به گزارش پایگاه خبری صدای گامبرون و به نقل از ایسنا، از سال گذشته و در جریان اصلاح روال معافیتهای مالیاتی و ممانعت از فرار مالیاتی، موضوع اصلاح معافیتها در مناطق آزاد نیز مورد توجه قرار گرفت که در جریان بررسی لایحه اصلاح مالیاتهای مستقیم نیز در دستور کار قرار دارد. طبق قوانین مناطق آزاد، […]
به گزارش پایگاه خبری صدای گامبرون و به نقل از ایسنا، از سال گذشته و در جریان اصلاح روال معافیتهای مالیاتی و ممانعت از فرار مالیاتی، موضوع اصلاح معافیتها در مناطق آزاد نیز مورد توجه قرار گرفت که در جریان بررسی لایحه اصلاح مالیاتهای مستقیم نیز در دستور کار قرار دارد.
طبق قوانین مناطق آزاد، فعالان اقتصادی و سرمایهگذاری در این مناطق از معافیت مالیاتی برخوردارند و این امر جزو مشوقهای سرمایهگذاری در این مناطق به شمار میرود؛ از اینرو با طرح اصلاح و حذف معافیت در برخی موارد در مناطق آزاد و ویژه اقتصادی مخالفتهایی از سوی مسئولان مربوطه و البته فعالان اقتصادی و کارشناسان مطرح شد.
در حالی بررسی لایحه اصلاح قانون مالیاتهای مستقیم در دستور کار مجلس قرار دارد که در گفتوگویی با مرتضی بانک، مشاور رئیس جمهور و دبیر شورای عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی، آخرین وضعیت این لایحه در مورد مناطق آزاد مورد پیگیری قرار گرفت.
مشاور رئیس جمهور با بیان اینکه بحثهایی در موود مالیات مناطق آزاد وجود دارد و نظرات مختلفی از سوی کارشناسان و متخصصان مطرح است، گفت: مناطقآزاد قانون کامل و جامعی دارند و هر اتفاقی برای تغییر این قوانین باید در قالب خود قانون مناطق آزاد رخ دهد؛ از این رو اگر قرار باشد در هر حوزهای از جمله مالیات که قانون مناطق آزاد تکلیف آنها را مشخص کرده است تغییری ایجاد شود، باید توسط لایحهای که از سوی دولت پیشبینی میشود و مربوط به مناطق آزاد است، اعمال شود.
مرتضی بانک افزود: آنچه تا کنون مورد بحث قرار گرفته و با معاون اول رئیس جمهور در مورد آن رایزنی شده نیز این است که مسائل مربوط به مناطقآزاد باید در قالب قوانین آن و در شرایط مساعد ارائه شود و بعد هر تصمیمی که دولت اتخاذ کند، اجرایی خواهد شد.
او با اشاره به آخرین وضعیت تصمیمگیری در مورد مالیات در مناطق آزاد در دولت و مجلس گفت: فکر میکنم دولت اساسا در مورد ادامه معافیت ۲۰ ساله فعالان مناطق آزاد هیچ شک و شبهای ندارد و تاکنون نیز انجام شده و ایرادی به آن وارد نیست.
دبیر شورای عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی افزود: در مورد مالیات ارزش افزوده نیز مجلس اقداماتی انجام داده است که در لایحه در مورد مناطق آزاد معافیت وجود دارد، ولی در مورد مناطق ویژه تلاشهای زیادی شده که بتوان در مجلس وضعیت را روشن کرد ولی هنوز تعیین تکلیف نشده است.
گفتنی است؛ که مسئولان در مناطقآزاد معتقدند که ۲۰ سال معافیت مالیاتی، حداقل کاری است که میتوان برای مناطق آزاد و جذب سرمایهگذار در آن انجام داد، در عین حال که باید بجای حذف معافیتهای موجود باید در مرحله اول از فرارهای مالیاتی پیشگیری کرد.
در همین رابطه چندی پیش پارسا، رئیس سازمان امور مالیاتی، گفته بود که این سازمان با معافیت مالیاتی در مناطق آزاد و ویژه اقتصادی برای مقاصد غیر صادراتی مخالف است.
“بابک پارسا”
این مطلب بدون برچسب می باشد.
استاندار هرمزگان و اعضای کمیسیونهای اقتصادی و حمایت از تولید و نظارت بر اصل ۴۴ قانون اساسی در بازدید از پالایشگاه نفت بندرعباس، بر اهمیت این مجموعه در اقتصاد کشور و لزوم رفع مسائل پیش روی آن با بهرهگیری از ظرفیتهای قانونی تأکید کردند.
طی مراسمی از سوی معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست لوح تقدیر جشنواره ملی پژوهشگران به حبیب مسیحی تازیانی مدیرکل حفاظت محیط زیست هرمزگان اهدا شد
حضرت آیتالله خامنهای: «راهبرد همیشگی شهید سلیمانی در این فعّالیّتهای جهادیاش عبارت بود از اینکه جبههی مقاومت را احیا کند؛ یعنی چه؟ یعنی از ظرفیّتها و جوانهای آمادهبهکار خود آن کشورها استفاده کند که این کار را به بهترین وجهی انجام داد. هر جا که وارد میشد ــ عراق یک جور، سوریه یک جور، لبنان […]
خیلی خوش آمدید برادران عزیز، خواهران عزیز. ما در آستانهی ماه رجب قرار داریم؛ ماه دعا، ماه عبادت، ماه توسّل الیالله. از فرصت این ماه استفاده کنیم، دلهایمان را، جانهایمان را، نیّتهایمان را وصل کنیم به دریای بیکرانهی رحمت الهی. کارها دست خدا است؛ از خدا همّت بخواهیم، از خدا توان بخواهیم، از خدا توفیق بندگی بخواهیم. دعاهای ماه رجب سرشار است از مضامین و مفاهیم بلند و معارف عالی الهی و اسلامی. از خدا طلب عافیت کنید، طلب توفیق کنید، طلب نصرت کنید.
Δ