بررسی افزایش قیمت کنسرو ماهی

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت هرمزگان به همراه مدیر کل تعزیرات حکومتی، مدیر عامل شرکت شهرک های صنعتی ، معاون امور صنایع و روسای ستادی این حوزه از کارخانه فرآورده های شیلاتی بندرعباس بازدید بعمل آوردند. به گزارش پایگاه خبری صدای گامبرون، خلیل قاسمی در جلسه بررسی علل و افزایش قیمت تن ماهی گفت: […]

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت هرمزگان به همراه مدیر کل تعزیرات حکومتی، مدیر عامل شرکت شهرک های صنعتی ، معاون امور صنایع و روسای ستادی این حوزه از کارخانه فرآورده های شیلاتی بندرعباس بازدید بعمل آوردند.

به گزارش پایگاه خبری صدای گامبرون، خلیل قاسمی در جلسه بررسی علل و افزایش قیمت تن ماهی گفت: نباید به دلیل کمبود و یا افزایش نرخ ماهی و یا نرسیدن مواد اولیه با افزایش قیمت کالا مواجه باشیم.

وی ادامه داد:  ابزار قیمتی توجیه قابل قبولی برای جبران افزایش قیمت نهاده های تولید نیست.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت هرمزگان عنوان کرد:  این کارخانه باید فضای تولید بیشتری را ایجاد نماید و حاشیه سود برای دلالان را محدود نماید.

وی در ادامه اظهار داشت: بر اساس مصوبه کارگروه تنظیم بازار استان که ریاست آن به عهده استاندار استان می باشد هر گونه افزایش قیمت در هر کالایی باید با مصوبه کارگروه تنظیم بازار استان اجرائی شود.

وی افزود: بر اساس مصوبات صورت گرفته خروج هر گونه ماهی از استان باید با مجوز سازمان صنعت، معدن و تجارت استان صورت پذیرد.

در ادامه رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت هرمزگان، دستوراتی را در جهت تسهیل و در اختیار گذاشتن مواد اولیه برای کاهش قیمت تن ماهی صادر نمودند.

خلیل قاسمی با اطمینان خاطر به همشهریان و هم استانی های محترم عنوان کرد: جلوی هر گونه افزایش قیمت بی رویه و غیر قانونی گرفته شده  و بزودی بر اساس آنالیز قیمت و بررسی مواد اولیه این محصول، نرخ تن ماهی زیر نظر ستاد تنظیم بازار استان اعلام می گردد. 

شایان ذکر است: مدیر عامل شرکت فرآورده های شیلاتی بندرعباس مهمترین عامل افزایش قیمت تن ماهی و همچنین اقلام مصرفی در تولید کنسرو ماهی را کمبود  ماهی، مشکلات مربوط به  واردات ماهی و افزایش قیمت آن عنوان کرد.