مدیرکل بنادر و دریانوردی استان هرمزگان توسعه حمل و نقل چند وجهی و افزایش سهم ریلی را در بندر شهیدرجایی یکی از مهمترین برنامه های کاری در سال جهش تولید عنوان کرد و از انجام عملیات تخلیه (گندم ) از کشتی و انتقال مستقیم آن به واگن قطار به عنوان گامی مهم درجهت تقویت فعالیت […]
مدیرکل بنادر و دریانوردی استان هرمزگان توسعه حمل و نقل چند وجهی و افزایش سهم ریلی را در بندر شهیدرجایی یکی از مهمترین برنامه های کاری در سال جهش تولید عنوان کرد و از انجام عملیات تخلیه (گندم ) از کشتی و انتقال مستقیم آن به واگن قطار به عنوان گامی مهم درجهت تقویت فعالیت های ریلی در این بندر خبرداد.
به گزارش پایگاه خبری صدای گامبرون ، “اله مراد عفیفی پور” به برنامه های تدوین شده در راستای تحقق سیاست های کلی برنامه ششم توسعه و اهداف سند چشم انداز بیست ساله کشور اشاره کرد و اظهارداشت: توسعه حمل و نقل چندوجهی (افزایش سهم ریل در بنادر کشور) به عنوان یک راهبرد درسال جهش تولید، در دستور کار قرارگرفته است .
مدیر کل بنادر و دریانوردی هرمزگان با تاکید بر این موضوع که سازمان بنادر و دریانوردی به دنبال توسعه هرچه بیشتر فعالیتهای ریلی در بندر شهیدرجایی و بنادر دیگر است تصریح کرد: براساس هدف گذاری انجام گرفته تمام تلاش خود را بکار خواهیم گرفت تا بتوانیم سهم قابل توجهی از بار را از طریق ریل به بندر وارد و یا از بندر خارج نماییم .
وی اضافه کرد: پیش ران تحقق این هدف مشارکت همه دستگاهها، صاحبان کالا و انجام اقدامات مطالعاتی است که ماحصل آن توسعه هرچه بیشتر حمل ونقل چند وجهی و ارزش آفرینی برای ذینفعان خواهد بود.
مدیر منطقه ویژه اقتصادی بندر شهید رجایی به زیرساخته ریلی ایجاد شده در بزرگترین بندر تجاری کشور نیز اشاره ای داشت و گفت: تعمیرات اساسی خطوط ریلی، اصلاحات ترافیکی معابر مشترک جاده با ریل و همچنین ایجاد سیستم زهکشی درخطوط ریلی با هدف جلوگیری از خوردگی و پوسیدگی ریل در خطوط جدید را از مهمترین اقدامات در این حوزه عنوان کرد.
عفیفی پور با اشاره به انجام بی وقفه تخلیه کالاهای اساسی در بندر شهید رجایی اظهارداشت: فعالیت تخلیه و بارگیری به شکل مستمر و البته با نرم مناسب در حال انجام است و امروز ۱۶ فروردین ماه درحال تخلیه یک فروند کشتی حامل گندم به میزان بیش از ۶۹ هزارتن هستیم که براساس برنامه ریزی و هماهنگی انجام شده با راه آهن جمهوری اسلامی ایران، عمده بار این کشتی به طور مستقیم در واگن بارگیری و پس از ارزیابی های گمرکی از بندر خارج می شود.
این مقام مسئول خاطر نشان کرد: براساس برنامه تا پایان فروردین ماه ۵ کشتی دیگر گندم در بندر شهیدرجایی پهلو خواهد گرفت که مقرر گردیده بخش عمده آن از طریق حمل و نقل ریلی وارد کشور شود.
شایان ذکر است، جلسه امضای تفاهم نامه همکاری بین سازمان بنادر و دریانوردی و راه آهن جمهوری اسلامی ایران اواخر اسفند ماه سال گذشته در تهران با حضور محمدباقر نوبخت، معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور، “محمد اسلامی” وزیر راه و شهرسازی، “محمد راستاد” مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی و “سعید رسولی” مدیرعامل شرکت راه آهن برگزار و سیاست های کلی وزارت راه و شهرسازی در زمینه توسعه حمل و نقل چند وجهی (افزایش سهم ریل در بنادر کشور) مهمترین موضوع این تفاهمنامه بود.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
در نشستی مشترک، تفاهمنامه همکاری فیمابین اداره کل آموزش و پرورش استان هرمزگان و شرکت گاز استان به امضا رسید. این مراسم با حضور منوچهر ضیایی، مدیر کل آموزش و پرورش استان هرمزگان و رضا رفیعی، مدیرعامل شرکت ملی گاز استان هرمزگان برگزار گردید
به مناسبت هفته ملی هوای پاک و به دلیل اهمیت حفظ هوای پاک برای سلامت جامعه، برنامه آموزشی دلایل آلودگی هوا و تاثیر آن بر کودکان ، در دبستان پسرانه شهید اکبری زاده برگزار شد.
به مناسبت هفته ملی هوای پاک و به دلیل اهمیت حفظ هوای پاک برای سلامت جامعه، برنامه آموزشی دلایل آلودگی هوا و تاثیر آن بر کودکان ، در دبستان دخترانه علوم پزشکی برگزار شد.
با حضور رئیس سازمان محیط زیست کشور و مسئولین ارشد استانی، مراسم آغاز عملیات احداث مرکز پایش برخط (آنلاین) زیستمحیطی استان هرمزگان برگزار شد.
Δ