ثبت جهانی انگور ملایر در آینده‌ نزدیک/ اخذ مجوز تولید شیره و شربت انگور پاستوریزه

ثبت جهانی انگور ملایر و اخذ مجوز تولید شیره و شربت انگور پاستوریزه از اهم مطالبی بود که در چهارمین کنفرانس ملی صنعت انگور و کشمش ایران در دانشگاه ملی ملایر مطرح شد. خسرو سایوند عصر امروز در چهارمین کنفرانس ملی صنعت انگور و کشمش ایران در دانشگاه ملی ملایر با اشاره به تاسیس پژوهشکده […]

ثبت جهانی انگور ملایر و اخذ مجوز تولید شیره و شربت انگور پاستوریزه از اهم مطالبی بود که در چهارمین کنفرانس ملی صنعت انگور و کشمش ایران در دانشگاه ملی ملایر مطرح شد.

خسرو سایوند عصر امروز در چهارمین کنفرانس ملی صنعت انگور و کشمش ایران در دانشگاه ملی ملایر با اشاره به تاسیس پژوهشکده انگور و کشمش اظهار کرد: از سال ۸۹ جرقه‌های ایجاد پژوهشکده زده شده که با تلاش‌های انجام شده این پژوهشکده از سال ۹۲ فعالیت خود را آغاز کرد.

وی با اشاره به اینکه یکی از مهمترین اهداف ایجاد این پژوهشکده بکارگیری علم و تکنولوژی در توسعه محصول انگور و ارتقای کیفی این محصول است گفت: ما باید با استفاده از علوم کاربردی و تحقیقات دانشگاهی، چرخ‌های صنعت را روان‌تر کنیم.

سرپرست دانشگاه ملایر با اشاره به ظرفیت‌های بخش کشاورزی ملایر به ویژه انگور تصریح کرد: پژوهشکده انگور و کشمش دانشگاه ملی ملایر باید در خدمت علم و صنعت باشد و نگاه علم به مقوله کشمش و انگور می‌تواند افق متحولی را برای اقتصاد این شهرستان طرح‌ریزی کند.

وی بر استفاده از روش‌های نوین در باغات و تاکستان‌ها به جای روش‌های سنتی تاکید کرد و افزود: ایجاد فضای اعتماد در محیط برون‌دانشگاهی در زمینه کشاورزی و باغداری باید در اولویت مراکز علمی و پژوهشی کشور باشد.

 سایوند با اشاره به اینکه پژوهشکده انگور و کشمش دانشگاه ملی یکی از معتبرترین مراکز علمی و تحقیقاتی در زمینه انگور و کشمش کشور است، افزود: این مرکز می‌تواند به عنوان یک برند علمی در اقتصاد و توسعه استان و منطقه تاثیر بسزایی داشته باشد.