در دیدار مدیرکل شیلات هرمزگان با رئیس جهاد دانشگاهی هرمزگان ضمن تشریح برنامه ها و عملکرد دو دستگاه از شیلات به عنوان بازوی توانمند توسعه شیلات هرمزگان یاد کرد.
مسعود بارانی با اشاره به اهمیت فعالیت دانشگاهی و تحقیقاتی در تحقق برنامه های شیلاتی به ویژه در برنامه های توسعه ای شیلات تصریح کرد: امید داریم بتوانیم با بهره گیری از فعالیت های پژوهشی و دانشگاهی بتوانیم زمینه های توسعه بیش از پیش فعالیت های شیلاتی را فراهم سازیم.
وی از جهاد دانشگاهی به عنوان یک ظرفیت ویژه برای آموزش نیروهای تخصصی و ایجاد دانش کاربردی یاد کرد و گفت: وجود ۱۱۳ هزار تن ظرفیت پرورش ماهی در قفس، حدود ۵۰ هزار هکتار اراضی مستعد پرورش میگو، وجود بیش از ۴۰ هزارنفر صیاد ، ۱۹ بندر صیادی،حدود هفت هزار شناور صیادی،ظرفیت های فوق العاده در زمینه ماهیان زینتی، گرمابی، خاویاری و جلبک و… بیانگر ظرفیت ویژه استان هرمزگان در زمینه های شیلاتی است.
بارانی جهاد دانشگاهی را یکی از بازوهای خوب در زمینه آموزش های شیلاتی و استارت آپ ها در حوزه های شیلات خواند و افزود: بی شک تعامل و همکاری های موجود بین شیلات و جهاد دانشگاهی می تواند زمینه ساز اجرایی شدن سیاست های سازمانی دو طرف و تحقق شعار سال و منویات مقام معظم رهبری به ویژه در حوزه تحقق شعار سال نیز باشد.
مسعود بارانی با اشاره به جایگاه ویژه شیلات در استان هرمزگان و همچنین جایگاه ویژه جهاد دانشگاهی در بین مراکز علمی گفت: بی تردید ارتقای استفاده از این ظرفیت ها می تواند موجبات توسعه بیش از پیش را فراهم سازد.
در ادامه رئیس جهاد دانشگاهی هرمزگان ضمن تشکر از پویایی فعالیت های شیلاتی استان هرمزگان و همچنین اقدامات خوب شیلات استان در سالهای اخیر گفت: بدون شک می توان شیلات را یکی از فعالیت های محوری و اساسی در استان هرمزگان به ویژه در نواحی ساحلی استان یاد کرد که به درستی از آن به عنوان محور طلایی توسعه استان هرمزگان یاد شده است.
احمد زاهری همکاری در مباحث تحقیقاتی، علمی کاربردی، بومی سازی پروبیوتیک ها، توسعه تکثیر و پرورش جلبک ها، سامانه های پایش مزارع پرورش آبزیان و تامین بخشی از نیازهای پژوهشی و تحقیقات شیلاتی و … را از جمله زمینه های همکاری دو طرف خواند.
وی با اشاره به ظرفیت استان هرمزگان در حوزه منابع دریایی و موقعیت خاص آن در کشور،تصریح کرد: تعامل و همکاری دستگاه های اجرایی و مراکز علمی یکی از مهمترین محور های توسعه اقتصاد دریا محور و هم افزایی می تواند باشد که امید داریم شیلات و جهاد دانشگاهی بتوانند گام های خوبی در این مسیر بردارند.
استاندار هرمزگان توسعه سطح روابط اقتصادی و فرهنگی با کشورهای همسایه را جزو اولویتهای اصلی دولت چهاردهم برشمرد و نقش آفرینی هرمزگان را در افزایش تراز تعاملات ایران و قزاقستان مهم و موثر دانست.
محمد آشوری تازیانی استاندار هرمزگان، امنیت مرزهای استان بویژه مرزهای دریایی و ساحلی آرامش را در تمام کشور تکثیر می کند و این مهم را مدیون همت مرزبانان غیور هستیم.
معاون دریایی ادارهکل بنادر و دریانوردی هرمزگان از ادامه عملیات تعمیرات زیرآبی علائم کمک ناوبری در آبهای تحت حاکمیت و نظارت استانهای هرمزگان و سیستان و بلوچستان با رعایت حفظ ایمنی تردد شناورها خبرداد.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان، به دلیل ماندگاری غبار از تعطیلی مدارس و دانشگاههای استان در روز سهشنبه ۲۷ آذرماه، خبرداد.
Δ