برگزاری آیین اختتامیه چهارمین جشنواره ملی فیلم دانشجویی و دانش آموز دریا در استان هرمزگان

کسب مقام دوم وسوم چهارمین جشنواره ملی دریا مسیر پیشرفت – تهران به دانشجویان هرمزگانی اختصاص یافت به گزارش پایگاه خبری صدای گامبرون آیین چهارمین اختتامیه جشنواره ملی دریا با حضور معاون سیاسی امنیتی استانداری هرمزگان ، مدیرکل حفاظت محیط زیست هرمزگان ، مدیرکل روابط عمومی استانداری هرمزگان ، مدیرکل استانداردهرمزگان ، معاون فرهنگی اداره […]

کسب مقام دوم وسوم چهارمین جشنواره ملی دریا مسیر پیشرفت – تهران به دانشجویان هرمزگانی اختصاص یافت
به گزارش پایگاه خبری صدای گامبرون
آیین چهارمین اختتامیه جشنواره ملی دریا با حضور معاون سیاسی امنیتی استانداری هرمزگان ، مدیرکل حفاظت محیط زیست هرمزگان ، مدیرکل روابط عمومی استانداری هرمزگان ، مدیرکل استانداردهرمزگان ، معاون فرهنگی اداره کل ارشاد وفرهنگ اسلامی و ریاست حوزه هننری استان و هنرمندان نوجوانان و جوانان استان در سالن اجتماعات اداره کل کانون پرورش فکری کودکان ونوجوانان هرمزگان برگزار شد.
در این جشنواره تعداد آثار رسیده به دبیرخانه جشنواره در بخش فیلم دانشجویی ۳۶مورد و تعداد آثار رسیده به دبیرخانه جشنواره در بخش فیلم دانش آموزی ۱۰مورد می باشد . همچنین: ۱۱فیلم در بخش مسابقه و ۲ فیلم در بخش جنبی (دانشجویی) و ۴ فیلم در بخش مسابقه و ۱ فیلم در بخش جنبی (دانش آموزی ) به این جشنواره ارسال شده است
از ۲۹ نفر شرکت کننده ۱۲ نفر ۱۲ فیلم تولید شد که ۷ فیلم در بخش دانشجویی ساخته شد که ۳ فیلم از کارگردانان دانشجویی تولید شده در کارگاه ۳ فیلم وارد جشنواره شد و همچنین ۵ فیلم در بخش دانش آموزی تولید شد که ۴ فیلم وارد جشنواره شد.
که در این جشنواره در بخش دانش آموزی فیلم رویاهای آبی ساخته شکیبا رزبان و فیلم ماهی ها درآب می میرند ساخته محمد مهدی رکن الدینی و ارمان جعفری رتبه برتر را به خود اختصاص دادند و همچنین ازسوی هیات داوران فیلم زیرپوست شهر ساخته علی رضا باوقار مورد تقدیر قرار گرفت .
در بخش دانشجویی در چهارمین جشنواره ملی دریا مسیر پیشرفت فیلم دانشجویی مسابقه ملی ایده بازاردریایی – تهران ، فیلم به دوراز… ساخته رامین جعفری مقام دوم و فیلم قایق حلبی ساخته محمد ازلی پور مقام سوم این جشنواره را به خود اختصاص داد. که در آیین اختتامیه جشنواره ملی دریا از خانواده های آنها تقدیر بعمل آمد.

مجید وفادار مدیرکل حفاظت محیط زیست هرمزگان در ابتدای سخنان خود ضمن تقدیراز حضور معاون سیاسی امنیتی استانداری هرمزگان و سایر مقامات اجرایی استان ودست اندر کاران این جشنواره افزود :
یکی از جنبه های تمایز و تکامل انسان از دیگر جانداران بواسطه قدرت درک هنری است . از روزگار باستان تا عصر حاضر بیشتر مباحثات مربوط به هنر پیرامون رابطه انسان و طبیعت به عنوان موضوع اصلی کار هنرمند بوده است زیراطبیعت آفریده هنر میباشد. زیبایی و عظمت هنر در این است که می تواند از تمام اشکال منفرد فراتر رود. هنرمند طبیعت را به کمک خود طبیعت و نقص آن را به کمک کمال طبیعت تصحیح می کند . چشم هنرمند می تواند کاستیها ، زوائد، کجوارگیها و آلودگیهای طبیعت را از شکل اصلی آن بازشناسد تا کمال مطلوبی از هماهنگی را بیافریند.

