مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان گفت: عملیات لایروبی اسکله قدیم بندرخمیر به منظور ارتقاء ضریب ایمنی ترددهای دریایی و تحقق خواستههای مردمی و شناورداران سنتی درحال انجام است. “حسین عباسنژاد” با اشاره به آغاز عملیات لایروبی اسکله قدیم بندرخمیر اظهار داشت: این اقدام اداره کل بنادر استان در راستای تحقق خواستههای مردمی و مسئولان شهرستان […]
مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان گفت: عملیات لایروبی اسکله قدیم بندرخمیر به منظور ارتقاء ضریب ایمنی ترددهای دریایی و تحقق خواستههای مردمی و شناورداران سنتی درحال انجام است. “حسین عباسنژاد” با اشاره به آغاز عملیات لایروبی اسکله قدیم بندرخمیر اظهار داشت: این اقدام اداره کل بنادر استان در راستای تحقق خواستههای مردمی و مسئولان شهرستان بندرخمیر و با هدف افزایش ظرفیت پهلوگیری شناورهای سنتی و ارتقاء ضریب ایمنی ترددهای دریایی در این اسکله آغاز شده است. وی امکان ماندگاری شناورهای سنتی در ساعات مختلف شبانهروز و ارتقاء ضریب ایمنی ترددهای دریایی و توسعه تخلیه و بارگیری شناورهای سنتی (لنجها) را از دیگر اهداف عملیات لایروبی اسکله قدیم بندرخمیر عنوان کرد. مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان ادامه داد: مطالعات لازم از جمله هیدروگرافی و شناخت توپولوژی منطقه، بررسی جنس بستر و ارزیابی، هماهنگی شیوه برداشت و تعیین محل لایریزی از ابتدای سال گذشته با هماهنگی سازمانهای مربوطه انجام شد. به گفته عباسنژاد؛ در مرحله نخست با استفاده از یک بیل مکانیکی دوزیست دارای دکل ۱۸ متری انجام لایروبی پای اسکله به میزان ۱۶ هزار متر مکعب و حمل لای به خشکی آغاز و در مرحله نهایی نیز تا میزان ۲۵ هزار متر مکعب لایروبی از طریق افزایش ظرفیت و توان بیل مکانیکی دارای دکل ۲۴ متری برای اطمینان از ترابری ایمن شناورها برنامهریزی شده است. وی وجود کارخانه سیمان و گچ، کارگاههای لنجسازی و مزارع پرورش آبزیان و عقبه و قدمت تجارت دریایی را بخشی از مزیتهای اقتصادی شهرستان خمیر برشمرد و خاطرنشان کرد: احیای اسکله قدیم بندر خمیر باعث رضایت دریانوردان شناورهای سنتی و شکوفایی بیشتر این شهرستان خواهد شد. گفتنی است؛ برای لایروبی در آبهایی که برای کشتیهای معمولی کمعمق و عملاً غیرقابل تردد محسوب میشوند، از لایروبهای دوزیست استفاده میشود. برای نگهداری کانالهای کوچک و پای اسکلهها نیز از این نوع لایروبها استفاده میشود. طراحی این نوع لایروبها به شکلی است که میتوانند در آبهای کم عمق و همچنین در محیطهای با بستر گل و لای و تغییرات جزر و مدی بالا عملیات لایروبی را انجام دهند. شهرستان بندر خمیر در ۹۵ کیلومتری غرب بندرعباس واقع شده است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
سرمایهگذاری ۹.۵ میلیون یورویی معادل هفت هزار و پانصد میلیارد ریالی شرکت توسعه خدمات دریایی و بندری بتا در نوسازی ناوگان حملونقل بندری بندر شهید رجایی در راستای اقتصاد دریا محور
این مسابقات که به صورت دوره ای آغاز شده بود در نهایت و پس از برگزاری ۱۰ بازی با شناخت قهرمان به پایان رسید.
معاون فنی و نگهداری ادارهکل بنادر و دریانوردی هرمزگان از آغاز عملیات ارتقای جرثقیلهای دروازهای موسوم به جرثقیل ترانستینر منگان شماره هفت(RTG) با بهرهگیری از توان متخصصان داخلی در بندر شهید رجایی خبر داد.
در دومین دوره جایزه سرآمدی مدیریت دانش بر اساس مدل ارزیابی شامل ۹ معیار و ۶۰ زیرمعیار، شرکت نفت ستاره خلیج فارس رتبه نخست را کسب کرد.
Δ