی به منظور تسهیل در فروش کالای خود می توانند به انعقاد تفاهمنامه با بانک قرض الحسنه مهرایران اقدام کنند تا مشتریان آنان از طریق دریافت تسهیلات قرض الحسنه بتوانند هزینه های خرید محصولات مورد نظر را تامین و پرداخت کنند.
به گزارش پایگاه خبری صدای گامبرون به نقل از روابط عمومی بانک قرض الحسنه مهر ایران، مرتضی اکبری، مدیرعامل بانک قرض الحسنه مهرایران با اشاره به نامگذاری امسال به عنوان «حمایت از کالای ایرانی» بیان داشت: این بانک، باتوجه به لزوم افزایش قدرت خرید مردم در استمرار چرخه تولید و اشتغال در بنگاه های کوچک و متوسط که دارای زنجیره ارزش داخلی بوده و موجبات اشتغال ملی را فراهم می کند، اقدام به پیش بینی طرحی به منظور پرداخت تسهیلات قرض الحسنه به متقاضیان کالای ایرانی نموده است. اکبری افزود: انعقاد تفاهمنامه همکاری با شرکت سهامی فرش ایران و شورایعالی مناطق آزاد با هدف افزایش قدرت خرید از طریق اعطای تسهیلات قرضالحسنه و عرضه کارتهای بانکی با قابلیتهای خاص، اولین قراردادهای منعقد شده در این زمینه می باشد. مدیرعامل بانک قرض الحسنه مهرایران ادامه داد: برای ایجاد رونق اقتصادی، حمایت از کارآفرینی و اشتغالزایی تفاهمنامه های متعددی با سازمان ها و نهادهای گوناگون از جمله: بنیاد برکت، بسیج سازندگی، بنیاد مسکن انقلاب، سازمان بهزیستی کمیته امداد امام خمینی(ره) و… منعقد شده است که توجه ویژه بیشتر آنها بر توانمندسازی نیازمندان و محرومان متمرکز شده است. وی افزود: بر این اساس، طبق تفاهم نامه منعقده با بنیاد برکت ۱.۵۰۰ میلیارد ریال با نرخ تسهیلات ۳ و ۴ درصدی با دوره باز پرداخت ۴۸ یا ۶۰ ماهه در نظر گرفته شده که در مرحله اول ۶۰۰ میلیارد ریال در اختیار متقاضیان قرار می گیرد. مدیرعامل بانک قرض الحسنه مهرایران تصریح کرد: از ابتدای سال ۱۳۹۷ تا پایان آبان ماه تعداد ۷۵۰ هزار فقره تسهیلات قرض الحسنه به مبلغ ۸۳ هزار میلیارد ریال به اقشار مختلف جامعه پرداخت شده است. دکتر اکبری درخصوص اقدامات مطلوب بانک در حوزه های اجتماعی نیز بیان داشت: بانک قرض الحسنه مهرایران ایران از طریق طراحی و اجرای طرح ها و برنامههای متنوع برای اعطای تسهیلات قرض الحسنه، گامهای موثری در زمینه ترویج بانکداری اسلامی در بستر قرض الحسنه و انجام مسئولیت های اجتماعی در حوزه های اشتغال، معیشت، ازدواج، درمان و حمایت از مددجویان سازمان های حمایتی برداشته است. وی تصریح کرد: اجرای طرح های تسهیلاتی در حمایت از بنیان خانواده به ویژه زنان سرپرست خانوار، همانند طرحهای «اندوخته خانواده مهر ایران» و «اندوخته بانوان مهر ایران» رضایتمندی بسیاری را در میان اقشار ضعیف و متوسط جامعه ایجاد کرده است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
شرکت توسعه خدمات دریایی و بندری بتاء، در راستای مسئولیت اجتماعی خود و با هدف حفظ محیط زیست دریایی، با همکاری هنرستان علوم و فنون دریایی دریابان غلامعلی بایندر پاکسازی ساحل بندرعباس در محدوده ساحلی دولت و غدیر را انجام داده اند. این برنامه با حضور نمایندگان فعال محیط زیست برگزار شد و بخشی از تلاشهای مستمر شرکت برای حفاظت از منابع طبیعی و ارتقای فرهنگ زیستمحیطی در جامعه به شمار میرود.
رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز در دیدار صدها نفر از کارآفرینان، سرمایهگذاران و فعالان اقتصادی، پیشرفتها و ابتکارات بخش خصوصی را مایه امید و حرکت خواندند و با ضروری دانستن کار جدی رسانهای برای آگاه شدن مردم به ویژه جوانان از این دستآوردهای خرسندکننده، تأکید کردند: نظام تصمیمگیری و اجرایی کشور به عنوان یک الزام کاملاً جدی، به بخش خصوصی کمک کند و موانع را از مسیر تحرک و پیشرفت آن بردارد.
بهرهگیری از انرژی پاک و تجدید پذیر اولویت توسعه پایدار در استان است استاندار هرمزگان، طی پیامی بمناسبت گرامیداشت هفته هوای پاک، حفظ منابع طبیعی و محیط زیست را تکلیف مهم در مسیر توسعه پایدار و حفظ ثروتهای الهی بعنوان امانت نسلها دانست که با بهرهگیری از انرژی پاک محقق می شود.
استاندار هرمزگان و اعضای کمیسیونهای اقتصادی و حمایت از تولید و نظارت بر اصل ۴۴ قانون اساسی در بازدید از پالایشگاه نفت بندرعباس، بر اهمیت این مجموعه در اقتصاد کشور و لزوم رفع مسائل پیش روی آن با بهرهگیری از ظرفیتهای قانونی تأکید کردند.
Δ