همانطور که می دانیم در بخش توسعه دریا محور خود با مشکلاتی زیادی مواجه است که می توان تاثیرات آلایندگی ناشی از این توسعه را یکی از مهمترین عامل نام برد . اکوسیستم دریا به مانند خشکی دارای حلقه های زنجیرهای پیوسته می باشد. اسیب دیدن فیتوپلانکتونها در این زنجیره اسیب پذیری ، کل اکوسیستم را رقم می زند تلقی . در بحث توسعه دریا محور رعایت الزمات زیست محیطی بسیارمهم می باشد از جمله رعایت قوانین ارزیابی قبل از اجرا مهم می باشد .
مدیرکل حفاظت محیط زیست هرمزگان در ادامه سخنان خود آموزش زیست محیطی را برای جامعه هدف یکی از الویت ها و مهمترین وظیفه سازمان محیط زیست دانست . کارشناسان و محیط بانان ما در طرح های مختلف از جمله طرح یک ساعت با محیط بان در جای جای استان هرمزگان با حضور در مدارس ، مهدکودک ها وجلسات زیست محیطی اقدامات آموزشی خودرا انجام میدهند . اما ما به تنهایی نخواهیم توانست آنرا انجام دهیم . سازمانهای مردم نهاد جوامع محلی امروز خود یاریگر محیط زیست کشور و یا استان خود هستند که جای دارد از تلاش همه عزیزان تشکر نمایم . اینجانب ضمن ارزوی موفقیت برای همه دست اندرکاران حوزه هنر امیداست این چنین برنامه هایی بطور مدون و پیوسته در جهت اشاعه وترویج فرهنگ محیط زیست ادامه دار باشد.
بهروز اکرمی معاون سیاسی امنیتی استانداری هرمزگان در ابتدای این مراسم ضمن تقدیر از هنرمندان و مسئولین امر در این جشنواره افزود : اگر می خواهیم ارزش وآگاهی تفکر خودرا نشان دهیم زبان هنر یکی از مهمترین وگویا ترین می باشد. همان طور که از اسم این جشنواره معلوم می باشد ارکان آن دانشجو، دانش آموز و دریا می باشد.
وی در تعریف دانشجو ودانش آموز را عنصری پرانرژی که شبانه روز در حال تلاش برای بالابردن سطح آگاهی خود می باشد ودر جهت بالابردن سطح آگاهی جامعه خود می کوشد . دریا بخشی ازنعمات الهی می باشد که مادراستان هرمزگان بزرگترین نوارساحلی و دریا و دارای چهار تالاب بین المللی و ۱۴جزیره را دارامی باشد . ما ار این پناسیل بالقوه استان استفاده زیادی می نمایم که می تواند در بحث آبزی پروری ، گردشکری و جذب توریسم و صید و صیادی و… اشاره نمود. این جشنواره فرصتی است بی بدیل که می بایست از آن به خوبی استفاده شود زیرا نقطه نظرات و پیشنهادات در قالب یک فیلم و یا فیلم ها مرتبط به آن ارائه می گردد که می توان با نقد صحیح آن به مسیر درست دست یابیم .
وی اظهار داشت : سازمان حفاظت محیط زیست به تنهایی نمی تواند در این رسالت مهم نقش خودرا ایفا کند .
زیرا مسئله محیط زیست مسئله ای است که همه درآن دخیل می باشند ویابه عبارتی دیگر مسئله محیط زیست فرامنطقه ای می باشد که در این امرمهم الزمات آن می بایست رعایت گردد.
بهروز اکرمی در سخنان پایانی خود حضور فعال و پویاتر دستگاههای اجرایی استان را در جشنواره های محیط زیستی خواستار شد.