به گزارش پایگاه خبری صدای گامبرون و به نقل از خبرگزاری ایرنا: انتخاب نام نیک برای فرزندان از وظایف پدران و مادران است و تنوع نامهای دخترانه و پسرانه میتواند برگرفته از الگویهای توصیفی، مذهبی، ملی باستانی، قومی، منطقهای، ترکیبی، گلها، طبیعت، حیوانات زیبا، پرندگان، کوهها و رودها و نام موجودات خیالی و تاریخی باشد. […]
به گزارش پایگاه خبری صدای گامبرون و به نقل از خبرگزاری ایرنا: انتخاب نام نیک برای فرزندان از وظایف پدران و مادران است و تنوع نامهای دخترانه و پسرانه میتواند برگرفته از الگویهای توصیفی، مذهبی، ملی باستانی، قومی، منطقهای، ترکیبی، گلها، طبیعت، حیوانات زیبا، پرندگان، کوهها و رودها و نام موجودات خیالی و تاریخی باشد.
نام ها می تواند برگرفته از اسطورها، باورها، اعتقادات یک ملت، نام پدر بزرگ یا مادر بزرگ در گذشته، یک داستان قدیمی یا حتی یک سریال در حال پخش هم باشد، برخی هم دو اسمی هستند در شناسنامه یک اسم دارند و در خانواده یک اسم دیگر.
اما مهم این است که اسم انتخابی، یک اسم کامل، خوب، مناسب با جنسیت فرد مطابق با دین، آداب و سنن و اعتقادات جامعه باشد؛ نامی باشد که تا آخر عمر در تمام مراحل زندگی برازنده فرد باشد نه آنکه نامی رویایی و خیالی و با تلفظی زیبا که فقط با سن نوزادی و کودکی متناسب باشد و فردا که کودک، مردی و بانویی در جامعه شد از تکرار نام به قول معروف فقط «فانتیزی» خود خجالت بکشد که در خور سن و جایگاه اجتماعی او نیست.
بهتر است پدر و مادرها با انتخاب نام نیک برای فرزندان خود علاوه بر انجام وظیفه خود، یک نوع بزرگی، عظمت و شان و منزلت که در معنای نام، نهفته است و برای تمام دوران زندگی فرزندشان کفایت می کند، انتخاب کنند که بر خواسته از فرهنگ ایرانی و اسلامی باشد و نسل های آینده را هم به ماندگاری فرهنگ خودمان ترغیب کنند.
فراوان ترین نام های انتخابی دختران و پسران در سال ۹۸
سخنگوی سازمان ثبت احوال گفت: «امیرعلی» و «فاطمه» فراوانترین نام انتخابی خانواده های ایرانی است که برای نوزادان خود از ابتدای فروردین تا پایان سال ۹۸ انتخاب کردهاند.
ابوترابی افزود: نامهای انتخاب شده برای پسران با بیشترین فراوانی در سال ۹۸به ترتیب : امیرعلی، محمد، علی، امیرحسین، حسین، ابوالفضل، امیرعباس، سامیار، آراد و آریا بود و نامهای انتخاب شده برای دختران با بیشترین فراوانی به ترتیب : فاطمه، زهرا، حلما، زینب، آوا، مرسانا، یسنا، نازنین زهرا، فاطمه زهرا و باران بود.
وی گفت: در سال گذشته یک میلیون و ۱۹۶ هزار و ۱۳۵ نفر متولد شدند و ولادت آنها به ثبت رسید که از این تعداد ولادت در سال گذشته ۶۱۶ هزار و ۴۹۴ نفر پسر و ۵۷۹ هزارو ۶۴۱ نفر دختر بودند.
سخنگوی سازمان ثبت احوال افزود: در سال ۱۳۹۷ هم یک میلیون و ۳۶۶ هزار و ۴۸۷ نفر متولد شدند و ولادت آنها به ثبت رسید که ۷۰۴ هزار و ۱۰ نفر پسر و ۶۶۲ هزار و ۴۷۷ نفر هم دختر بودند.
ابوترابی درمورد نسبت جنسی حاصل از ثبت رویداد ولادت در سال ۹۸ تصریح کرد: تعداد پسران متولد شده در برابر هر ۱۰۰ دختر متولد شده ۱۰۶.۴ بوده و نسبت ولادت ثبت شده برای ساکنان شهرها شامل ۷۵.۸ درصد و نسبت ثبت ولادت در مهلت قانونی به ثبت تا یکسال پس از وقوع نیز ۹۸.۸ درصد بود.
“بابک پارسا”
این مطلب بدون برچسب می باشد.
ارتحال ملکوتی فقیه عالیقدر و استاد بزرگ اخلاق، حضرت آیت الله العظمی سید عباس محفوظی، موجب غم و اندوه شد.
روایت صالحی رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی از آینده بنیاد مسکن و برنامه توسعه هفتم: بدون تمرکز بر برنامه هفتم پیشرفت, مطالبات اقتصادی رهبری برآورده نمی شوند رئیس جمهور سرچشمه وفاق اقتصادی را بخوبی نشان داد/ بنیاد مسکن برای تحقق اهدافش، نیازمند زنجیره همکاری است/ تشکیل میز وفاق در بنیاد مسکن برای تحقق برنامه […]
رئیسجمهور توسعه و پیشرفت کشور را نیازمند اصلاح و تغییر روشها و کار آمد کردن نظام اجرایی کشور دانست و افزود: سازمان برنامه و بودجه بهعنوان مغز متفکر دولت وظیفه دارد با استفاده از دانش و تخصص اندیشمندان و نخبگان و همچنین تعامل با مراکز علمی برتر دنیا، بهروزترین روشها و برنامههای مدیریتی برای توسعه کشور را تدوین و به مدیران دستگاههای اجرایی کشور ارائه کند چرا که با شیوههای فعلی مشکلی حل نخواهد شد.
در حکمی از سوی رییس جمهوری کشورمان شینا انصاری به عنوان معاون رییس جمهور و رییس سازمان حفاظت محیط زیست منصوب شد.
Δ