به گزارش پایگاه خبری صدای گامبرون ، دکترسعید پورعلی معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان منطقه آزاد کیش در نشست مسئولان سازمان منطقه آزادکیش با رابطان امور زنان در نهادهای مختلف کیش که چهارشنبه اول آبان در مرکز همایش های بین المللی کیش برگزار شد، بحث ارتقای زنان در زمینه های اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی را یکی […]
به گزارش پایگاه خبری صدای گامبرون ، دکترسعید پورعلی معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان منطقه آزاد کیش در نشست مسئولان سازمان منطقه آزادکیش با رابطان امور زنان در نهادهای مختلف کیش که چهارشنبه اول آبان در مرکز همایش های بین المللی کیش برگزار شد، بحث ارتقای زنان در زمینه های اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی را یکی از مهمترین سیاست های سازمان برشمرد و گفت: با استناد به آمارهای سال ۹۵ ، ۴۴ درصد جمعیت جزیره را زنان تشکیل می دهد که انجام اقدامات ساختاری برای تقویت مشارکت زنان در مدیریت جزیره از جمله موضوعاتی است که نیاز به اقدامات ویژه در حوزه سیاست گذاری و اجرا دارد.
وی با بیان اینکه ۹۷٫۴ زنان در جزیره کیش باسواد هستند و بخش عمده جمعیت فعال اقتصادی در دست زنان است گفت: آمارها نشان می دهد که زنان جامعه کیش، استعدادها و توانمندی های بسیاری دارند که در ارتقا و پیشرفت جزیره در تمامی حوزه ها موثر است.
پورعلی جمعیت کیش را ۳۹ هزار و ۸۵۳ نفری عنوان کرد و اظهار داشت: ۱۷ هزار و ۶۷۵ نفر از ساکنان کیش را زنان تشکیل می دهند که نسبت جمعیت زنان به مردان ۴۴درصد به ۵۶ درصد است و به عبارتی به ازای هر ۱۲۵ مرد، ۱۰۰ زن در کیش ساکن هستند.
وی در ادامه افزود: حرکت خوبی که در قالب تشکیل پارلمان زنان شکل گرفته است با کمک تمامی شما باید به گونه ای اداره شود که در حوزه سیاست گذاری سازمان بیشترین سهم مشارکت زنان در جامعه را داشته باشیم و منجر به ارتقا کیفیت و توسعه پایدار همه جانبه شود.
معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان منطقه آزاد کیش در بخش دیگری از سخنانش، میانگین سنی مردم در این جزیره را ۲۸٫۶ سال اعلام کرد و افزود: ۴۱درصد جمعیت جزیره بین ۲۵ تا ۳۹ سال سن دارند و گروه سنی زیر ۱۵ سال نیز ۲۳ درصد و جمعیت جوان ۱۵تا ۲۹ سال هم حدود ۲۶ درصد جمعیت کیش را تشکیل می دهند.
پورعلی ادامه داد: ۶۷ درصد از جمعیت کیش متاهل هستند که تعداد آنها ۲۲ هزار و۱۳۸ نفر می باشد و ۳۰ درصد از جمعیت کیش که ۹ هزار و ۶۷۴ نفر را شامل می شود هرگز ازدواج نکردند و ۲ درصد جمعیت نیز همسر ندارند و طلاق گرفته اند.
وی نرخ بیکاری را بر اساس آمار سال ۹۵، ۳٫۸ درصد و نرخ با سوادی در کیش را ۹۶٫۶ درصد و نرخ بی سوادی را ۳٫۴ درصد عنوان کرد و تصریح کرد: نرخ باسوادی در زنان ۹۷٫۴ و در مردان ۹۵٫۹ است که آمار نشان دهنده آن است که زنان از سواد بیشتری نسبت به مردان در کیش برخوردارند.
همچنین عالمه خسروی کتوله رئیس اداره امور زنان کیش در این مراسم گفت: هر چه میزان مشارکت زنان در عرصه های مختلف اجتماعی بیشتر باشد، منجربه افزایش سطح کیفیت و سلامت زندگی خواهد شد و به طور قطع جوامع را در رسیدن به اهداف توسعه ای در تمامی زمینه ها یاری می کند.
خسروی افزود: با اهتمام و نگاه ویژه دکتر مظفری مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش به حوزه بانوان، شکل گیری پارلمان زنان درجزیره کیش به عنوان یکی از سیاست های راهبردی در دستور کار این سازمان قرار گرفت تا زمینه ساز حضور و مشارکت بیشتر زنان در جامعه باشد. وی همچنین درخصوص چگونگی تشکیل کمیته اجرایی پارلمان زنان گفت: پس از ابلاغ دستور دکتر مظفری و واگذاری این مسئولیت بر عهده معاونت فرهنگی و اجتماعی، کمیته اجرایی شکل گرفت و با حضور همکاران این معاونت و با مدیریت دکتر پور علی جلسات متعددی تا کنون برگزار و مصوبات همه در قالب پیشنهاد ارائه شده است.
رئیس اداره امور زنان کیش افزود: پیش نویس فعالیت پارلمان زنان در قالب شیوه نامه آماده شده است که در جلسات آینده با حضور فعال رابطان امور زنان در نهادهای مختلف، پیشنهادات این حوزه بحث و بررسی می شود و پس از نهایی شدن و جمع بندی موارد، شاهد شکل گیری پارلمان فراگیر با حضور همه اقشار جامعه زنان در کیش خواهیم بود.
“بابک پارسا”
این مطلب بدون برچسب می باشد.
در نشستی مشترک، تفاهمنامه همکاری فیمابین اداره کل آموزش و پرورش استان هرمزگان و شرکت گاز استان به امضا رسید. این مراسم با حضور منوچهر ضیایی، مدیر کل آموزش و پرورش استان هرمزگان و رضا رفیعی، مدیرعامل شرکت ملی گاز استان هرمزگان برگزار گردید
قشم – مصیب شیرانی، پژوهشگر و فعال محیط زیست، از تدوین «راهبرد جامع مدیریت تغییرات اقلیمی» برای منطقه آزاد قشم خبر داد. این طرح با هدف گذار از مدل توسعه صنعتی-گردشگری به مقصدی سبز، تابآور و همراستا با قانون ملی تغییرات اقلیمی کشور ارائه شده است.
در پی افتخار آفرینی تیم والیبال جوانان کشورمان در کسب قهرمانی جهان، حضرت آیتالله خامنهای در پیامی از فرزندان ملت ایران قدردانی کردند.
بسم الله الرّحمن الرّحیم(۱)
و الحمد لله ربّ العالمین و الصّلاه و السّلام علی سیّدنا و نبیّنا ابیالقاسم المصطفی محمّد و علی آله الاطیبین الاطهرین المنتجبین الهداه المهدیّین المعصومین سیّما بقیّه الله فی الارضین.
Δ