به گزارش پایگاه خبری صدای گامبرون و به نقل از خبرگزاری ایسنا: معاون اقتصادی و برنامهریزی اتاق اصناف ایران با بیان اینکه حدود ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار نفر در بخشهای غیرمشمول و حدود ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار نفر در بخشهای مشمول دریافت تسهیلات شاغل هستند، گفت که خسارت ماهانه تعطیلات ناشی از کرونا […]
به گزارش پایگاه خبری صدای گامبرون و به نقل از خبرگزاری ایسنا: معاون اقتصادی و برنامهریزی اتاق اصناف ایران با بیان اینکه حدود ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار نفر در بخشهای غیرمشمول و حدود ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار نفر در بخشهای مشمول دریافت تسهیلات شاغل هستند، گفت که خسارت ماهانه تعطیلات ناشی از کرونا برای واحدهای صنفی بیش از ۲۶ هزار میلیارد تومان بوده است.
هوشیار فقیهی، با بیان اینکه ۵۷ گروه از اصناف برای اینکه مشمول دریافت تسهیلات و حمایتهای دولتی شوند، از سوی اتاق اصناف شناسایی شده بود، اظهار کرد: در حال حاضر ۲۵ رسته از این ۵۷ گروه برای دریافت تسهیلات با سود ۱۲ درصد از سوی دولت انتخاب شدند که کافیشاپها، تالارها، آرایشگاهها، واحدهای پوشاک و کیف و کفش از جمله آنها بودند.
به گفته وی بر اساس برآوردها هزینه ماهانه اداره کردن ۲۵ رسته یاد شده ۱۴ هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان بوده است. هزینه ماهانه اداره کردن یا خسارت وارد شده به ۳۲ گروه دیگر هم ۱۲ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان برآورد شده که تاکنون برای آنها تسهیلاتی در نظر گرفته نشده است.
معاون اقتصادی و برنامهریزی اتاق اصناف ایران با بیان اینکه هدف اصلی اتاق اصناف حفظ اشتغال واحدها بوده است، تصریح کرد: در این راستا در ماههای گذشته اتاق اصناف ایران در زمینه معافیتهای مربوط به بیمه و مالیات از دولت درخواستهای داشته است، چرا که رقم قابل توجهی از شاغلان کشور در این بخشها فعالیت میکنند. البته با توجه به شرایط فعلی محدودیت هایی در زمینه ارائه کمکهای دولتی وجود داشته است و امیدواریم با بازگشایی واحدها اشتغال موجود در این بخشها حفظ شود.
به گفته فقیهی در حال حاضر حدود ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار نفر در بخشهای غیرمشمول تسهیلات و حدود ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار نفر در بخشهای مشمول شاغل هستند.
“بابک پارسا”
این مطلب بدون برچسب می باشد.
ارتحال ملکوتی فقیه عالیقدر و استاد بزرگ اخلاق، حضرت آیت الله العظمی سید عباس محفوظی، موجب غم و اندوه شد.
روایت صالحی رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی از آینده بنیاد مسکن و برنامه توسعه هفتم: بدون تمرکز بر برنامه هفتم پیشرفت, مطالبات اقتصادی رهبری برآورده نمی شوند رئیس جمهور سرچشمه وفاق اقتصادی را بخوبی نشان داد/ بنیاد مسکن برای تحقق اهدافش، نیازمند زنجیره همکاری است/ تشکیل میز وفاق در بنیاد مسکن برای تحقق برنامه […]
رئیسجمهور توسعه و پیشرفت کشور را نیازمند اصلاح و تغییر روشها و کار آمد کردن نظام اجرایی کشور دانست و افزود: سازمان برنامه و بودجه بهعنوان مغز متفکر دولت وظیفه دارد با استفاده از دانش و تخصص اندیشمندان و نخبگان و همچنین تعامل با مراکز علمی برتر دنیا، بهروزترین روشها و برنامههای مدیریتی برای توسعه کشور را تدوین و به مدیران دستگاههای اجرایی کشور ارائه کند چرا که با شیوههای فعلی مشکلی حل نخواهد شد.
در حکمی از سوی رییس جمهوری کشورمان شینا انصاری به عنوان معاون رییس جمهور و رییس سازمان حفاظت محیط زیست منصوب شد.
Δ