به گزارش پایگاه خبری صدای گامبرون و به نقل از خبرگزاری فارس: «ولادیمیر پوتین» رئیسجمهور روسیه در یک سخنرانی عمومی در مجلس فدرال روسیه تأکید کرد که واشنگتن باید از سیاستهای غیرسازنده خود دست بردارد. وی که در ابتدای این جلسه به تشریح وضعیت اقتصادی روسیه و پیشرفتهای نظامی این کشور پرداخت، در مورد روابط […]
به گزارش پایگاه خبری صدای گامبرون و به نقل از خبرگزاری فارس: «ولادیمیر پوتین» رئیسجمهور روسیه در یک سخنرانی عمومی در مجلس فدرال روسیه تأکید کرد که واشنگتن باید از سیاستهای غیرسازنده خود دست بردارد.
وی که در ابتدای این جلسه به تشریح وضعیت اقتصادی روسیه و پیشرفتهای نظامی این کشور پرداخت، در مورد روابط با آمریکا گفت: «روسیه کسی را تهدید نمیکند و خواهان رابطهای برابر با ایالات متحده است… ما دنبال درگیری نیستیم، به خصوص با یک قدرت جهانی مانند ایالات متحده.»
پوتین افزود: «اما ایالات متحده نمیداند که جهان چطور در حال تغییر است و به کدام سو میرود… و به سیاستهای مخرب خود ادامه میدهد.»
رئیسجمهور روسیه گفت مسکو برای گفتوگو در مورد توافقات کنترل تسلیحاتی آماده است، اما اصراری هم برای این کار ندارد و مرتبا توان رزم و نبرد خود را افزایش میدهد.
او با اشاره به خروج آمریکا از پیمان منع موشکهای میانبرد، گفت ایالات متحده زمانی تلاش میکرد با برنامههای موشکی بر جهان مسلط شود، اما اکنون باید از چنین برنامههایی دست بردارد.
رئیسجمهور روسیه آمریکا را به بهانهجویی برای خروج از این پیمان متهم کرد و گفت واشنگتن از مدتها پیش تلاش میکرد با بهانههای واهی این پیمان محدودساز موشکی را بر هم بزند. پوتین گفت: «ایالات متحده باید به نحوی صادقانه خروج خود از پیمان منع موشکهای میانبرد را توضیح دهد و از طرح اتهامات ساختگی علیه روسیه دست بردارد.»
وی در بخشی از سخنرانیاش در واکنش به احتمال استقرار موشکهای میانبرد اتمی آمریکا در اروپا، گفت: «استقرار موشکهای ایالات متحده در اروپا تهدیدی بسیار بزرگ برای امنیت روسیه و کل جهان است.»
او سپس تلویحا آمریکا را به پاسخ موشکی تهدید کرد و گفت: «اگر موشکهای ایالات متحده در اروپا مستقر شوند، ما مجبور به اقدامات متقابل خواهیم بود. اگر تهدیدی متوجه ما شود، ما باید بتوانیم نه فقط محل وجود این تهدیدات، بلکه مرکز تصمیمگیری در مورد این تهدیدات را نیز هدف قرار دهیم.»
وی با این حال تأکید کرد که برنامههای نظامی روسیه ماهیت دفاعی دارد و مسکو تنها به عنوان پاسخ به حملات احتمالی خارجی این توانمندیها را به کار میگیرد. او گفت: «تمام اقدامات روسیه در حوزه امنیتی، اقدامات متقابل خواهند بود و ماهیت دفاعی دارند.»
پوتین سپس توان موشکی روسیه را به رخ آمریکا کشید و گفت مسکو موشک سُرنده (گلایدر) فراصوت «آوانگارد» را در حال تولید دارد و همچنان به آزمایش موشک قارهپیمای اتمی «سرمت» ادامه میدهد. او گفت موشک فراصوت «کینژال» را نیز به صورت آزمایشی مورد استفاده قرار داده است.
به گفته رئیسجمهور روسیه، از بهار سال آینده زیردریاییهای اتمی حامل پرتابههای بدونسرنشین زیرسطحی موسوم به «پوسیدون» هم وارد ناوگان دریایی روسیه میشوند.
وی گفت ارتش روسیه به زودی هفت فروند زیردریایی جدید دریافت میکند که بر اساس برنامه قبلی قرار بود ظرف دو تا سه سال آینده تکمیل و عملیاتی شوند.
وی سپس از موشک فراصوت تازهای رونمایی کرد که به گفته او ۹ ماخ (۱۱ هزار کیلومتر در ساعت) سرعت داشته و قادر است اهداف زمینی و دریایی تا فاصله بیش از ۱۰۰۰ کیلومتری را مورد اصابت قرار دهد. به گفته پوتین، این موشک از زیردریایی و کشتیهای جنگی قابل شلیک است.
دولت آمریکا چند هفته پیش با متهم کردن روسیه به نقض پیمان منع موشکهای میانبرد، اعلام کرد از این پیمان خارج میشود. این معاهده یکی از میراثهای کنترل تسلیحاتی دوران جنگ سرد است که دو ابرقدرت وقت جهان را از استقرار موشکهای میانبرد بالستیک در نزدیکی مرز یکدیگر منع میکرد.“بابک پارسا”
این مطلب بدون برچسب می باشد.
رئیس جمهور در تماس تلفنی با الهام علیاف همتای آذربایجانی خود، ضمن ابراز تأسف از سانحه سقوط هواپیمای مسافربری خطوط هوایی این کشور، جان باختن تعدادی از شهروندان این کشور را تسلیت گفت.
روسای جمهور ایران و روسیه تحرکات اخیر تروریستها در شمال سوریه را تهدیدی جدی علیه ثبات و امنیت این کشور و منطقه دانسته و بر همکاری مشترک برای کمک به دولت سوریه در مقابله با گروهکهای تروریستی در این کشور تأکید کردند.
رئیس جمهور در پیامی فرارسیدن روز ملی جمهوری اسلامی موریتانی را به رئیس جمهور و ملت این کشور تبریک گفت.
رئیس جمهور کشورمان و ولیعهد پادشاهی سعودی در گفتگوی تلفنی ضمن بررسی آخرین وضعیت روابط دو کشور اظهار امیدواری کردند که همکاریهای فیمابین بیش از پیش گسترش یابد.
Δ