معاون تحقیقات و فناوری وزیر بهداشت شایعترین عامل مرگ و بیماری در ایران را اعلام کرد. ملکزاده با اشاره به اینکه مطالعه، برای نخستین بار، نرخ جمعیت در ۱۹۵ کشور مورد بررسی را اعلام کرده است، گفت: ایران با جمعیت ۸۲٫۲ میلیون نفر، دارای سرانه درآمد ناخالص ملی ۱۷٫۵ هزار دلار، نرخ باروری ۱٫۷ و […]
معاون تحقیقات و فناوری وزیر بهداشت شایعترین عامل مرگ و بیماری در ایران را اعلام کرد.
ملکزاده با اشاره به اینکه مطالعه، برای نخستین بار، نرخ جمعیت در ۱۹۵ کشور مورد بررسی را اعلام کرده است، گفت: ایران با جمعیت ۸۲٫۲ میلیون نفر، دارای سرانه درآمد ناخالص ملی ۱۷٫۵ هزار دلار، نرخ باروری ۱٫۷ و متوسط سالهای تحصیل ۷٫۸ سال است.
معاون تحقیقات وزیر بهداشت، سن امید به زندگی در ایران در سال ۹۶ را برای زنان ۷۹٫۴ و برای مردان ۷۵٫۵ سال اعلام کرد و گفت: این در حالی است که سن امید به زندگی مورد انتظار و پیشبینیشده برای زنان ایران در سال گذشته، ۷۷ و مردان ۷۰ سال بود که این نشان از پیشرفت سریعتر ایران در دستیابی به شاخص جهانی افزایش سن امید به زندگی بهویژه بین زنان دارد.
بهگفته وی، سن امید به زندگی زنان ایرانی در سال ۹۶، در مقایسه با ۲۷ سال پیش از آن (سال ۶۹)، بیش از ۹ سال و در مردان ۱۰ سال افزایش یافته است.
استاد ممتاز دانشگاه علوم پزشکی تهران، با اشاره به روند مرگومیر کودکان ایرانی (یک مرگ بهازای ۱۰۰۰ تولد)، شمار مرگ کودکان زیر ۵ سال کشور را در حال حاضر، ۱۴ مورد در هر یکهزار تولد اعلام کرد و گفت: ۲۷ سال پیش، شاهد مرگ بیش از ۶۴ کودک زیر ۵ سال بهازای یکهزار تولد بودیم.
ملکزاده خاطرنشان کرد: روند مرگ کودکان زیر یک سال ایرانی نیز نشان میدهد درحالی که در سال ۶۹، مرگ ۵۰ کودک زیر یک سال بهازای ۱۰۰۰ تولد گزارش شده، در سال ۲۰۱۷ این رقم به ۱۲ مرگ رسیده است.
وی یادآور شد: مرگومیر کودکان زیر یک سال و زیر ۵ سال ایرانی در سال ۶۹ بیش از عدد مورد انتظار بوده است اما در سال گذشته، مرگومیر کودکان، حتی کمتر از عدد پیشبینیشده بوده و دراینباره ایران به پیشرفتهای بسیار خوبی دست یافته است.
مجری بزرگترین مطالعه کوهورت خاورمیانه و شمال آفریقا در ایران، در ادامه، فهرستی از علل مهم مرگومیر در ایران طی ۱۰ سال گذشته و روند تغییرات (افزایش یا کاهش) هر یک از این را علل ارائه کرد و گفت: بیماریهای قلبی عروقی با ۲۷ درصد افزایش، سکته مغزی با ۱۹ درصد افزایش، آلزایمر با ۱۰۳ درصد افزایش، صدمات جادهای با ۳۱ درصد کاهش، بیماریهای قلبی ناشی از فشار خون بالا با ۵۵ درصد افزایش، دیابت با ۷۶ درصد افزایش، بیماریهای مزمن انسدادی ریوی با ۴۰ درصد افزایش، بیماریهای مزمن کلیوی با ۵۶ درصد افزایش، اختلالهای نوزادی با ۶۰ درصد کاهش، بیماریهای عفونی دستگاه تنفسی با ۰٫۶ درصد افزایش، نواقص مادرزادی با ۵۴ درصد کاهش مهمترین علل مرگ در ایران را تشکیل میدهند.
رییس پژوهشکده بیماریهای گوارش و کبد دانشگاه علوم پزشکی تهران، شمار مرگومیر هر دو جنس در جهان طی سال ۲۰۱۷ را ۵۶ میلیون (۳۰٫۵ میلیون مرد و ۲۵٫۵ میلیون زن) برشمرد و با اشاره به سهم ۲٫۹ میلیون نفری خاورمیانه از این تعداد مرگ در سال ۲۰۱۷ (۱٫۷ میلیون مرد و ۱٫۲ میلیون زن)، افزود: در سال گذشته، ۳۸۰ هزار مرگ برای ایران شامل ۲۲۰ هزار مرد و ۱۶۰ هزار زن ثبت شده است.
ملکزاده با تأکید بر افزایش طبیعی شمار سالانه مرگها در کشور، درباره روند مرگومیر استانداردشده سنی در ایران طی سالهای ۶۹ تا ۹۴ گفت: آنچه در بررسی روند مرگهای یک کشور مهم تلقی میشود «شاخص مرگومیر استانداردشده سنی» (یک مرگ بهازای هر ۱۰۰ هزار نفر) است که بررسی سالهای یادشده نشان میدهد میزان مرگومیر استانداردشده سنی در ایران بسیار کاهش یافته و این کاهش در کل جهان و خاورمیانه نیز رخ داده است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
حضرت آیتالله خامنهای: «راهبرد همیشگی شهید سلیمانی در این فعّالیّتهای جهادیاش عبارت بود از اینکه جبههی مقاومت را احیا کند؛ یعنی چه؟ یعنی از ظرفیّتها و جوانهای آمادهبهکار خود آن کشورها استفاده کند که این کار را به بهترین وجهی انجام داد. هر جا که وارد میشد ــ عراق یک جور، سوریه یک جور، لبنان […]
خیلی خوش آمدید برادران عزیز، خواهران عزیز. ما در آستانهی ماه رجب قرار داریم؛ ماه دعا، ماه عبادت، ماه توسّل الیالله. از فرصت این ماه استفاده کنیم، دلهایمان را، جانهایمان را، نیّتهایمان را وصل کنیم به دریای بیکرانهی رحمت الهی. کارها دست خدا است؛ از خدا همّت بخواهیم، از خدا توان بخواهیم، از خدا توفیق بندگی بخواهیم. دعاهای ماه رجب سرشار است از مضامین و مفاهیم بلند و معارف عالی الهی و اسلامی. از خدا طلب عافیت کنید، طلب توفیق کنید، طلب نصرت کنید.
رئیس جمهور در تماس تلفنی با الهام علیاف همتای آذربایجانی خود، ضمن ابراز تأسف از سانحه سقوط هواپیمای مسافربری خطوط هوایی این کشور، جان باختن تعدادی از شهروندان این کشور را تسلیت گفت.
*پوراحمدی، مدیرعامل صندوق اعتباری هنر با صدور تقدیرنامه، از تلاشهای مدیرعامل بیمه دانا و کارکنان این شرکت بهسبب حمایت مطلوب بیمه دانا*از اهالی فرهنگ و هنر و اعطای بهترین خدمات درمان تکمیلی به این قشر فرهی 🔹سیدمجیدخته در سراسر کشور، تشکر و قدردانی کرد. 🔹در متن این تقدیرنامه آمده است: در این رهگذر هستند مردان […]
Δ