به گزارش پایگاه خبری صدای گامبرون ، دکتر سید عباس صالحی در آیین اختتامیه نهمین جشنواره بینالمللی فرهنگی و هنری خلیج فارس که همزمان با دهم اردیبهشت روز ملی خلیج فارس در بندرعباس برگزار شد، عنوان کرد: خلیج فارس برای ما علاوه بر اینکه یک سرمایه خدادادی است، سرمایه بزرگ ارتباطی است که ما را […]
به گزارش پایگاه خبری صدای گامبرون ، دکتر سید عباس صالحی در آیین اختتامیه نهمین جشنواره بینالمللی فرهنگی و هنری خلیج فارس که همزمان با دهم اردیبهشت روز ملی خلیج فارس در بندرعباس برگزار شد، عنوان کرد: خلیج فارس برای ما علاوه بر اینکه یک سرمایه خدادادی است، سرمایه بزرگ ارتباطی است که ما را به جهان و جهان را به ایران متصل داشته است.
وی ادامه داد: خلیج فارس سرمایه بزرگ ایران زمین است که در طول تاریخ فرصتی بوده برای تلاقی فرهنگ ها، ادیان و مذاهب که چون یک ترکیب زیبا، فضای همدلی را نشان داده است.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: خلیج فارس نمادی برای مقاومت ایرانیان هرگاه که در معرض بدخواهی قرار می گرفته از دوره های کهن تا دوره استعمار پرتغال و انگلیس و تا دوران دفاع مقدس بوده است.
صالحی تصریح کرد: خلیج فارس نماد مقاومت ملی و نماد وحدت ملی است و ایرانیان از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب با نام خلیج فارس چون نخ تسبیحی گرد هم می آمده اند.
وی گفت: خلیج فارس یک قطعه نیست بلکه جان و روح هویت ایران و ایرانی است.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی خاطرنشان کرد: خلیج فارس نه یک روز که همه سال و ثانیه ها است، خلیج فارس یک سرمایه است که باید از همه زاویه ها از آن صیانت کرد و صیانت از نام خلیج فارس صیانت از یک تاریخ کهن است.
صالحی اظهار داشت: باید بیش از گذشته در صیانت از این نام هم در حوزه اسنادی و هم در حوزه پژوهش بکوشیم.
وی اضافه کرد: خلیج فارس زیست بومی کم مانند است که باید در حفاظت از محیط زیست آن نیز بکوشیم.
“بابک پارسا”
این مطلب بدون برچسب می باشد.
استاندار هرمزگان و اعضای کمیسیونهای اقتصادی و حمایت از تولید و نظارت بر اصل ۴۴ قانون اساسی در بازدید از پالایشگاه نفت بندرعباس، بر اهمیت این مجموعه در اقتصاد کشور و لزوم رفع مسائل پیش روی آن با بهرهگیری از ظرفیتهای قانونی تأکید کردند.
طی مراسمی از سوی معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست لوح تقدیر جشنواره ملی پژوهشگران به حبیب مسیحی تازیانی مدیرکل حفاظت محیط زیست هرمزگان اهدا شد
حضرت آیتالله خامنهای: «راهبرد همیشگی شهید سلیمانی در این فعّالیّتهای جهادیاش عبارت بود از اینکه جبههی مقاومت را احیا کند؛ یعنی چه؟ یعنی از ظرفیّتها و جوانهای آمادهبهکار خود آن کشورها استفاده کند که این کار را به بهترین وجهی انجام داد. هر جا که وارد میشد ــ عراق یک جور، سوریه یک جور، لبنان […]
خیلی خوش آمدید برادران عزیز، خواهران عزیز. ما در آستانهی ماه رجب قرار داریم؛ ماه دعا، ماه عبادت، ماه توسّل الیالله. از فرصت این ماه استفاده کنیم، دلهایمان را، جانهایمان را، نیّتهایمان را وصل کنیم به دریای بیکرانهی رحمت الهی. کارها دست خدا است؛ از خدا همّت بخواهیم، از خدا توان بخواهیم، از خدا توفیق بندگی بخواهیم. دعاهای ماه رجب سرشار است از مضامین و مفاهیم بلند و معارف عالی الهی و اسلامی. از خدا طلب عافیت کنید، طلب توفیق کنید، طلب نصرت کنید.
Δ