سرپرست حفاظت محیط زیست استان تهران از آغاز سرشماری پاییزه حیات وحش استان تهران خبر داد
حسن عباس نژاد با اعلام این خبر گفت: سرشماری حیات وحش یکی از ابزارهای اصلی در مدیریت حیات وحش محسوب می شود و به همین منظور برای به دست آوردن حداقل جمعیت گونه های علفخوار شاخص و همچنین بررسی وضعیت و روند تغییرات جمعیتی این گونه ها و نیز ارزیابی کیفیت زیستگاه ها، این امر هرساله در نیمه دوم فصل پاییز در استان تهران شروع و حدود دو ماه به طول می انجامد.
وی افزود: در این برنامه چهارگونه علفخوار شاخص شامل قوچ و میش وحشی، کل و بز وحشی، آهو و جبیر در سطح مناطق تحت حفاظت و مدیریت و همچنین برخی مناطق آزاد استان تهران به روش مشاهده مستقیم و با استفاده از ابزارهای رصد و پایش همچون دوربین چشمی، تلسکوپ، دوربین های عکاسی و فیلمبرداری و با کمک و همراهی جوامع محلی، دوستداران و حامیان حیات وحش انجام می پذیرد.عباس نژاد تصریح کرد: نتایج و داده های حاصل از این سرشماری ها در برنامه ریزی و انجام اقدامات حفاظتی و احیای حیات وحش و زیستگاه های آنها مورد استفاده قرار خواهد گرفت.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
معاون رییس جمهور و رییس سازمان حفاظت محیط زیست گفت: ما برای حفظ محیطزیست و مشکلات بنیادین این حوزه نیازمند این هستیم که مشارکت واقعی داشته باشیم و نه مشارکت ابزاری و نمایشی و در این زمینه به کنشگری راه حل محور باور و اعتقاد قلبی داریم.
به گزارش روابط عمومی سازمان حفاظت محیطزیست، ظهر امروز همزمان با اولین نشست خبری شینا انصاری، معاون محترم رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست از پوستر بیست و دومین نمایشگاه محیط زیست رونمایی شد.
رهبر انقلاب با اشاره به جایگاه ویژه جناب جعفر بن ابیطالب نزد پیامبر اکرم(ص)، لزوم تحقیقات علمی و تولید آثار فرهنگی درباره دیگر شخصیتهای برجسته تاریخ اسلام را نیز خاطر نشان کردند و افزودند: دستگاههای فرهنگی و هنری همچون صداوسیما باید زندگانی این مفاخر تاریخی را دستمایه سوژه برای تولید فیلم و سریال قرار دهند. در ابتدای این دیدار حجتالاسلام رفیعی رئیس همایش بینالمللی جعفربن ابیطالب گزارشی از تولیدات علمی و مقالات پژوهشی برای این همایش ارائه کرد.
رئیس جمهور گفت: دولت توانسته به رغم مشکلات در فرصتی کوتاه، بودجهای شفاف و متناسب با مقتضیات کشور تدوین و کلیات آن را به تصویب مجلس برساند، برای اصلاح ساختارها و رویههای غلط در توزیع و مصرف منابع که بخشی از دلایل ناترازیهاست، برنامهریزی و برای رفع آنها با دو قوه دیگر به زبان و نگاه مشترک برسد و همچنین با دیپلماسی فعالانه و پیشرو به تقویت و توسعه ارتباطات خارجی کشور بپردازد.
Δ