در راستای موافقتنامه همکاری صندوق حمایت از توسعه فعالیتهای کشاورزی زنان روستایی بندرعباس و سازمان ملل متحد ؛ کسب و کارهای آسیب دیده کوچک زنان روستایی در اثر بیماری کرونا حمایت می شود مدیرهماهنگی ترویج کشاورزی اظهار کرد: در راستای موافقتنامه همکاری صندوق حمایت از توسعه فعالیتهای کشاورزی زنان روستایی بندرعباس و سازمان ملل متحد […]
در راستای موافقتنامه همکاری صندوق حمایت از توسعه فعالیتهای کشاورزی زنان روستایی بندرعباس و سازمان ملل متحد ؛ کسب و کارهای آسیب دیده کوچک زنان روستایی در اثر بیماری کرونا حمایت می شود
مدیرهماهنگی ترویج کشاورزی اظهار کرد: در راستای موافقتنامه همکاری صندوق حمایت از توسعه فعالیتهای کشاورزی زنان روستایی بندرعباس و سازمان ملل متحد ، کسب و کارهای آسیب دیده کوچک زنان روستایی در اثر بیماری کرونا حمایت می شود. به گزارش پایگاه خبری صدای گامبرون ، لاله بشیرزاده مدیرهماهنگی ترویج کشاورزی اظهار کرد: در راستای موافقتنامه همکاری صندوق حمایت از توسعه فعالیتهای کشاورزی زنان روستایی بندرعباس و سازمان ملل متحد ، کسب و کارهای آسیب دیده کوچک زنان روستایی در اثر بیماری کرونا حمایت می شود. وی همچنین در خصوص اقداماتی که تاکنون در راستای این توافق نامه انجام شده است، خاطرنشان کرد: جهت حمایت از کسب و کار افراد مشغول در کارگاه های خیاطی ۳ هزار کیسه پارچه ای نگهداری نان و۴۵ هزار ماسک پارچه ای جهت توزیع بین روستائیان در این کارگاه ها دوخت شده است، با هدف تجهیز این کارگاه ها تعداد ۱۵ دستگاه چرخ خیاطی جک فول اتومات ، ۱۵ اتوی بخار ، ۲ عدد میز برش و ۲ عدد قیچی عمود بر برقی شماره ۵ نیز به آنها اهدا گردید . مدیرهماهنگی ترویج کشاورزی سازمان جهادکشاورزی استان هرمزگان همچنین اظهار کرد: برگزاری کلاس های آموزشی روش های پیشگیری از بیماری کرونا ، توزیع ۳۰۰۰ بروشور آموزشی چگونگی رعایت پروتکل های بهداشتی ، اهدای بسته های بهداشتی شامل ۴۵۰۰۰ ماسک ، ۳۰۰۰ مایع ضد عفونی کننده، ۱۵۰۰۰۰ دستکش با هدف پیشگیری از انتشار ویروس کووید ۱۰ از دیگر اقداماتی است که در راستای این توافق نامه انجام شده است. بشیرزاده در پایان خاطرنشان ساخت؛ توزیع یارانه های مشروط و حمایت از کارگاه های خانگی مشاغل کشاورزی زنان روستایی از دیگر اشکال حمایتی قرارداد مزبور می باشد که در حال انجام بوده و پس از اتمام به اطلاع عموم می رسد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
رهبر انقلاب با اشاره به جایگاه ویژه جناب جعفر بن ابیطالب نزد پیامبر اکرم(ص)، لزوم تحقیقات علمی و تولید آثار فرهنگی درباره دیگر شخصیتهای برجسته تاریخ اسلام را نیز خاطر نشان کردند و افزودند: دستگاههای فرهنگی و هنری همچون صداوسیما باید زندگانی این مفاخر تاریخی را دستمایه سوژه برای تولید فیلم و سریال قرار دهند. در ابتدای این دیدار حجتالاسلام رفیعی رئیس همایش بینالمللی جعفربن ابیطالب گزارشی از تولیدات علمی و مقالات پژوهشی برای این همایش ارائه کرد.
رئیس جمهور گفت: دولت توانسته به رغم مشکلات در فرصتی کوتاه، بودجهای شفاف و متناسب با مقتضیات کشور تدوین و کلیات آن را به تصویب مجلس برساند، برای اصلاح ساختارها و رویههای غلط در توزیع و مصرف منابع که بخشی از دلایل ناترازیهاست، برنامهریزی و برای رفع آنها با دو قوه دیگر به زبان و نگاه مشترک برسد و همچنین با دیپلماسی فعالانه و پیشرو به تقویت و توسعه ارتباطات خارجی کشور بپردازد.
رئیس جمهور کشورمان و ولیعهد پادشاهی سعودی در گفتگوی تلفنی ضمن بررسی آخرین وضعیت روابط دو کشور اظهار امیدواری کردند که همکاریهای فیمابین بیش از پیش گسترش یابد.
دولت در اقدامی شجاعانه مصرف مازوت را در سه نیروگاه شازند، منتظر قائم و شهید منتظری با هدف کاهش آلودگی هوا و حفظ سلامت مردم ممنوع کرد که ممکن است نارضایتیهایی را به دلیل قطع برق مشترکان به همراه داشته باشد اما پرسش این است که آلودگی هوا و ابتلا به انواع بیماریها را ترجیح دهیم یا خاموشی مقطعی را؟
Δ