مهندس مهدی دوستی استاندار هرمزگان، دکتر احمد مرادی نماینده مردم هرمزگان در مجلس شورای اسلامی، فرماندار قشم، سرپرست اداره کل شیلات هرمزگان و جمعی از مسئولان، مرکز بازسازی ذخایر آبزیان با ظرفیت تولید پنج میلیون قطعه بچه ماهی کلنگ زنی شد. استاندار هرمزگان در این مراسم گفت: طی سفر ریاست جمهوری در آبان ماه سال […]
مهندس مهدی دوستی استاندار هرمزگان، دکتر احمد مرادی نماینده مردم هرمزگان در مجلس شورای اسلامی، فرماندار قشم، سرپرست اداره کل شیلات هرمزگان و جمعی از مسئولان، مرکز بازسازی ذخایر آبزیان با ظرفیت تولید پنج میلیون قطعه بچه ماهی کلنگ زنی شد. استاندار هرمزگان در این مراسم گفت: طی سفر ریاست جمهوری در آبان ماه سال گذشته به استان دستور ساخت سه مرکز بازسازی ذخایر آبزیان صادر شد که پس از طی مراحل لازمه، امروز شاهد گلنگ زنی یک مرکز در جزیره قشم هستیم. مهدی دوستی با اشاره به اهمیت حفظ و بازسازی ذخایر ارزشمند آبزیان بر تسریع ساخت مراکز بازسازی ذخایر آبزیان تاکید کرد و افزود: برداشت مازاد بر ذخائر آبزیان خلیج فارس و دریای عمان فشار مضاعفی وارد نموده علاوه بر این برداشت بالغ بر صد هزار تن مازاد؛ افزایش شناورهای بدون مجوز در طول نوار ساحلی هم مزید برعلت شده که ضرورت دارد هر چه سریعتر حداقل سه مرکز بازسازی و حفاظت از ذخائر ژنتیکی آبزیان خلیج فارس و دریای عمان در استان ایجاد شود. دوستی تصریح کرد: در آینده ای نزدیک استان هرمزگان شاهد بهره برداری از سه مرکزبازسازی ذخایر آبزیان در شهرستان های قشم، بندرلنگه و جاسک خواهیم بود. استاندار هرمزگان با تاکید بر اینکه میزان تولیدات شیلات هرمزگان بالغ بر ۳۵۰ هزار تن است که ۹۰ درصد این فعالیت شیلاتی به وسیله صیادان انجام میشود و تنها ۱۰ درصد با پرورش ماهی و میگو به صورت صنعتی تامین میشود گفت: با توجه به کمبود ذخایر برای این ۹۰ درصد ،دولت برنامه ریزی کرده تا معیشت صیادان نیز تامین شود. وی افزود: سیاستهای محدود کننده ای در حوزه مجوز مدیریت ذخایر داشتیم اما سیاست دولت سیزدهم افزایش مراکز بازسازی ذخایر آبزیان است و تلاش بر کاهش محدودیت در صدور مجوز و تسریع روند صدور است. گفتنی است مساحت این پروژه بالغ بر هشت هکتار است، این مرکز ظرفیت تولید پنج میلیون قطعه بچه ماهی بومی در سال را دارد. اعتبار این طرح از محل سفرهای استانی ریاست جمهور در حدود ۱۰۰ میلیارد تومان تامین می شود، جبران بخشی از فشار بر ذخایر آبزیان بر اثر برداشت بی رویه، ترمیم و کمک به احیاء ذخیرهگاهها و حفظ ذخایر آبزیان، ایجاد توازن در اکوسیستم،حفظ جمعیت روستایی و ساحل نشینان، صید و صیادی پایدار، تثبیت اشتغال و کمک به امنیت غذایی و پدافند غیرعامل را می توان از ضرورت ها و اهم اهداف اجرای طرح بازسازی ذخایر آبزیان برشمرد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
اقدامات این واحد مغایر با ضوابط زیست محیطی بوده است که با پیگیری قضایی پلمپ شد
روایت صالحی رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی از آینده بنیاد مسکن و برنامه توسعه هفتم: بدون تمرکز بر برنامه هفتم پیشرفت, مطالبات اقتصادی رهبری برآورده نمی شوند رئیس جمهور سرچشمه وفاق اقتصادی را بخوبی نشان داد/ بنیاد مسکن برای تحقق اهدافش، نیازمند زنجیره همکاری است/ تشکیل میز وفاق در بنیاد مسکن برای تحقق برنامه […]
مدیر بنادر و دریانوردی قشم گفت: بیش از ۶ میلیون و ۳۲۰ هزار مسافر و گردشگر در چهارماهه امسال در بنادر مسافری و اسکلههای گردشگری این جزیره رفتوآمد کردند.
معاون دریایی اداره کل بنادر و دریانوردی هرمزگان با اشاره به غرق شدن یک لنج باری در حوالی آبهای قشم گفت: تمامهفت خدمه این شناور از خطر غرق شدن نجات یافتند.
Δ