به گزارش پایگاه خبرگزاری صدای گامبرون و به نقل ازخبرگزاری تسنیم: متن طرح استیضاح وزیر امورخارجه را که از سوی نمایندگان تدوین شده منتشر شد. محمدجواد ظریف، وزیر امور خارجه اخیرا در مصاحبهای مدعی شده بود “در ایران خیلیها از پولشویی منفعت میبرند و آنجاهایی که هزاران میلیارد پولشویی انجام میدهند، حتماً آن قدر توان […]
به گزارش پایگاه خبرگزاری صدای گامبرون و به نقل ازخبرگزاری تسنیم: متن طرح استیضاح وزیر امورخارجه را که از سوی نمایندگان تدوین شده منتشر شد.
محمدجواد ظریف، وزیر امور خارجه اخیرا در مصاحبهای مدعی شده بود “در ایران خیلیها از پولشویی منفعت میبرند و آنجاهایی که هزاران میلیارد پولشویی انجام میدهند، حتماً آن قدر توان مالی دارند که دهها یا صدها میلیارد هزینه تبلیغات و فضاسازی در کشور، علیه قوانین ضدپولشویی ایجاد کنند”.
این ادعای ظریف درباره پولشویی گسترده در کشور، طی روزهای گذشته با واکنشهای زیادی از جمله انتقادات نمایندگان مجلس، کارشناسان سیاسی مواجه شد و جمعی از آنها خواستار ارائه مستندات از جانب وی شدند که تاکنون این امر اتفاق نیافته است.
پس از این اظهارات وزیر امور خارجه، شماری از اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با تسنیم، خواستار احضار وزیر امور خارجه به کمیسیون امنیت ملی مجلس شدند تا درباره اظهاراتش به اعضای کمیسیون توضیحاتی را ارائه کند که در همین زمینه نیز حشمتالله فلاحتپیشه رئیس کمیسیون امنیت ملی نیز اعلام کرده بود که وزیر امور خارجه را برای ادای توضیحات در این زمینه به کمیسیون دعوت کرده است.
حسینعلی حاجی دلیگانی نیز پس از اظهارات ظریف به خبرنگار تسنیم گفته بود که طرح استیضاح وزیر امور خارجه از سوی برخی از نمایندگان تدوین و امروز (سهشنبه ۶ آذر) تقدیم هیئترئیسه مجلس میشود.
متن این طرح به شرح زیر است:
هیئت رئیسه محترم مجلس شورای اسلامی
اینجانب امضاکنندگان زیر به عنوان نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی به استناد اصل ۸۹ قانون اساسی و ماده ۲۲۰ آئیننامه داخلی مجلس شورای اسلامی تقاضای استیضاح جناب آقای دکتر محمدجواد ظریف، وزیر امورخارجه به دلایل زیر را داریم.
۱ – اظهارات و اتخاذ مواضع ناصواب از جمله اتهام پولشویی به جمهوری اسلامی
۲- بیتوجهی به اقتصاد در دیپلماسی کشور و عدم اجرای برنامههای اعلامی به مجلس شورای اسلامی جهت اخذ رای اعتماد
۳- عدم توجه کافی به توسعه و فعال کردن روابط با عموم کشورها در قاره آسیا، آفریقا و آمریکای لاتین
۴- استفاده از برخی سفیران ناکارآمد که ارزیابی عملکرد آنها در توسعه روابط با کشورهای مقصد قابل ارائه نمیباشد از باب نمونه سفیر ایران در استرالیا
۵-فرصتسوزی و عدم انتخاب سفیر برای برخی کشورهای دوست که ارتباط خوبی داریم ولی تا مدتها در آن کشورها سفیر نداشتیم. مانند چین و هند.
۶- دستگیری دیپلماتهای ایرانی در کشورهای اروپایی به بهانههای واهی و عدم مقابله به مثل و تحرکات کافی در دفاع از دیپلماتها
۷ – عدم استفاده از فرصتهایی که مقاومت در منطقه فراهم نمود.
۸- موضع منفعلانه دستگاه دیپلماسی در خصوص کشتار حجاج در منا و عدم احقاق حقوق ملت ایران و خانوادههای آنها
۹- به کارگیری افراد نامطمئن در مذاکرات حساس و مهم
۱۰- تهدید بنیه دفاعی کشور و از بین رفتن توانایی آن
۱۱- عدم تامین منافع ملت ایران در قراردادهای منعقد شده
این مطلب بدون برچسب می باشد.
حضرت آیتالله خامنهای: «راهبرد همیشگی شهید سلیمانی در این فعّالیّتهای جهادیاش عبارت بود از اینکه جبههی مقاومت را احیا کند؛ یعنی چه؟ یعنی از ظرفیّتها و جوانهای آمادهبهکار خود آن کشورها استفاده کند که این کار را به بهترین وجهی انجام داد. هر جا که وارد میشد ــ عراق یک جور، سوریه یک جور، لبنان […]
خیلی خوش آمدید برادران عزیز، خواهران عزیز. ما در آستانهی ماه رجب قرار داریم؛ ماه دعا، ماه عبادت، ماه توسّل الیالله. از فرصت این ماه استفاده کنیم، دلهایمان را، جانهایمان را، نیّتهایمان را وصل کنیم به دریای بیکرانهی رحمت الهی. کارها دست خدا است؛ از خدا همّت بخواهیم، از خدا توان بخواهیم، از خدا توفیق بندگی بخواهیم. دعاهای ماه رجب سرشار است از مضامین و مفاهیم بلند و معارف عالی الهی و اسلامی. از خدا طلب عافیت کنید، طلب توفیق کنید، طلب نصرت کنید.
رئیس جمهور در تماس تلفنی با الهام علیاف همتای آذربایجانی خود، ضمن ابراز تأسف از سانحه سقوط هواپیمای مسافربری خطوط هوایی این کشور، جان باختن تعدادی از شهروندان این کشور را تسلیت گفت.
*پوراحمدی، مدیرعامل صندوق اعتباری هنر با صدور تقدیرنامه، از تلاشهای مدیرعامل بیمه دانا و کارکنان این شرکت بهسبب حمایت مطلوب بیمه دانا*از اهالی فرهنگ و هنر و اعطای بهترین خدمات درمان تکمیلی به این قشر فرهی 🔹سیدمجیدخته در سراسر کشور، تشکر و قدردانی کرد. 🔹در متن این تقدیرنامه آمده است: در این رهگذر هستند مردان […]
Δ