«قیمت دلار کاهش یافته است، اما هنوز خبری از کاهش قیمت کالاهای اساسی نیست.»، این جملهای است که اینروزها از زبان مردم شهر بلندتر از همیشه به گوش میرسد. آنطور که از صحبتهای افراد مختلف جامعه برمیآید، هنوز تب و تاب افزایش قیمت دلار و شوکی که در بازارها به دنبال بالا رفتن نرخ ارز […]
«قیمت دلار کاهش یافته است، اما هنوز خبری از کاهش قیمت کالاهای اساسی نیست.»، این جملهای است که اینروزها از زبان مردم شهر بلندتر از همیشه به گوش میرسد.
آنطور که از صحبتهای افراد مختلف جامعه برمیآید، هنوز تب و تاب افزایش قیمت دلار و شوکی که در بازارها به دنبال بالا رفتن نرخ ارز ایجاد شده بود، فروکش نکرده و هر بار که از فروشندگان علت گرانی کالاهای اساسی پرسیده میشود، تنها جوابشان این است که این کالاها خرید قبلی ما بوده؛ یعنی زمانی که دلار در کانال ۱۸ هزار تومانی قرار داشت و باید به ناچار بر اساس قیمتهای قبلی ارز، کالاهای خریداری شده را به فروش برسانند تا بیشتر از این دچار خسارت نشوند.
البته مردم بیراه هم نمیگویند، از زمانیکه دلار در سراشیبی سقوط حرکت کرده و از رقمهای قابلتوجه قیمتی، خود را به کانال ۱۱ هزار تومانی رسانده است، قیمت بسیاری از کالاهای اساسی یا تکان نخورده، یا حتی گرانتر هم شدهاند. مثلا همین سه روز پیش بود که افزایش دوباره نرخ شیر روی تارنمای رسانهها رفته بود؛ «قیمت شیر دوباره گران شد.»
قیمت شیر دوباره در برخی از برندها در سایه سکوت سازمانهای حمایت مصرف کنندگان و تولید کنندگان و تعزیرات حکومتی افزایش یافت، به طوری که قیمت هر لیتر شیر مدت دار با بسته بندی تراپک که به ۵ هزار تومان رسیده بود به قیمت ۵ هزار و ۵۰۰ تومان، شیر مدت دار ۲۰۰ سیسی با بسته بندی تتراپک از ۲ هزار تومان به ۲ هزار و ۲۰۰ تومان و شیر ۹۴۶ گرم بطری از ۴ هزار و ۵۰۰ تومان به ۴ هزار و ۷۰۰ تومان و ۵ هزار تومان رسیده است.
هر چه که هست حالا چند وقتی میشود که دیگر گرانیهای افسار گسیخته در چهارراهاستانبول به گوش نمیرسد، اما در این میان صحبت با مردم نشان میدهد که هنوز بازار حال و هوای افزایشی خود را کنار نگذاشته و نرخ بیشتر کالاهای اساسی در سربالایی حرکت میکند.
حالا بر اساس گزارشهای رسیده مرکز آمار در حالی از تورم نقطهای آبان ماه همین امسال نسبت به سال گذشته را ۳۴٫۹ درصد اعلام میکند که گفته میشود متوسط تورم در اقلام خوراکی و آشامیدنی در آبان ماه امسال به ۴۸ درصد افزایش یافته است.
بررسی جدول تورم نقطهای اقلام خوراکی و آشامیدنی در گزارش مرکز آمار ایران حاکی است، افزایش قیمت انواع گوشت بالای ۵۰ درصد، ماهیها بالای ۶۰ درصد و میوه و خشکبار بالای ۷۰ درصد بوده است. بر اساس این گزارش، نرخ تورم نقطهای محصولات خوراکی طبقهبندینشده هم به مرز ۱۰۰ درصد رسیده است.
بنابراین، میتوان این گونه نتیجهگیری کرد که با توجه به افزایش ۲۰درصدی حداقل حقوق در ابتدای سال ۹۶، این افزایش با افزایش قیمت کالاها در سال جاری همخوانی نداشته و قدرت خرید بسیاری از خانوارهای کارگری در مقایسه با سال گذشته کاهش یافته است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
در هفته صنعت معدن تجارت بازدید خبرنگاران از مجتمع کشتی سازی سپهر دریا جنوب بندرعباس صورت گرفت شایان ذکر است مجتمع کشتی سازی سپهر دریا جنوب یک از فعالترین شرکتهای کشتی سازی می باشد برای دیدن این ویدئو اینجـــا کلیــک کنـــید مهسا پارسا////
صحبهای جالب مدیرکل بهزیستی هرمزگان در خصوص هفته مبارزه با مواد مخدر ، دیدن این ویدئو به همه خانواده مخصوصا خانواده های در معرض آسیب توصیه می شود برای دیدن این ویئو اینجـــا کلیک کنید عالیه حسن زاده ////
با همت اتاق اصناف ، مراسم روز ملی اصناف در بندرعباس ، با حضور مسئولان استانی و کشوری در بندرعباس برگزار شد برای دیدن این ویدئو اینجــا کلیــک کنیــد عالیه حسن زاده///
اقدامات سازمان مشاغل شهری و فراورده های کشاورزی شهرداری بندرعباس در عید قربان. برای دیدن این ویدئو اینجا کلیک کنید مهسا پارسا///
Δ