به گزارش پایگاه خبری صدای گامبرون ، ماشا الله خنجی رئیس اداره میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری شهرستان بستک در سومین روز از هفته میراث فرهنگی خبرداد بانک اطلاعاتی میراث ناملموس به زودی راه اندازی خواهد شد. وی خاطرنشان کرد از جمله اهداف مهم ایجاد این بانک اطلاعاتی برای شهرستان بستک می توان به […]
به گزارش پایگاه خبری صدای گامبرون ، ماشا الله خنجی رئیس اداره میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری شهرستان بستک در سومین روز از هفته میراث فرهنگی خبرداد بانک اطلاعاتی میراث ناملموس به زودی راه اندازی خواهد شد. وی خاطرنشان کرد از جمله اهداف مهم ایجاد این بانک اطلاعاتی برای شهرستان بستک می توان به شناسایی و ثبت و ضبط آثار ناملموس همچون آئین های شفاهی(شعرخوانی،ضرب المثل ها، زبان شناسی و بررسی لهجه های بومی، آواز خوانی و…) ثبت شود وی افزود مناسک و آئین های اجتماعی(جشن ها، بازی های محلی، اعیاد و…) دانش های سنتی مرتبط با طبیعت(طب سنتی، معماری سنتی و مصالح سازی سنتی و…) هنرهای اجرایی( نمایش ها، موسیقی، ادوات موسیقی سنتی، رقص های محلی و…) صنایع سنتی(پوشاک محلی، سفال گردی، مجموعه هنرهای بافندگی و…) اشاره کرد. ود ر ادامه با شناسایی، ثبت و ضبط این مجموعه در سطح شهرستان می توان بهتر در راستای حفظ این آثار فرهنگی ناملموس تلاش کرد و همین زمینه ای خواهد بود تا آداب و سنن سنتی که به فراموشی سپرده شده اند دوباره احیا شوند.۳
“بابک پارسا”
این مطلب بدون برچسب می باشد.
روایت صالحی رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی از آینده بنیاد مسکن و برنامه توسعه هفتم: بدون تمرکز بر برنامه هفتم پیشرفت, مطالبات اقتصادی رهبری برآورده نمی شوند رئیس جمهور سرچشمه وفاق اقتصادی را بخوبی نشان داد/ بنیاد مسکن برای تحقق اهدافش، نیازمند زنجیره همکاری است/ تشکیل میز وفاق در بنیاد مسکن برای تحقق برنامه […]
استاندار هرمزگان اعتبار طرح گازرسانی میناب را بالغ بر ۶۰۰ میلیارد تومان دانست و از پیشرفت فیزیکی مناسب طرح خبرداد.
سرپرست بیمارستان خاتم الانبیاء (ص) جاسک، از اقدام خیرخواهانه یک نیکوکار در اهدای یک دستگاه دیالیز به این مرکز درمانی خبر داد
با عنایت به شروع ایام ماه محرم و صفر و برگزاری مراسم عزاداری سرور و سالار شهیدان”حضرت اباعبدالله الحسین(ع)” نظارت بررعایت موازین بهداشت فردی و محیطی در تکایا ،مساجد ، هیئت ها و موکب ها و به ویژه نظارت بر تهیه و توزیع نذورات در مراسم برای پیشگیری از بروز بیماری های مرتبط با آب و غذا از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
Δ