منصور نعیمی، هنرمند، محقق و پژوهشگر پیشکسوت هرمزگانی ساعتی پیش در بندرعباس دارفانی را وداع گفت

منصور نعیمی زاده ی ۲۹ تیر ماه ۱۳۲۹ در محله ی منبر کرتی( سه راه سازمان فعلی ) بندرعباس است . وی از نوجوانی به کار پژوهش در فرهنگ عامه ، روزنامه نگاری وشعر و ادبیات علاقه مند شده و نخستین کار هایش گرد آوری چیستان ها و تهیه روزنامه دیواری بود . پس از […]

منصور نعیمی زاده ی ۲۹ تیر ماه ۱۳۲۹ در محله ی منبر کرتی( سه راه سازمان فعلی ) بندرعباس است . وی از نوجوانی به کار پژوهش در فرهنگ عامه ، روزنامه نگاری وشعر و ادبیات علاقه مند شده و نخستین کار هایش گرد آوری چیستان ها و تهیه روزنامه دیواری بود .
پس از اخذ دیپلم ریاضی به طور جدی با گروه های نمایشی وقت و حلقه شعر و شاعری کار را دنبال نمود . از جمله نخستین نمایش رادیویی را به گویش بندری تدارک دیده و در رادیو ضبط و پخش شد ( سال ۱۳۴۹ ) که مورد استقبال مردم قرار گرفت .
در سال ۱۳۵۰ در کنکور سراسری دانشگاه شرکت و در رشته جامعه شناسی به رتبه چهل و یکم ایران دست یافت که به علت ظرفیت محدود کلاس ها ( پذیرش چهل نفر ) وی از ادامه تحصیل در رشته مور علاقه اش باز ماند .
پس از پایان خدمت سپاهی دانش ، به استخدام رادیو تلویزیون ملی ایران مرکز بندر عباس درآمد و در مدرسه عالی سینما و تلویزیون دوره تخصصی شیمی لابراتوار ( ظهور و چاپ فیلم و عکس ) را از سر گذرانده و وارد عرصه ی عکاسی علمی و هنری و فیلمسازی گردید . با عضویت در سینمای آزاد به عنوان مدرس و سپس مسئول سینمای آزاد دفتر بندرعباس پذیرفته و آموزش علاقمندان را به حد و جهد دنبال نمود . همچنین به عنوان مسئول و مدرس فیلمسازی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان بندر عباس به کار مشغول شد . پس از انقلاب نیز مدرس عکاسی و فیلمسازی و سپس مسئول انجمن سینمای جوان دفتر بندر عباس دلمشغول و شاگردان بسیاری را آموزش داده که امروزه در راس عکاسی و فیلمسازی نه تنها در هرمزگان بلکه در ایران به فعالیت مشغول می باشند .
منصور نعیمی در کارنامه خود بیش از یکصد فیلم مستند به عنوان کارگردان و نویسنده و تهیه کننده دارد . و نیز ده ها برنامه ی تلویزیونی و رادیویی پر مخاطب از وی در شبکه های مختلف پخش شده است .
حاصل پنجاه سال عکاسی بی وقفه نعیمی، هزاران قطعه عکس و اسلاید است که جرات می توان گفت گنجینه ی پر بار و بر از عکس های تاریخی و اجتماعی غیر قابل تکرار از خود به یادگار نهاده است که همتی نی طلبد تا آن ها را برای آیندگان سر و سامان بخشد .
وی چند کتاب پژوهشی: فرهنگ جامع هرمزگان( لغت نامه گویش هرمزگان ) – روزون رفته ( تقویم رویداد های هرمزگان به صورت روز شمار ) – چنچنکو ( مجموعه ی ضربالمثل های هرمزگان ) – پس از پرواز ( ماجرای سقوط ایر باس ایران ) در کارنامه خویش دارد