معاون مرکز برنامه ریزی، تحول اداری و بودجه سازمان حفاظت محیط زیست گفت: اعتبارات این سازمان در سال ۹۷ حدود ۲۵۴ میلیارد تومان بود که امسال با ۴۷ درصد افزایش در لایحه بودجه به ۳۷۳ میلیارد تومان رسید. به گزارش پایگاه خبری صدای گامبرون لایحه بودجه ۹۸ روز گذشته -سه شنبه- به دست بهارستان نشینان […]
معاون مرکز برنامه ریزی، تحول اداری و بودجه سازمان حفاظت محیط زیست گفت: اعتبارات این سازمان در سال ۹۷ حدود ۲۵۴ میلیارد تومان بود که امسال با ۴۷ درصد افزایش در لایحه بودجه به ۳۷۳ میلیارد تومان رسید.
به گزارش پایگاه خبری صدای گامبرون
لایحه بودجه ۹۸ روز گذشته -سه شنبه- به دست بهارستان نشینان رسید و رئیس جمهوری لایحه را با سقف ۱۷۰۰ هزار میلیارد تومان تقدیم کرد. مینا ابراهیمی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار علمی ایرنا اظهار داشت: اعتبارات سال ۹۸ سازمان محیط زیست در بخش تملک دارایی و هزینه ای افزایش قابل توجهی داشته است. وی افزود: در بخش طرح های تملک دارایی ۳۵ درصد افزایش اعتبار در لایحه بودجه لحاظ شده که مربوط به طرح هایی درباره افزایش هوشمندسازی مناطق برای نظارت و پایش آنها و فرهنگ سازی و پیام رسانی زیست محیطی است. وی افزود: اعتبار این بخش در سال ۹۷ حدود ۱۷۳ میلیارد تومان بود که در سال ۹۸ به ۲۳۴ میلیارد تومان افزایش یافت، یعنی افزایش ۳۵ درصدی داشته است. ابراهیمی گفت: همچنین به برخی از مناطق مانند پارک ملی گلستان با توجه به اهمیت ملی که دارند نگاه ویژه ای شد و طرح جداگانه ای با اعتباری حدود ۸ میلیارد تومان برای آن تعریف شده است. وی به بخش دیگر اعتبارات سازمان محیط زیست اشاره کرد و افزود: بخش دیگر بخش هزینه ای است که اعتبارات سال ۹۸ در آن رشدی حدود ۸۰ درصد داشته است، البته این افزایش به علت ایجاد برنامه ارتقای پوشش حفاظتی مناطق تحت مدیریت و حمایت از محیط بانان بود که بیشتر مربوط به محیط بانان می شود که عمدتا صرف ارتقای معیشت این قشر می شود و حدود ۳۵ میلیارد تومان است. به گفته معاون مرکز برنامه ریزی تحول اداری و بودجه سازمان حفاظت محیط زیست، البته اگر این رقم را در نظر نگیریم افزایش بخش هزینه ای حدود ۱۷ درصد است. ابراهیمی گفت: همچنین اعتباری حدود ۱۰ هزار میلیارد تومان برای بخش پسماند در نظر گرفته شده که مربوط به صندوق ملی محیط زیست است. براساس ماده ۲۱۶ آیین نامه داخلی مجلس شورای اسلامی، پس از توزیع لایحه بودجه نمایندگان مجلس ۱۰ روز فرصت دارند که پیشنهادهای خود را به کمیسیون های تخصصی مربوطه ارائه کنند. کمیسیونهای تخصصی هم موظفند حداکثر تا ۱۵ روز پس از چاپ و توزیع لایحه، گزارش خود را به کمیسیون تلفیق تقدیم کنند و این کمیسیون حداکثر ظرف ۱۵ روز پس از پایان مهلت گزارش کمیسیون تخصصی، ضمن رسیدگی به گزارش کمیسیون های تخصصی، گزارش نهایی خود را تنظیم و به مجلس شورای اسلامی تقدیم کند. مهلت رسیدگی کمیسیون تلفیق حداکثر تا ۱۵ روز با موافقت هیات رئیسه مجلس قابل تمدید است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
طی مراسمی از سوی معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست لوح تقدیر جشنواره ملی پژوهشگران به حبیب مسیحی تازیانی مدیرکل حفاظت محیط زیست هرمزگان اهدا شد
معاون راهبردی رئیسجمهور گفت: ریاست محترم جمهور در زمان انتخابات اعلام کردند که دولت چهاردهم دولت محیطزیستی خواهد بود و این در جلسات هیات دولت برای من مشهود است.
مدیر کل محیط زیست استان هرمزگان مسمومیت را علت اصلی تلف شدن دام در روستای پتروکی شهرستان جاسک عنوان کرد.
معاون رییس جمهور و رییس سالزمان حفاظت محیط زیست گفت: دولت چهاردهم بر این اعتقاد است که حفظ محیطزیست به تنهایی از عهده یک سازمان برنمیآید از این رو باید حفاظت مشارکتی پیش رود.
Δ