رزمایش پدافندی با هدف ارزیابی بندر شهید رجایی در مواجهه با حوادث غیر مترقبه در شرایط طبیعی و انسان ساخت و استمرار خدمات بهینه ایمن و استاندارد در بزرگترین بندر بازرگانی ایران برگزار شد. به گزارش پایگاه خبری صدای گامبرون ، رزمایش پدافندی در بندر شهید رجایی به عنوان یکی از نقاط استراتژیک کشور با […]
رزمایش پدافندی با هدف ارزیابی بندر شهید رجایی در مواجهه با حوادث غیر مترقبه در شرایط طبیعی و انسان ساخت و استمرار خدمات بهینه ایمن و استاندارد در بزرگترین بندر بازرگانی ایران برگزار شد.
به گزارش پایگاه خبری صدای گامبرون ، رزمایش پدافندی در بندر شهید رجایی به عنوان یکی از نقاط استراتژیک کشور با حضور “محسن ساسانی” معاون زیر بنایی سازمان پدافند غیر عامل کشور، “محسن زینلی تختی” مدیر کل پدافند غیر عامل استانداری هرمزگان، “چنگیز جواد پور” مدیر کل پدافند غیر عامل و HSE سازمان بنادر و دریانوردی و جمعی از مسئولان دستگاه های دولتی و شرکتهای بخش خصوصی امروز چهارم دی ماه برگزار شد.
در این رزمایش یکروزه که در چند منطقه از بندر شهید رجایی به عنوان یکی از شریان های حیاتی کشور و اصلی ترین مبدا ورود وخروج کالا برگزار شد، تمهیدات پیش بینی شده در مواجهه با مخاطرات در شرایط طبیعی و انسان ساخت به شکل میدانی ارزیابی و شناخت عوامل بازدارنده، تقویت نقاط تاب آور و تداوم عملیات در شرایط حساس با رعایت اصول و الزامات پدافندی، مورد پایش قرار گرفت.
در این رزمایش، مجموعه های اقتصادی همجوار مجتمع بندری شهید رجایی نیز مشارکت داشته و با بهره گیری از یک سناریوی نظام مند، ظرفیتها و ادوات موجود را با هدف هم افزایی بیشتر در رویارویی با مخاطره احتمالی مورد آزمون قرارداده و آمادگی خود را در راستای صیانت از زیر ساختهای استراتژیک بنگاه های اقتصادی و تولیدی همچنین پشتیبانی ارتباطی و مواصلاتی مورد بررسی قرار دادند.
شایان ذکر است، در نشست ارزیابی این رزمایش، لزوم تقویت نقاط قوت و رفع نقاط ضعف مورد تاکید قرار گرفت و دستورالعملی به منظور استفاده در برنامه های پیش رو، تدوین شد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
در نشستی مشترک، تفاهمنامه همکاری فیمابین اداره کل آموزش و پرورش استان هرمزگان و شرکت گاز استان به امضا رسید. این مراسم با حضور منوچهر ضیایی، مدیر کل آموزش و پرورش استان هرمزگان و رضا رفیعی، مدیرعامل شرکت ملی گاز استان هرمزگان برگزار گردید
به مناسبت هفته ملی هوای پاک و به دلیل اهمیت حفظ هوای پاک برای سلامت جامعه، برنامه آموزشی دلایل آلودگی هوا و تاثیر آن بر کودکان ، در دبستان پسرانه شهید اکبری زاده برگزار شد.
به مناسبت هفته ملی هوای پاک و به دلیل اهمیت حفظ هوای پاک برای سلامت جامعه، برنامه آموزشی دلایل آلودگی هوا و تاثیر آن بر کودکان ، در دبستان دخترانه علوم پزشکی برگزار شد.
با حضور رئیس سازمان محیط زیست کشور و مسئولین ارشد استانی، مراسم آغاز عملیات احداث مرکز پایش برخط (آنلاین) زیستمحیطی استان هرمزگان برگزار شد.
Δ