تأکید بر ایجاد زیرساخت های تفریحات دریایی در هرمزگان/ سامانه تک پنجره صدور مجوز سازه های دریایی راه اندازی می شود/ طرح حدنگاری ساحلی در حال اجراست در سیزدهمین نشست کمیته ساماندهی و مدیریت سواحل استان هرمزگان، ایجاد زیرساخت های تفریحات دریایی در سواحل این استان مورد تأکید قرار گرفت و آخرین وضعیت راه اندازی […]
تأکید بر ایجاد زیرساخت های تفریحات دریایی در هرمزگان/ سامانه تک پنجره صدور مجوز سازه های دریایی راه اندازی می شود/ طرح حدنگاری ساحلی در حال اجراست
در سیزدهمین نشست کمیته ساماندهی و مدیریت سواحل استان هرمزگان، ایجاد زیرساخت های تفریحات دریایی در سواحل این استان مورد تأکید قرار گرفت و آخرین وضعیت راه اندازی سامانه تک پنجره صدور مجوز سازه های دریایی و اجرای طرح حدنگار اراضی ساحلی تشریح شد.
به گزارش پایگاه خبری صدای گامبرون به نقل از روابط عمومی اداره کل بنادر و دریانوردی استان هرمزگان، “فریدون همتی” استاندار هرمزگان در این نشست اظهار داشت: با معرفی جاذبه های کم نظیر مناطق ساحلی هرمزگان می توان گردشگران بسیاری را جهت بازدید از این مناطق جذب کرد.
وی خاطرنشان کرد: برنامه های توسعه و ساماندهی سواحل برای شهرهای ساحلی و جزایر هرمزگان به ویژه جزایر هرمز و لارک نیز باید به طور جدی پیگیری و اجرایی شود.
همتی با بیان اینکه طرح های جدیدی برای ساماندهی و زیباسازی سواحل شهر بندرعباس و دیگر مناطق ساحلی و جزایر هرمزگان در دست اجراست، عنوان کرد: احداث بلوار ساحلی شرق بندرعباس، ایجاد پارکینگ شناورهای شخصی، احداث برج ساحلی به عنوان نماد شهر بندرعباس، ساماندهی خورها و توسعه و زیباسازی ساحل سورو از جمله این برنامه هاست.
استاندار هرمزگان گفت: بندرعباس باید به عنوان یک ستاره درخشان و نگین شهرهای بندری ایران در کشور و منطقه بدرخشد و ما باید پایه گذار توسعه و زیباسازی سواحل این شهر باشیم.
وی تصریح کرد: باید زیرساخت های تفریحات دریایی در سواحل شهر بندرعباس فراهم شود و برای تحقق این هدف تمامی دستگاه های مسئول باید مشارکت و همراهی لازم را داشته باشند.
همتی بیان کرد: سواحل شهر بندرعباس می تواند به یکی از نقاط پرجاذبه برای گردشگران تبدیل شود و نیاز است که زیرساخت های گردشگری در آن فراهم شود.
وی اظهار داشت: ظرفیت ایجاد شهرک های گردشگری در سواحل شرقی بندرعباس وجود دارد و در کنار ایجاد بلوار ساحلی باید این موضوع نیز جدی گرفته شود.
عالی ترین مقام اجرایی دولت در استان هرمزگان بر رفع موانع و حذف فرآیندهای زمانبر اداری به منظور سرعت بخشیدن به پروژه های ساحلی و دریایی تأکید کرد و گفت: تمامی دستگاه های متولی نسبت به احصاء موارد و اختیارات جهت ساده سازی و سرعت بخشیدن به امور عمرانی در سواحل اقدام کنند.
استاندار هرمزگان اضافه کرد: هر کجا لازم باشد با وزیران مربوطه و اعضای هیأت دولت مکاتبه می نمایم تا تفویض اختیارات مربوط به صدور مجوزها و استعلام ها به شکل متمرکز به دستگاه های استانی واگذار شود.
همتی پاسخ دقیق و به موقع استعلامات را یکی از مهم ترین عوامل موثر بر سرعت بخشیدن عملیات اجرایی پروژه های ساحلی و سازه های دریایی برشمرد و اظهار داشت: تمامی مجموعه ها ضمن پاسخ به استعلام مورد درخواست دستگاه متولی، در صورت لزوم موارد درخواستی و مورد بررسی خود را نیز در سامانه تک پنجره ای که توسط سازمان بنادر ایجاد شده، بارگذاری نمایند.
“اله مراد عفیفی پور” مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان و دبیر کمیته ساماندهی و مدیریت سواحل استان نیز ضمن ارایه گزارشی از اقدامات صورت گرفته طی سال جاری اظهار داشت: طی ۹ ماهه سال ۹۷، در مجموع ۱۴ فقره مجوز برای سازه ها و تأسیسات دریایی استان با پیگیری های این کمیته صادر شده است که شامل چهار مجوز موافقت اولیه، هفت مجوز ساخت و سه مورد هم مجوز بهره برداری می شود.
وی اضافه کرد: در مجموع ۳۲۷ سازه دریایی در استان هرمزگان شناسایی شده است که ۲۲۹ مورد به ارگان های دولتی و ۹۸ مورد هم به بخش خصوصی تعلق دارد.
به گفته عفیفی پور، تاکنون ۳۵۴ مورد پرونده برای سازه های دریایی در این استان تشکیل شده که پس از تکمیل مدارک، تعیین تکلیف مجوزهای آنها دو هفته زمان می برد.
دبیر کمیته ساماندهی و مدیریت سواحل استان هرمزگان از پیگیری های صورت گرفته به منظور راه اندازی سامانه تک پنجره در این استان به منظور تسهیل و تسریع در روند صدور مجوز سازه و تأسیسات ساحلی و دریایی سخن به میان آورد و گفت: با راه اندازی این سامانه، متقاضیان بدون مراجعه به دستگاه های مربوطه، می توانند استعلام های مربوط به مجوزهای موافقت اولیه، ساخت و بهره برداری سازه ها و تأسیسات را دریافت کنند.
شایان ذکر است، در بخش دیگری از این نشست، آخرین وضعیت پیشرفت طرح جامع کاداستر(حدنگاری) اراضی ساحلی استان و تعیین خط حریم دریا توسط اداره کل منابع طبیعی نیز تشریح شد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
استاندار هرمزگان و اعضای کمیسیونهای اقتصادی و حمایت از تولید و نظارت بر اصل ۴۴ قانون اساسی در بازدید از پالایشگاه نفت بندرعباس، بر اهمیت این مجموعه در اقتصاد کشور و لزوم رفع مسائل پیش روی آن با بهرهگیری از ظرفیتهای قانونی تأکید کردند.
سرمایهگذاری ۹.۵ میلیون یورویی معادل هفت هزار و پانصد میلیارد ریالی شرکت توسعه خدمات دریایی و بندری بتا در نوسازی ناوگان حملونقل بندری بندر شهید رجایی در راستای اقتصاد دریا محور
این مسابقات که به صورت دوره ای آغاز شده بود در نهایت و پس از برگزاری ۱۰ بازی با شناخت قهرمان به پایان رسید.
معاون فنی و نگهداری ادارهکل بنادر و دریانوردی هرمزگان از آغاز عملیات ارتقای جرثقیلهای دروازهای موسوم به جرثقیل ترانستینر منگان شماره هفت(RTG) با بهرهگیری از توان متخصصان داخلی در بندر شهید رجایی خبر داد.
Δ