دکتر داوود ضامنی معاونت فرهنگی امور استانها و مجلس حوزه هنری ، دکتر سینا دلشادی معاونت اجرایی و انوشیروان پبش دار رییس حوزه هنری استان با حضور در منزل استاد علی رضایی ، با این پیشکسوت فرهنگ و هنر استان هرمزگان دیدار و گفتگو نمودند. به گزارش پایگاه خبری صدای گامبرون ، در این دیدار […]
دکتر داوود ضامنی معاونت فرهنگی امور استانها و مجلس حوزه هنری ، دکتر سینا دلشادی معاونت اجرایی و انوشیروان پبش دار رییس حوزه هنری استان با حضور در منزل استاد علی رضایی ، با این پیشکسوت فرهنگ و هنر استان هرمزگان دیدار و گفتگو نمودند.
به گزارش پایگاه خبری صدای گامبرون ، در این دیدار دکتر سینا دلشادی معاونت اجرایی امور استانها و مجلس حوزه هنری ، با توجه به گستردگی جغرافیایی تعزیه در کشور اظهار داشت : تعزیه هنری ناب و قابل توجه در کشور است که این هنر در نقاط مختلف ایران به سبکهای مختلف اجرا می شود که نشان از علاقه مندی مردم به این هنر و همچنین گستردگی جغرافیایی آن در کشور دارد. وی افزود : باید تلاش شود این هنری که سینه به سینه و نسل به نسل تا به امروز ارزش و اعتبار خود را در میان مردم حفظ نموده و به صورت یک هنر فاخر و ارزشی در اقصی نقاط کشور مطرح شده ، با رعایت اصول و مبانی علمی و مطالعاتی به نسلهای بعد منتقل شود. در ادامه دکتر داوود ضامنی معاونت فرهنگی امور استانها و مجلس حوزه هنری با اشاره به فرهنگ بومی و قدمت آیینها در استان هرمزگان بیان نمود : اقتدار و نفوذ فرهنگی اسطورهها و آیینها در استان هرمزگان به واسطه تنوع قومیت ها، هنوز رنگ و بوی خود را از دست نداده اند و همچنان بخش مهمی از هویت فرهنگی و اجتماعی مردم این دیار هستند . این استاد دانشگاه در ادامه افزود : درعصر ارتباطات و دنیای مدرن و صنعتی و با تغییر سبک زندگی مردم ، آیینها به تدریج در معرض فراموشی قرار گرفته اند و اما همه ما باید دست به دست هم داده و برای از دست نرفتن این جنبه ازهویت جمعی شهر، استان و کشور خود تلاش کنیم. انوشیروان پیش دار رییس حوزه هنری استان هرمزگان نیز ضمن تشکر از حضور مسئولان حوزه هنری کشور در استان و تقدیر از سالها تلاش و کوشش استاد رضایی در عرصه فرهنگ و هنر استان هرمزگان بیان داشت : تعامل و همدلی پیشکسوتان و هنرمندان جوان تا کنون توانسته فرهنگ و هنر هرمزگان را حفظ نموده و آن را به جلو ببرد. پیش دار در ادامه اظهار داشت : چراغ هدایت جامعه به دست پیشکسوتان و اساتید فرهنگ و هنر کشور است. بنا بر این احساس مسئولیت نسبت به تعالی فرهنگ این مرز و بوم و حفظ ارزش ها و حراست از مرزهای اعتقادی و ارزشهای فرهنگی جامعه، از مهم ترین دغدغه های فعالان فرهنگی است. در ادامه استاد رضایی نیز ضمن سپاس از برگزاری این نشست اظهار داشت : هنرمند واقعی خداست، چون خداوند با خلقت انسان و جهان هنرمندی کرده است. وی افزود : فرهنگ نشان دهنده هویت اجتماعی و ریشه های هر قوم و ملتی است که در گذر زمان و با توجه به شرایط محیطی، اجتماعی، اقتصادی شکل گرفته و رشد کرده و تکامل یافته اند. گفتنی است استاد علی رضایی ، نویسنده هنرمند و پژوهشگر هرمزگانی در سال ۱۳۲۷ در میناب متولد شد . او دوران ابتدایی و متوسطه را در زادگاهش به پایان برد وسپس برای ادامه تحصیل به دانشسرای بندرعباس رفت و سپس به عنوان معلم در روستاهای میناب خدمت نمود و بعد از آن برای ادامه تحصیل به شیراز رفت ودر رشته ادبیات فارسی فارغ التحصیل شد . وی در سال ۱۳۵۹ به بندرعباس آمد و به مدت ۱۷ سال در دانشگاهای بندرعباس تدریس نمود و در نهایت در سال ۷۶ بازنشسته آموزش و پرورش شد . استاد رضایی خدمات ماندگار و ارزنده ای را در راستای معرفی فرهنگ هرمزگان انجام داده است که می توان به راه اندازی کتابخانه عمومی میناب ،انتشار فصلنامه ی گلپنگ ، ارائه مقاله های متعدد در زمینه فرهنگ عمومی اشاره کرد .از اثار وی میتوان به نمایش نامه های ، ما می توانیم ، گل و جهله ، سوز ماهی و… اشاره کرد همچنین نویسندگی متن بیش از ۳۵ فیلم مستند در کارنامه وی دیده می شود .
این مطلب بدون برچسب می باشد.
استاندار هرمزگان در آیین پاکسازی مناطق ساحلی بندرعباس با عنوان «سین هشتم» تأکید کرد که حفظ محیط زیست و پاکسازی سواحل تنها بر عهده نهادهای دولتی نیست، بلکه مشارکت عمومی و حساسیت زیستمحیطی شهروندان و گردشگران نقش کلیدی در ترویج و تثبیت این فرهنگ عمومی در مسیر توسعه پایدار و زیبایی سواحل استان دارد.
استاندار هرمزگان بر اهمیت حفظ محیط زیست در کنار توسعه صنعتی تأکید کرد و با اشاره به ضرورت اجرای تعهدات قانونی صنایع در ایجاد فضای سبز و کاهش آلایندگی، از پالایشگاه نفت ستاره خلیج فارس بهعنوان الگویی موفق در این زمینه نام برد و خواستار مشارکت گستردهتر سایر صنایع در این مسیر شد.
آموزش همگانی ، محیط زیست پایدار ( آموزش و مشارکت ، کلید تغییر)
برای اولین بار تخمگذاری گونه لاکپشت دریایی زیتونی در سواحل ایران و در محدوده تالاب بینالمللی مصب رودهای شور، شیرین و میناب ثبت شد.
Δ