به گزارش پایگاه خبری صدای گامبرون و به نقل از ایرنا: به گزارش تارنمای پلیتیکو، مارک اسپر وزیر دفاع آمریکا در جمع خبرنگاران گفت: ارتش این کشور حملات خود علیه طالبان پس از لغو مذاکرات صلح را افزایش داده است. اسپر افزود: رئیس جمهوری خواهان حملات شدید علیه طالبان و سایر گروههایی که در […]
به گزارش پایگاه خبری صدای گامبرون و به نقل از ایرنا: به گزارش تارنمای پلیتیکو، مارک اسپر وزیر دفاع آمریکا در جمع خبرنگاران گفت: ارتش این کشور حملات خود علیه طالبان پس از لغو مذاکرات صلح را افزایش داده است.
اسپر افزود: رئیس جمهوری خواهان حملات شدید علیه طالبان و سایر گروههایی که در افغانستان حضور دارند، به صورت ویژه در کابل است.
سخنان وزیر دفاع آمریکا اولین موضع گیری رسمی پنتاگون در واکنش به لغو مذاکرات صلح با میان آمریکا و طالبان به دستور ترامپ است.
اسپیر به خبرنگاران گفت که ما همچنان به پیشفرضهای صلح فکر می کنیم.
مذاکرات میان زلمی خلیلزاد نماینده ویژه امریکا در امور صلح افغانستان با طالبان در ماه گذشته به دستور شخص ترامپ لغو شد.
اسپر هر چند در رابطه به افزایش حملات جزییات بیشتری ارائه نکرد، اما گفت که نیروهای امنیتی دفاعی افغانستان در حملات زمینی با مشاوران امریکایی در تماس هستند.
اسپیر همچنان گفت که پنتاگون هنوز باور به کاهش نیروهای خود در افغانستان دارد، توقع ما بر کاهش میزان نیروهای نظامی در افغانستان در صورتی است که ما مطمئن شویم که میتوانیم حملات خود را به صورت عادی پیش ببریم.
ژنرال اسکات میلر، فرماند نیروهای نظامی امریکا در افغانستان در ماه گذشته اعلام کرد که روند کاهش نیروهای امریکایی از ۱۴ هزار به ۱۳ هزار نفر آغاز شده است.
رئیس جمهوری آمریکا در تاریخ ۱۸ شهریور با افشای نشست محرمانهای که قرار بود با رهبران طالبان در کمپدیوید داشته باشد، اعلام کرد که این نشست را لغو و مذاکرات صلح را متوقف کرده است.
ترامپ در پیامی توئیتری نوشت: به دلیل آنکه طالبان به خیال افزایش توان چانهزنی خود یک عملیات تروریستی را که به کشته شدن یک سرباز آمریکایی و ۱۱ تن دیگر منجر شد بر عهده گرفتهاند، این نشست را لغو کرده است.
“بابک پارسا”
این مطلب بدون برچسب می باشد.
در پی افتخار آفرینی تیم والیبال جوانان کشورمان در کسب قهرمانی جهان، حضرت آیتالله خامنهای در پیامی از فرزندان ملت ایران قدردانی کردند.
بسم الله الرّحمن الرّحیم(۱)
و الحمد لله ربّ العالمین و الصّلاه و السّلام علی سیّدنا و نبیّنا ابیالقاسم المصطفی محمّد و علی آله الاطیبین الاطهرین المنتجبین الهداه المهدیّین المعصومین سیّما بقیّه الله فی الارضین.
همزمان با شب عاشورای حسینی(ع)، مراسم عزادارای در حسینیه امام خمینی(ره) با حضور رهبر انقلاب اسلامی حضرت آیتالله خامنهای و جمعی از قشرهای مختلف مردم برگزار شد.
در حالی که صهیونیستها آماری درباره تلفات حملات موشکی جدید ایران ارائه کردهاند، خبرنگار یک شبکه آمریکایی از مشاهدات میدانی خود درباره اوضاع تلآویو گزارش داد.
Δ