گروه مرزبانیهرمزگان فرمانده پایگاه دریابانی قشم از دستگیری سارقان حرفه ای گوشی موبایل در این شهرستان خبر داد . به گزارش پایگاه خبری صدای گامبرون ، سرهنگ عبدالرضا ضربت در تشریح این خبر گفت: در پی وقوع چندین فقره سرقت گوشی در روستای “دوستکوه” و همچنین مراجعه حضوری تعدادی از اهالی این روستا به پاسگاه مرزی این […]
گروه مرزبانیهرمزگان فرمانده پایگاه دریابانی قشم از دستگیری سارقان حرفه ای گوشی موبایل در این شهرستان خبر داد .
به گزارش پایگاه خبری صدای گامبرون ، سرهنگ عبدالرضا ضربت در تشریح این خبر گفت: در پی وقوع چندین فقره سرقت گوشی در روستای “دوستکوه” و همچنین مراجعه حضوری تعدادی از اهالی این روستا به پاسگاه مرزی این روستا، رسیدگی به موضوع در دستور کار مرزبانان این شهرستان قرار گرفت.
سرهنگ”ضربت”افزود: با توجه به حساسیت موضوع بلافاصله یک تیم اطلاعاتی برای بررسی و دستگیری سارقان تشکیل و مرزبانان اقدامات گسترده اطلاعاتی خود را در سطح حوزه آغاز کردند.
وی اذعان داشت: پس از شناسایی مخفیگاه متهمان ، مرزبانان به صورت نامحسوس، آن ها را تحت نظر قرار داده و موفق شدند در یک عملیات غافلگیرانه سارقان را دستگیر کنند.
فرمانده پایگاه دریابانی قشم در خاتمه با اشاره به دستگیری ۴ نفر سارق گوشی تلفن همراه در این عملیات افزود: متهمان در بازجویی های پلیسی به سرقت گوشی اعتراف کرده و پس از تشکیل پرونده مقدماتی جهت سیر مراحل قانونی ، تحویل مقامات قضائی شدند.
“بابک پارسا”
این مطلب بدون برچسب می باشد.
در نشستی مشترک، تفاهمنامه همکاری فیمابین اداره کل آموزش و پرورش استان هرمزگان و شرکت گاز استان به امضا رسید. این مراسم با حضور منوچهر ضیایی، مدیر کل آموزش و پرورش استان هرمزگان و رضا رفیعی، مدیرعامل شرکت ملی گاز استان هرمزگان برگزار گردید
طی حکمی از سوی استاندار هرمزگان، مسعود ساربانی به عنوان سرپرست جدید بخشداری حرا از توابع شهرستان قشم منصوب شد.
حضور دو اثر سینمایی از جزیره قشم در رویداد تخصصی «روایت آب»
در اقدامی خودجوش و ارزشمند، اهالی شهر تاریخی لافت در جزیره قشم با همکاری گروههای مردمنهاد، عملیات پاکسازی ساحل و جنگلهای حرا در محدوده تالاب خورخوران را اجرا کردند.
Δ