این ماموریت با همکاری یگان حفاظت محیط زیست و پلیس اطلاعات و امنیت اجتماعی شهرستان حاجی آباد انجام شد
سالار حسینی رئیس اداره و فرمانده یگان حفاظت محیطزیست شهر ستان حاجی آباد از دستگیری یک نفر متخلف شکاروصید در آن شهر ستان خبرداد. از آن متخلف یک سرخرگوش وحشی ، یک سرگراز وحشی و یک قلاده شاه روباه کشف و ضبط شد . رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهر ستان از همراهی پلیس اطلاعات و امنیت اجتماعی آن شهر ستان در همکاری دراین ماموریت تقدیر و تشکر کرد . بهای جانوران وحشی به لحاظ مطالبه ضررو زیان برای هر سر خرگوش وحشی ۱۷۷۶۵۰۰۰ ریال ، هر سر گراز وحشی ۱۷۱۶۵۰۰۰ ریال و هر قلاده شاه روباه ۴۷۳۷۵۳۰۰۰ ریال می باشد .
این مطلب بدون برچسب می باشد.
معاون محیط زیست دریایی و تالابهای سازمان حفاظت محیط زیست گفت: تاکنون برای حدود یک میلیون و ۴۰۰ هزار هکتار از اراضی تالابی کشور سند مالکیت اخذ شده است و استانها باید با بهرهگیری از ظرفیت شورای حفظ حقوق بیتالمال، این روند را تا تعیین تکلیف نهایی تالابها ادامه دهند.
پاکسازی ساحل شیب دراز قشم با افزایش توان عملیاتی ادامه دارد
بسیج امکانات برای پاکسازی کامل سواحل قشم/ برنامهریزی برای مدیریت پسماندهای نفتی و اصلاح خاک
در پی وقوع حادثه آلودگی نفتی در سواحل جزیره قشم و ضرورت اتخاذ تدابیر فوری برای مهار خسارات زیستمحیطی، هیئت عالیرتبهای از مدیران و کارشناسان ارشد سازمان حفاظت محیطزیست کشور برای بازدید میدانی و نظارت بر روند مدیریت این بحران وارد استان هرمزگان و جزیره قشم شدند.
Δ