دوچرخه سوار کشورمان با هدف حمایت از کوسه ها از سواحل خلیج فارس بندر ماهشهر خوزستان تا سواحل هرمزگان را با موفقیت رکاب زدند. به گزارش پایگاه خبری صدای گامبرون ، این دوچرخه سوار علی یزدی ۳۱ ساله از بندر ماهشهر استان خوزستان تا شهربندرعباس استان هرمزگان که ۱۰۰۸ کیلومتر – زمان : ۱۲ ساعت […]
دوچرخه سوار کشورمان با هدف حمایت از کوسه ها از سواحل خلیج فارس بندر ماهشهر خوزستان تا سواحل هرمزگان را با موفقیت رکاب زدند.
به گزارش پایگاه خبری صدای گامبرون ، این دوچرخه سوار علی یزدی ۳۱ ساله از بندر ماهشهر استان خوزستان تا شهربندرعباس استان هرمزگان که ۱۰۰۸ کیلومتر – زمان : ۱۲ ساعت و ۵ دقیقه وارد بندرعباس شد،
او هدف خود را حمایت از کوسه های در حال انقراض و با شعار غرو ب کوسه ها آغاز کرد .
این پروژه توسط تیمی از فعالان محیط زیست و با سرپرستی خانم مهندس شهرزاد رحمتی آغاز شد که علی رغم چالش های متعدد با هدف آگاهی افزایی عمومی درباره اهمیت کوسه ها و با حمایت ان جی او ها و سازمان حفاظت محیط زیست و سازمانهای مردم نهاد اجرا گردید.
در حال حاضر ۴۶ گونه کوسه در آبهای خلیج فارس و دریای عمان وجود دارد که ۱۳ گونه از آنها در معرض خطر و ۴ گونه در معرض انقراض قرار دارند که این آمار ضرورت حفاظت ازین گونه را بعنوان شکارچی راس هرم آشکار میسازد چرا که احیای این گونه به دلایل زیادی بسیار دشوار و پرهزینه و حتی غیر ممکن خواهد بود.
او هدف این پروژه را ایجاد یک پویش مردمی و یکپارچگی آحاد جامعه بمنظور حفظ این گونه ارزشمند برای اکوسیستم دریا، و همچنین یادآوری موضوع مهم حفاظت از خلیج فارس توسط مردم بومی وصیادان و گردشگران عنوان کردند.
گفتنی است : علی یزدی بعد از گذر استان خوزستان وارد استان بوشهر و بعد وارد استان هرمزگان شده که بعد از گذراندن شهرستان پارسیان ، وبعد جزیره کیش ، بندرلنگه ، بندرخمیر ، جزیره قشم ، جزیره هنگام ، جزیره لارک ،جزیره هرمز و بعد در شهر بندرعباس مورد تقدیر مدیر کل حفاظت محیط زیست هرمزگان شد. و پس از تقدیر به سمت شهرستان میناب ، شهرستان سیریک ،شهرستان جاسک و در پایان این سفر در استان سیستان و بلوچستان سفر میکند.
این دوچرخه سوار به همراه یک ماکت ۲و نیم متری ساخته شده از مواد بازیافتی و قابل بازیافت ، سواحل دریای خلیج فارس و مکران را تا این لحظه رکاب زده است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
به منظور شناسایی، جمعآوری و طبقهبندی تجربیات موفق مرتبط با حفاظت بهینه اکوسیستمهای تالابی و تشویق و گسترش فرهنگ تالابی در کشور، سازمان حفاظت محیط زیست در نظر دارد تا برنامه سالانه جایزه رامسر (قهرمان تالاب سابق) را طبق روال هر سال همزمان با روز جهانی تالابها (۲ فوریه ۲۰۲۵ میلادی مصادف با ۱۴ بهمن ۱۴۰۳) مطابق با فرایند اهدای جایزه رامسر اعلام شده توسط دبیرخانه کنوانسیون رامسر برگزار گردد.
در ابلاغی از سوی شینا انصاری معاون رییس جمهور و رییس سازمان حفاظت محیط زیست حامد مقصود طالقانی به سمت مشاور رئیس سازمان و مسئول بازرسی، ارزیابی عملکرد و رسیدگی به شکایات منصوب شد.
معاون رییس جمهور و رییس سازمان حفاظت محیط زیست گفت: ما برای حفظ محیطزیست و مشکلات بنیادین این حوزه نیازمند این هستیم که مشارکت واقعی داشته باشیم و نه مشارکت ابزاری و نمایشی و در این زمینه به کنشگری راه حل محور باور و اعتقاد قلبی داریم.
شینا انصاری، معاون رییس جمهور و رییس سازمان حفاظت محیط زیست در یادداشتی ضمن تسلیت شهادت بانوی آب و آیینه حضرت فاطمه زهرا(س)، نوشت: این هفته در اجلاس کاپ ۲۹ که به عنوان یکی از مهمترین اجلاسهای محیط زیستی جهان با موضوع تغییر اقلیم برگزار میشود؛ شرکت کردم. در افتتاحیه مراسم با استقبال دبیرکل سازمان ملل و رییس جمهوری آذربایجان وارد سالن اجلاس سران شدیم.
Δ