به گزارش پایگاه خبری صدای گامبرون وبه نقل از خبرگزاری ایرنا: لایحه جامع انتخابات سعی کرده است به مناقشه همیشگی بر سر دخالت نیروهای مسلح در انتخابات پایان دهد. در صورت تصویب نهایی این لایحه، بسیج و نیروهای مسلح از هرگونه دخالت در امور اجرایی و نظارت منع شدهاند. اکنون ماده ۴۰ قانون مجازات جرایم […]
به گزارش پایگاه خبری صدای گامبرون وبه نقل از خبرگزاری ایرنا: لایحه جامع انتخابات سعی کرده است به مناقشه همیشگی بر سر دخالت نیروهای مسلح در انتخابات پایان دهد. در صورت تصویب نهایی این لایحه، بسیج و نیروهای مسلح از هرگونه دخالت در امور اجرایی و نظارت منع شدهاند.
اکنون ماده ۴۰ قانون مجازات جرایم نیروهای مسلح مداخله، شرکت یا فعالیت کارکنان نیروهای مسلح در دستهبندیها، مناقشههای سیاسی و تبلیغات انتخاباتی را ممنوع کرده و آن را جرم تلقی میکند. ماده ۲۹ قانون ارتش جمهوری اسلامی ایران، ماده ۱۶ قانون استخدامی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، ماده ۱۶ قانون استخدام نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران و ماده ۴۷ اساسنامه سپاه پاسداران نیز بر این ممنوعیت تأکید میکنند.
با این حال، در بسیاری انتخابات گروهها و افرادی بودند که از دخالت نظامیان در انتخابات گلایه داشتند. دولت دوازدهم برای پایان دادن به این ماجرا در لایحه جامع انتخابات مادهای ارائه داده است.
ماده ۱۸ لایحه جامعه انتخابات تأکید دارد: نیروهای نظامی و انتظامی حق دخالت در امور اجرایی و نظارت انتخابات را ندارند و استفاده از کارکنان نیروهای مسلح اعم از ارتش، سپاه، نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران، سازمان بسیج و همچنین دستگاههای اطلاعاتی و امنیتی برای عضویت در هیأتهای اجرایی، نظارت و بازرسی شعب اخذ رأی ممنوع است.
تبصره این ماده همچنین کارکنانی را که در ردههای مقاومت و سازمان بسیج در یکی از وضعیتهای استخدامی پایور، اعم از رسمی، پیمانی و قراردادی و کلیه عناوین مشابه قرار دارند، مشمول این ماده دانسته است.“بابک پارسا”
این مطلب بدون برچسب می باشد.
ارتحال ملکوتی فقیه عالیقدر و استاد بزرگ اخلاق، حضرت آیت الله العظمی سید عباس محفوظی، موجب غم و اندوه شد.
روایت صالحی رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی از آینده بنیاد مسکن و برنامه توسعه هفتم: بدون تمرکز بر برنامه هفتم پیشرفت, مطالبات اقتصادی رهبری برآورده نمی شوند رئیس جمهور سرچشمه وفاق اقتصادی را بخوبی نشان داد/ بنیاد مسکن برای تحقق اهدافش، نیازمند زنجیره همکاری است/ تشکیل میز وفاق در بنیاد مسکن برای تحقق برنامه […]
رئیسجمهور توسعه و پیشرفت کشور را نیازمند اصلاح و تغییر روشها و کار آمد کردن نظام اجرایی کشور دانست و افزود: سازمان برنامه و بودجه بهعنوان مغز متفکر دولت وظیفه دارد با استفاده از دانش و تخصص اندیشمندان و نخبگان و همچنین تعامل با مراکز علمی برتر دنیا، بهروزترین روشها و برنامههای مدیریتی برای توسعه کشور را تدوین و به مدیران دستگاههای اجرایی کشور ارائه کند چرا که با شیوههای فعلی مشکلی حل نخواهد شد.
در حکمی از سوی رییس جمهوری کشورمان شینا انصاری به عنوان معاون رییس جمهور و رییس سازمان حفاظت محیط زیست منصوب شد.
Δ