موارد مذکور جهت پیگیری قانونی به دستگاههای ذیربط ار جاع شد
طی پایش وکنترل اداره پایش و نظارت محیط زیست هرمزگان در تاريخ ۰۳ / ۱۱ / ۱۴۰۲ ، آلودگي هوا ناشي از سوزاندن لاستيك هاي فرسوده در خيابان منتهي به مجتمع خدمات رفاهي نارگيل در بلوار شهيد رجايي بندرعباس مشاهده و گزارش گرديده است. از آنجا كه سوختن لاستيك با توجه به مواد تشكيل دهنده آن مي تواند مخاطرات بسيار زيادي به همراه داشته باشد و گازهاي آلاينده آن از جمله اكسيدهاي گوگرد، اكسيدهاي نيتروژن، اكسيدهاي كربن، هيدروكربنهاي آروماتيك و چندحلقه اي كه بر اثر لاستيك سوزي ايجاد مي شود موجبات تهديد سلامت عمومي را فراهم مي نمايد، که در این خصوص اداره پایش ونظارت محیط زیست هرمزگان موارد مشاهده شده جهت پیگیری قانونی به دستگاه های ذیربط اعلام کرد .
این مطلب بدون برچسب می باشد.
در نشستی مشترک، تفاهمنامه همکاری فیمابین اداره کل آموزش و پرورش استان هرمزگان و شرکت گاز استان به امضا رسید. این مراسم با حضور منوچهر ضیایی، مدیر کل آموزش و پرورش استان هرمزگان و رضا رفیعی، مدیرعامل شرکت ملی گاز استان هرمزگان برگزار گردید
به مناسبت هفته ملی هوای پاک و به دليل اهميت حفظ هواي پاك براي سلامت جامعه، برنامه آموزشي دلايل آلودگي هوا و تاثير آن بر كودكان ، در دبستان پسرانه شهید اکبری زاده برگزار شد.
به مناسبت هفته ملی هوای پاک و به دليل اهميت حفظ هواي پاك براي سلامت جامعه، برنامه آموزشي دلايل آلودگي هوا و تاثير آن بر كودكان ، در دبستان دخترانه علوم پزشکی برگزار شد.
با حضور رئیس سازمان محیط زیست کشور و مسئولین ارشد استانی، مراسم آغاز عملیات احداث مرکز پایش برخط (آنلاین) زیستمحیطی استان هرمزگان برگزار شد.
Δ