به گزارش پایگاه خبری صدای گامبرون و به نقل از ایرنا ؛ زلزله ای به بزرگی ۴٫۱ دهم در مقیاس امواج درونی زمین (ریشتر) ساعت ۲ و ۴۶ دقیقه و ۴۰ ثانیه بامداد امروز (یکشنبه) حاجی آباد در استان هرمزگان را لرزاند. بامداد یکشنبه ایرنا به نقل از مرکز لرزه نگاری دانشگاه تهران، این زلزله […]
به گزارش پایگاه خبری صدای گامبرون و به نقل از ایرنا ؛
زلزله ای به بزرگی ۴٫۱ دهم در مقیاس امواج درونی زمین (ریشتر) ساعت ۲ و ۴۶ دقیقه و ۴۰ ثانیه بامداد امروز (یکشنبه) حاجی آباد در استان هرمزگان را لرزاند.
بامداد یکشنبه ایرنا به نقل از مرکز لرزه نگاری دانشگاه تهران، این زلزله در عمق ۱۰ کیلومتری زمین به وقوع پیوست. کانون این زلزله در موقعیت ۲۸٫۲۷ عرض شمالی و ۵۵٫۶۵ طول شرقی ثبت شده است. هنوز از خسارات احتمالی این زمین لرزه گزارشی منتشر نشده است. حاجیآباد شمالیترین شهر استان هرمزگان و در نزدیکی استان کرمان واقع شده است. این شهر در بخش مرکزی شهرستان حاجیآباد قرار دارد.
“بابک پارسا”
این مطلب بدون برچسب می باشد.
در نشستی مشترک، تفاهمنامه همکاری فیمابین اداره کل آموزش و پرورش استان هرمزگان و شرکت گاز استان به امضا رسید. این مراسم با حضور منوچهر ضیایی، مدیر کل آموزش و پرورش استان هرمزگان و رضا رفیعی، مدیرعامل شرکت ملی گاز استان هرمزگان برگزار گردید
در جلسهای با حضور مسئولان شهرستانی و استانی، برنامهریزی برای برگزاری دومین جشنواره شعر طنز «نوش خند» در حاجیآباد انجام شد.
ماشاالله خنجی، بخشدار مرکزی شهرستان بستک، در پیامی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر، فرارسیدن هفته دولت را تبریک گفت.
استاندار هرمزگان با اشاره به امضای تفاهمنامه سرمایهگذاری مشترک بین ایران و قزاقستان در بندر شهید رجایی، این اقدام را نشانهای از پویایی اقتصاد کشور و تداوم روند فعالیتهای راهبردی این بندر حتی پس از حادثه اخیر دانست.
Δ