به گزارش پایگاه خبری صدای گامبرون ؛ ? استاندار هرمزگان ۵ تدبیر ستاد استانی کرونا در راستای مقابله با شیوع این بیماری را با توجه به شرایط هشدار در این استان به شرح زیر اعلام کرد: ?۱- تمامی کارکنان و کارگران در محیطهای کار میبایست حتما از ماسک استفاده کنند. ?۲-در تعطیلات پیش رو در […]
به گزارش پایگاه خبری صدای گامبرون ؛ ? استاندار هرمزگان ۵ تدبیر ستاد استانی کرونا در راستای مقابله با شیوع این بیماری را با توجه به شرایط هشدار در این استان به شرح زیر اعلام کرد:
?۱- تمامی کارکنان و کارگران در محیطهای کار میبایست حتما از ماسک استفاده کنند.
?۲-در تعطیلات پیش رو در آخر هفته جاری، مردم هرمزگان در خانه بمانند و از هرگونه مسافرت به ویژه به روستاها خودداری کنند.
?۳-تجمعات در همه مناطق استان ممنوع است و مردم از برگزاری هرگونه مجالس عروسی، ختم، میهمانی خودداری کنند تا بیماری کرونا انتقال پیدا نکند.
?۴-بر اساس تصمیم ستاد ملی مدیریت و مقابله با کرونا، مساجد در سراسر کشور تنها برای برگزاری نمازهای یومیه بازگشایی میشوند و در مساجد نباید تجمع و برگزاری مجالس داشته باشیم.
?۵-شهرداریها و دهیاریها دوباره با جدیت و گستردگی بیشتر، ضدعفونی مکانهای عمومی و محلهای تردد در سطح شهرها و روستاها را انجام دهند و بسیج و هلال احمر نیز در این راستا همکاری لازم را داشته باشند.
“بابک پارسا”
این مطلب بدون برچسب می باشد.
در نشستی مشترک، تفاهمنامه همکاری فیمابین اداره کل آموزش و پرورش استان هرمزگان و شرکت گاز استان به امضا رسید. این مراسم با حضور منوچهر ضیایی، مدیر کل آموزش و پرورش استان هرمزگان و رضا رفیعی، مدیرعامل شرکت ملی گاز استان هرمزگان برگزار گردید
در پی افتخار آفرینی تیم والیبال جوانان کشورمان در کسب قهرمانی جهان، حضرت آیتالله خامنهای در پیامی از فرزندان ملت ایران قدردانی کردند.
بسم الله الرّحمن الرّحیم(۱)
و الحمد لله ربّ العالمین و الصّلاه و السّلام علی سیّدنا و نبیّنا ابیالقاسم المصطفی محمّد و علی آله الاطیبین الاطهرین المنتجبین الهداه المهدیّین المعصومین سیّما بقیّه الله فی الارضین.
ماشاالله خنجی، بخشدار مرکزی شهرستان بستک، در پیامی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر، فرارسیدن هفته دولت را تبریک گفت.
Δ