در این دیدار که با حضورمشاور رییس در امور بین الملل سازمان حفاظت محیطزیست ، سرپرست مرکز اموربین الملل و کنوانسیون ها و همچنین نماینده وزارت امورخارجه، با آرتور لارکوفسکی نماینده ویژه تغییر اقلیم وزارت محیط زیست لهستان برگزار شد، بر همکاری ایران برای دستیابی به هدف جهانی تغییر اقلیم تاکید شد. به گزارش پایگاه […]
در این دیدار که با حضورمشاور رییس در امور بین الملل سازمان حفاظت محیطزیست ، سرپرست مرکز اموربین الملل و کنوانسیون ها و همچنین نماینده وزارت امورخارجه، با آرتور لارکوفسکی نماینده ویژه تغییر اقلیم وزارت محیط زیست لهستان برگزار شد، بر همکاری ایران برای دستیابی به هدف جهانی تغییر اقلیم تاکید شد.
به گزارش پایگاه خبری صدای گامبروم به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سازمان حفاظت محیط زیست، آرتور لارکوفسکی نماینده ویژه تغییر اقلیم وزارت محیط زیست لهستان با بر شمردن اهمیت برگزاری بیست و چهارمین نشست متعاهدین کنوانسیون، برای اجرایی کردن اهداف موافقتنامه پاریس و تدوین قوانین اجرای آن، خواهان حمایت ایران به عنوان یکی از بازیگران اصلی و تاثیر گذار مذاکرات، از نهایی شدن قوانین اجرای موافقتنامه پاریس شد.
مشاور رییس سازمان در امور بین الملل سازمان حاظت محیط زیست نیز ضمن تایید اهمیت برگزاری نشست مذکور در فرآیندهای آتی اجرا، یک جانبه گرایی و اعمال تحریم های ناعادلانه ایالات متحده آمریکا و عدم پایبندی آن کشور به تعهدات بین المللی را به عنوان یکی از بزرگترین موانع جامعه بین المللی در دستیابی به هدف کاهش انتشار گازهای گلخانه ای و مقاوم سازی اکوسیستم های انسانی و طبیعی اعلام کرد و خواستار همراهی و همکاری بیشتر اتحادیه اروپا در رابطه با اجرای موافقتنامه پاریس و رفع موانع آن شد.
گفتنی است، بیست و چهارمین نشست متعاهدین کنوانسیون تغییر اقلیم از تاریخ ۱۱ الی ۲۳ آذرماه با حضور نمایندگان ۱۹۷ کشور در شهر کاتوویسته لهستان برگزار خواهد شد و هیات اعزامی کشورمان متشکل از نمایندگان سازمان ها و نهادهای ذیربط در این اجلاس شرکت خواهند کرد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
معاون رییس جمهور و رییس سازمان حفاظت محیط زیست گفت: تا زمانی که این تحریمها بهطور کامل برداشته نشوند، انتظار پایبندی به اهداف زیستمحیطی کنوانسیون ناعادلانه و غیرمنطقی است.
شینا انصاری، معاون رییس جمهور و رییس سازمان حفاظت محیط زیست در ورودی اجلاس سران کاپ ۲۹ مورد استقبال رسمی آنتونیو گوترش، دبیر کل سازمان ملل متحد و الهام علیاف ، رییس جمهور آذربایجان قرار گرفت.
یک پژوهش علمی که در مجله علوم و تکنولوژی محیط زیست منتشر شده است نشان می دهد که بیشتر ضایعات پلاستیکی که به محیط زیست رها میشوند به خاک ختم میشوند اما نزدیک به یک سوم به محیط دریایی نفوذ و اثرات جبرانناپذیری بر اکوسیستمها ایجاد میکنند علاوه بر این، زبالههای پلاستیکی با چرخه کربن دریایی تداخل ایجاد و تغییرات آبوهوایی را تشدید میکنند.
حفاظت از حشرات ، حفاظت از پرندگان
Δ