رئیس کمیسیون فرهنگی اجتماعی شورای اسلامی شهر بندرعباس بیان کرد : برای پیشگیری از ناهنجاریهای بصری و ناهماهنگ بودن تابلوهای سطح شهر بندرعباس پیش قدم شویم به گزارش پایگاه خبری صدای گامبرون ؛ رئیس کمیسیون فرهنگی اجتماعی شورای اسلامی شهر بندرعباس گفت: با توسعه و گستردگی شهر و افزایش جمعیت نیازمند همسان سازی تابلوها برای […]
رئیس کمیسیون فرهنگی اجتماعی شورای اسلامی شهر بندرعباس بیان کرد :
برای پیشگیری از ناهنجاریهای بصری و ناهماهنگ بودن تابلوهای سطح شهر بندرعباس پیش قدم شویم
به گزارش پایگاه خبری صدای گامبرون ؛ رئیس کمیسیون فرهنگی اجتماعی شورای اسلامی شهر بندرعباس گفت: با توسعه و گستردگی شهر و افزایش جمعیت نیازمند همسان سازی تابلوها برای معرفی مشاغل و صنوف مختلف هستیم.
به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی شهر بندرعباس، در جلسه کمیسیون تلفیق خدمات شهری و فرهنگی اجتماعی که با موضوع ساماندهی تابلوهای معرف و مشاغل با حضور رئیس اتاق بازرگانی و رئیس اتحادیه صنف چاپخانه داران برگزار شد
حجت السلام والمسلمین احمد عامری سیاهوئی اظهار کرد: ایجاد ونصب تابلوها ویژه ادارات و مغازه ها بایستی تابع قانون و مقررات باشد که در این راستا بمنظور قانونمند کردن آن نیاز به همکاری و تعامل بیشتر بین اتاق بازرگانی، اتحادیه صنف چاپخانه داران و سازمان های زیر مجموعه شهرداری از جمله معاونت خدمات شهری، سازمان سیما و منظر شهری و سازمان فرهنگی اجتماعی دارد. این عضو شورای اسلامی شهر بندرعباس با استناد به حدیث « انّ اللّـه جَمیل و یحبّ الجمال» گفت: همسان سازی و زیبایی تابلوها تاثیر روحی و روانی بر روح و روان شهروندان دارد و برای پیشگیری از ناهنجاریهای بصری پیش قدم شویم. ایشان تأکید کرد: در محل ورودی و خروجی شهر بندرعباس جهت معرفی آثار تاریخی و مذهبی به گردشگران نیازمند تابلوی راهنما هستیم که بایستی با همکاری و تعامل بین شهرداری واتاق بازرگانی و اتحادیه چاپخانه داران تقسیم کار نمائیم که این هماهنگی و تعامل می تواند مسئول ومتولی مستقیم مجوز نصب تابلوهای سطح شهر را تعیین کند و کار افزایش کیفیت نظارت بر نصب تابلوها را برای شهروندان تسهیل نماید.
“”بابک پارسا”
این مطلب بدون برچسب می باشد.
در نشستی مشترک، تفاهمنامه همکاری فیمابین اداره کل آموزش و پرورش استان هرمزگان و شرکت گاز استان به امضا رسید. این مراسم با حضور منوچهر ضیایی، مدیر کل آموزش و پرورش استان هرمزگان و رضا رفیعی، مدیرعامل شرکت ملی گاز استان هرمزگان برگزار گردید
ماشاالله خنجی، بخشدار مرکزی شهرستان بستک، در پیامی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر، فرارسیدن هفته دولت را تبریک گفت.
استاندار هرمزگان با اشاره به امضای تفاهمنامه سرمایهگذاری مشترک بین ایران و قزاقستان در بندر شهید رجایی، این اقدام را نشانهای از پویایی اقتصاد کشور و تداوم روند فعالیتهای راهبردی این بندر حتی پس از حادثه اخیر دانست.
استاندار هرمزگان و اعضای کمیسیونهای اقتصادی و حمایت از تولید و نظارت بر اصل ۴۴ قانون اساسی در بازدید از پالایشگاه نفت بندرعباس، بر اهمیت این مجموعه در اقتصاد کشور و لزوم رفع مسائل پیش روی آن با بهرهگیری از ظرفیتهای قانونی تأکید کردند.
Δ