مدیرکل بنادر و دریانوردی استان هرمزگان از انعقاد دو قرارداد سرمایه گذاری به ارزش یکهزار و ۱۴۳ میلیارد ریال در بخش های گردشگری دریایی و تجارت فرآورده های نفتی این استان و اشتغالزایی برای ۱۰۰ نفر طی ماه نخست بهار سال “رونق تولید” خبر داد. به گزارش پایگاه خبری صدای گامبرون ، “اله مراد عفیفی […]
مدیرکل بنادر و دریانوردی استان هرمزگان از انعقاد دو قرارداد سرمایه گذاری به ارزش یکهزار و ۱۴۳ میلیارد ریال در بخش های گردشگری دریایی و تجارت فرآورده های نفتی این استان و اشتغالزایی برای ۱۰۰ نفر طی ماه نخست بهار سال “رونق تولید” خبر داد.
به گزارش پایگاه خبری صدای گامبرون ، “اله مراد عفیفی پور” ضمن اعلام این خبر اظهار داشت: طی نخستین ماه کاری سال ۱۳۹۸ که به نام سال رونق تولید نامگذاری شده، دو فقره قرارداد سرمایه گذاری در مجموع به مبلغ یکهزار و ۱۴۳ میلیارد ریال در اداره کل بنادر و دریانوردی هرمزگان منعقد شد.
وی افزود: در راستای تاکیدات دولت تدبیر و امید در زمینه رونق بخشی به صنعت گردشگری دریایی و لزوم توسعه امکانات و زیر ساختهای تفریحات دریایی در مرکز استان هرمزگان، طی نخستین ماه بهاری امسال، قراردادی به مبلغ ۴۱۹ میلیارد ریال با بخش خصوصی به منظور راه اندازی یک مجتمع بزرگ گردشگری و تفریحات دریایی به امضا رسید که شامل ساخت اسکله، کشتی تفریحی و یک مجموعه رستوران با پکیج های متنوع است.
عفیفی پور اشتغالزایی مستقیم این طرح سرمایه گذاری در بندر شهید حقانی را ۵۱ نفر اعلام کرد و افزود: بهره برداری از این طرح می تواند تحولی قابل توجه در حوزه جذب گردشگری دریایی با مرکزیت شهر ساحلی بندرعباس ایجاد نماید.
مدیرکل بنادر و دریانوردی استان هرمزگان خاطرنشان کرد: علاوه بر این، با هدف افزایش رونق تولید و کمک به چرخه صادرات کشور، قرارداد دیگری نیز در زمینه احداث مخازن نگهداری فرآورده های نفتی به مبلغ ۷۲۴ میلیارد ریال در بندر شهید رجایی به امضا رسید.
وی اشتغالزایی این طرح را نیز ۴۶ نفر اعلام کرد و گفت: با اجرای کامل این دو قرارداد سرمایه گذاری، در مجموع زمینه اشتغالزایی مستقیم برای شماری نزدیک به ۱۰۰ نفر در پایتخت دریایی ایران فراهم می شود.
“بابک پارسا”
این مطلب بدون برچسب می باشد.
ارتحال ملکوتی فقیه عالیقدر و استاد بزرگ اخلاق، حضرت آیت الله العظمی سید عباس محفوظی، موجب غم و اندوه شد.
روایت صالحی رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی از آینده بنیاد مسکن و برنامه توسعه هفتم: بدون تمرکز بر برنامه هفتم پیشرفت, مطالبات اقتصادی رهبری برآورده نمی شوند رئیس جمهور سرچشمه وفاق اقتصادی را بخوبی نشان داد/ بنیاد مسکن برای تحقق اهدافش، نیازمند زنجیره همکاری است/ تشکیل میز وفاق در بنیاد مسکن برای تحقق برنامه […]
رئیسجمهور توسعه و پیشرفت کشور را نیازمند اصلاح و تغییر روشها و کار آمد کردن نظام اجرایی کشور دانست و افزود: سازمان برنامه و بودجه بهعنوان مغز متفکر دولت وظیفه دارد با استفاده از دانش و تخصص اندیشمندان و نخبگان و همچنین تعامل با مراکز علمی برتر دنیا، بهروزترین روشها و برنامههای مدیریتی برای توسعه کشور را تدوین و به مدیران دستگاههای اجرایی کشور ارائه کند چرا که با شیوههای فعلی مشکلی حل نخواهد شد.
در حکمی از سوی رییس جمهوری کشورمان شینا انصاری به عنوان معاون رییس جمهور و رییس سازمان حفاظت محیط زیست منصوب شد.
Δ