جوابیه اداره کل حفاظت محیط زیست هرمزگان

به دنبال انتشار گزارشی تحت عنوان تکثیر لارو میگو در استان هرمزگان ، روابط عمومی اداره کل حفاظت محیط زیست هرمزگان جوابیه ای در این خصوص منتشر نمود [جوابیه اداره روابط عمومی حفاظت محیط زیست هرمزگان در خصوص انتشار گزارشی تحت عنوان تکثیرلارو میگو به شرح ذیل می باشد: روز گذشته پس از انتشار تصاویری […]

به دنبال انتشار گزارشی تحت عنوان تکثیر لارو میگو در استان هرمزگان ، روابط عمومی اداره کل حفاظت محیط زیست هرمزگان جوابیه ای در این خصوص منتشر نمود

[جوابیه اداره روابط عمومی حفاظت محیط زیست هرمزگان در خصوص انتشار گزارشی تحت عنوان تکثیرلارو میگو به شرح ذیل می باشد:
روز گذشته پس از انتشار تصاویری در فضای مجازی ، بلافاصله کارشناسان اداره کل حفاظت از محیط زیست را به منطقه موردنظر و در جهت بررسی این موضوع اعزام نمودیم ، لذا طبق بررسی ها ی که از سوی کارشناسان اداره کل حفاظت محیط زیست هرمزگان صورت گرفت ، مشخص شد ؛ آنجا کارگاه تکثیر لارو میگو است و نه مزارع پرورش میگو ،
شایان ذکر است ؛ تفاوت‌های بسیاری بین این دو مورد وجود دارد ، بنا به نظر  کارشناسان ، فاصله‌هایی که بین صخره‌ها و محل مته‌کاری صورت گرفته بیش از ۳۰۰ متر است واز خط مستقیم بیش از   ۵۰۰ مترفاصله دارد .
مدیر کل حفاظت محیط زیست هرمزگان افزود :
در ساحل مورد نظرکه مطرح شده بود ؛ محل تخم ریزی لاکپشت های دریایی است،  باید گفت تا الان هیچ گونه گزارشی و مستندی مبنی بر تخم ریزی لاکپشت آن ساحل صورت نگرفته و اگر هم در آینده تخم ریزی در آن محل صورت بگیرد ،  فاصله تکثیر لارو میگو با آن ساحل مورد بررسی قرار گرفته هیچ مشکلی در این خصوص ایجاد نخواهد شد . لذا تصاویری که منتشر شده مربوط به جزیره شیدور و جزیره قشم میباشد .
وی خاطرنشان کرد :  اگر پهنه بندی سواحل و آمایش سرزمین ابلاغ و اجرایی گردد. به کلیه دستگاهها ابلاغ گردد وضعیت و مدیریت پهنه بندی در مورد سواحل و سایر سواحل استان انجام میگردد .
وی  با بیان اینکه : حال اگر ازلحاظ گردشگری این منطقه حائز اهمیت است ، اداره کل حفاظت محیط زیست هرمزگان متولی این امر نیست و باید اداره کل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری نیز وارد عمل شود، این مقام مسئول اضافه کرد: باید این اداره کل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری نیز پهنه‌های گردشگری را مشخص و ابلاغ کنند و در استعلامات نیز مجوز بلامانع صادر نکرده و و مناطق گردشگری را صرفا  بهره‌برداری گردشگری صادر نماید .  ایشان ادامه داد: کارگروه  امور زیربنایی استان هرمزگان نیز مجوز تغییر کاربری یک نقطه را صادر می‌کند و تمامی دستگاه‌های متولی نیز حق اظهارنظر دارند.
مسیحی در پایان با تأکید بر اینکه باید در تمامی پروژه‌ها ضوابط زیست‌ محیطی رعایت شود، و اگر ازلحاظ گردشگری آن منطقه مورد نظر اهمیت دارد باید فرمانداری شهرستان بندرلنگه وارد کارشده و با وساطت کاربری این نقطه را به بهره‌بردار گردشگری تغییر دهد و نیز نقطه‌ای دیگر را به بهره‌بردار فعلی اختصاص دهند .